Player написа:Кашчей написа:Player написа:visentii написа:Player написа:Първенство по футбол на България без Левски и ЦСКА не е никакво първенство и няма да струва и 5 стотинки. Какво е сега