Сапунките ФК Левски и ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Сапунките ФК Левски и ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2015 22:54

Player написа:
Кашчей написа:
Player написа:
visentii написа:
Player написа:Първенство по футбол на България без Левски и ЦСКА не е никакво първенство и няма да струва и 5 стотинки. Какво е сега в Шотландия като го няма мача между Селтик и Глазгоу? А в Испания без Барса и Реал какво би било, че дори и Бока и Ривър. Ривър изпадна за кратко, но не беше същото без този мач. Винаги като го има се отразява в медиите навсякъде по света, дори да играят в спор за 10 място. Всички вие които тука се правите, че сте срещу Левски и ЦСКА , сте в някаква степен или за едните или другите, признайте го. Ще ви олекне.

Ей сега те налазиха провинциалните тролове...Жал ми е за теб... :mrgreen:

Да заповядат всички, няма какво да те е жал. Мен нищо не може да ме изплаши. Колкото повече толкова по-добре. Няма да се занимавам с един или двама, нека са десетки, стотици или хиляди.

Аз предлагам да пробваме без вас. След като си оправите кошарките-заповядайте пак! Трябва ли да ви се правят реверанси всяка година?

ПП Дядо Мраз умря, но го замести Дядо Коледа..та и вие ще бъдете заместени, не се притеснявайте за това!

Доооообре :mrgreen:

Дай Боже да стане!

Между другото, в България всяка седмица се играят поне 2000 мача. От тях само два могат да са с ЦСКА и Левски..останалите без публика ли са?

Очаквам отговор, въз основа на 1000 зрители на мач Левски-Марек!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 26 мар 2015 23:01

Кашчей написа:
Жълто-черен Пловдив написа:
Кашчей написа:
Кашчей написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Едно ще ви кажа: Лудогорец ще го има в настоящия вид до първия по-сериозен провал в Европа. Помнете ми думата!
Нищо по-различно и извънземно не е от останалото посредствено в А група. Просто собственикът има повечко пари и малко повече нюх как да ги харчи и да печели в някаква степен, но далеч не е финансов магьосник или гений. Досега Лудогорец имаха и огромен късмет. Едва ли винаги ще е така. Затова Домусчиев разчита не само на футболни средства за победи. Но извън Бг, това няма как да стане.

Ти не знаеш на кой Ботев си фен, а си тръгнал да разсъждаваш за Лудогорец!

Да не сме в КНДР? :) ;)

Аз не съм, а за теб не съм убеден, че не си!
В този форум няма фен на Ботев Пловдив, който да знае кой отбор е поддържал в годините между 1999-2010. Няма и фен на същите, който да признае, че бяха изхвърлени от А група, защото не събраха нужната бройка футболисти с профи договори. Много е удобно да се говори за някакви 50..600..100 хиляди към НАП, а всъщност, в навечерието на пролетният дял на сезон 2009-2010, от Ботев нямаха картотекирани 11 професионални футболисти, което и доведе до изхвърлянето им.

Моето момче, Ботев Пд е кауза, предавана от баща на син вече 103 години. Като заведеш правнука си на мач на Лудогорец, тогава ще имаш право да ръсиш акъл за историята на Ботев Пд.

Моето момче, когато решиш на кой Ботев си бил фен в годините 1999-2010, тогава ми говори за идея. Когато решиш, че Металург Сопот нямат никаква връзка с вас, също става! За последното ще трябва да знаеш как се започва от В , вместо от Б окръжна!

Няма по-големи смешки от вас, канарчетата, когато стане дума за пречистване!

Чул-недочул, чел-недочел - такива сте, северо-източните кремвирши от бройлери, блъскани с евтини индийски антибиотици.
Съществуването на един клуб няма връзка с регистрации и юридически хватки. Един клуб съществува, докато има хора, които стоят зад цветовете му.
Колкото и купи да купите, все същите калтаци и джуджета ще си останете. Защото съществувате само и поради факта, че на един богат бизнесмен му скимнало да изпере някой лев и да си начеше крастата да си има клуб,за да натрие носа на собственика на друг клуба, на който този същият бизнесмен всъщност цял живот е бил привърженик. В момента, в който на Домусчиев му стане скучно или започне да губи кинти, никой няма да се сеща за вас.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2015 23:04

Чул-недочул, чел-недочел - такива сте, северо-източните кремвирши от бройлери, блъскани с евтини индийски антибиотици.
Съществуването на един клуб няма връзка с регистрации и юридически хватки. Един клуб съществува, докато има хора, които стоят зад цветовете му.
Колкото и купи да купите, все същите калтаци и джуджета ще си останете. Защото съществувате само и поради факта, че на един богат бизнесмен му скимнало да изпере някой лев и да си начеше крастата да си има клуб,за да натрие носа на собственика на друг клуба, на който този същият бизнесмен всъщност цял живот е бил привърженик. В момента, в който на Домусчиев му стане скучно или започне да губи кинти, никой няма да се сеща за вас.

Много думи, високопарни и без смисъл!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 26 мар 2015 23:10

Кратко, точно и ясно: история и класа не може да си купите, колкото и пари да похарчи Гелосания за проекта ви. А той е при вас само, защото е обиден на любимия си клуб ЦСКА, че навремето там не са оценили гениалните му предприемачески и спортно-технически качества. Вие сте просто негова фирма. Няма нищо извън тази фасада. Футболисти-служители на фирмата и фенове-служители на фирмата.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2015 23:14

Жълто-черен Пловдив написа:Кратко, точно и ясно: история и класа не може да си купите, колкото и пари да похарчи Гелосания за проекта ви. А той е при вас само, защото е обиден на любимия си клуб ЦСКА, че навремето там не са оценили гениалните му предприемачески и спортно-технически качества. Вие сте просто негова фирма. Няма нищо извън тази фасада. Футболисти-служители на фирмата и фенове-служители на фирмата.

Ти обясни за кой Ботев дра гърло от 1999 до 2010! След това глаголствай!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 26 мар 2015 23:40

А провинциалните тролове ще кажат ли и къде да преместим столицата?
Неуките винаги са смятали, че са център на Вселената и тя се върти около тях, особено като имат малко власт и успехи - гледай им сеира!
Ще ви погледаме и вас, той няма да закъснее!
Домуса е амбициозен, а амбициите му не могат да се покрият от 4-5000 фена, с които разполага новото отборче.
За да си някой трябват повечко иначе от следващия сезон А група може да стане регионална и тогава няма да е нищо повече от А окръжна!
Може да си плаща и телевизията, за да си гледа отборчето - 80% от зрителите са фенове на Левски или ЦСКА, другото е семкобелячи за пълнеж веднъж в месеца, "кът жената ме пусне малко градска та а си навии косъта и а си напраи пидикюръ."

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 27 мар 2015 01:08

Е, на сериала "Ред сълзи,Ред сополи" му се вижда края.Имат тоооочно 3 дена.Въх не мога да си представя-мосово сини и червени стават ЗЕЛЕНИ.Еййй чак сега захапах що Боса разширява стадиона.Масово софиянци се преселват в Лудогорието.Сори Левски,Сори ЦСКА с такива икономисти ставате -иконо(ко)мични.Не се косете ,щом сте за ръчика дерби пак ще има.Ама ще липсвате-сините на Славия,червените на Лудогорец.Оттук нататък се съмнявам Лудогорец някога да стане шампион. :o Имахме 4 или 6 сигурни точки от ЦСКА.Другата провинция все ни взема по нещо.Ако тия двата не вземат лиценз ....мъка, или пък не-ще си налея още една и "не щеме ний богатство, не щеме ний пари...".Да заповядат ,който е по-добър Пирин,Етър,Враца,Бургас,Плевен,Русе...малийй с Дунав кви дербита правим и все на бият в Разград.Баси сериала

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 27 мар 2015 07:21

Кашчей написа:
Кашчей написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Едно ще ви кажа: Лудогорец ще го има в настоящия вид до първия по-сериозен провал в Европа. Помнете ми думата!
Нищо по-различно и извънземно не е от останалото посредствено в А група. Просто собственикът има повечко пари и малко повече нюх как да ги харчи и да печели в някаква степен, но далеч не е финансов магьосник или гений. Досега Лудогорец имаха и огромен късмет. Едва ли винаги ще е така. Затова Домусчиев разчита не само на футболни средства за победи. Но извън Бг, това няма как да стане.

Ти не знаеш на кой Ботев си фен, а си тръгнал да разсъждаваш за Лудогорец!

Да не сме в КНДР? :) ;)

Аз не съм, а за теб не съм убеден, че не си!
В този форум няма фен на Ботев Пловдив, който да знае кой отбор е поддържал в годините между 1999-2010. Няма и фен на същите, който да признае, че бяха изхвърлени от А група, защото не събраха нужната бройка футболисти с профи договори. Много е удобно да се говори за някакви 50..600..100 хиляди към НАП, а всъщност, в навечерието на пролетният дял на сезон 2009-2010, от Ботев нямаха картотекирани 11 професионални футболисти, което и доведе до изхвърлянето им.

Каква форма на живот си.Ботев Пловдив беше изхвърлен на полусезона от адвоката на БФС, сега делегат Христо Ботев за задължения от 50 000лв дължими заради глоби наложени от самият съюз.Някои от преди години като този в Самоков.Аз съм трето поколение ботевист и всички сме били единствено фенове на този отбор дори и да се е подвизавал като Тракия или ДНА Пловдив.Така и аз се гордея че съм българин макар че моята Родина е била Булгаристан,гръцка провинция или Тракия.Запълни малкото празно пространство между двете ти уши и помисли преди да пишеш.Би ли писал ти на кой отбор си фен за да ти обесня на кой симпатизираш.То бива простотия и на всяко гърне миродия ,но твоето идва в повече.

donchovt
Контакти:

Мнениеот donchovt » 27 мар 2015 11:01

astra написа:И ЦСКА и ЛЕВСКИ са величини, всичко останало е пълнеж. След това са литекс, ботев пд, черно море, берое, локо пд и чак тогава лудогорец, хасково, благоевград, марек, етър, враца, бургас, горна оряховица, русе и т.н. Без ЦСКА и ЛЕВСКИ и вторите изброени отбори , на мач ще се ходи по 1000 - 1500 човека - по - добре нищо , отколкото отбиване на номера.

Времената се менят. В Търново преди 30 години, двубоите на виолетовите с Левски и ЦСКА привличаха по 30-40 хиляди зрители. В последните години Левски гостува 2 пъти за купата и ходеха по 10 хиляди. В същото време мача със Славия за купата привлече 9 хиляди, с Ботев Вр в Б група 6 хиляди, с Локо ГО във В гр 7 хиляди и т.н. По другите градове като гледам също сини и червени не пълнят особено стадионите. Да не говорим, че дербито им оставя празен нац.стадион. Ореола на грандовете определено избледня. Вече държавната подкрепа не е толкова силна, няма ги успехите, няма ги големите играчи. Само едни пиявици, които точат парите на всеки, който се излъже да им стане спонсор и едни постоянни драми и истерии.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 мар 2015 11:04

dreben23 написа:Не проумяхте ли толкова години с тия глави, че в България има само два отбора

Това е малко пресилено. Просто има малки и големи отбори. Това е все едно фен на Юнайтед да каже, че в България отбори няма, нали пусто не са грандове от съответната величина...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Футбол - България”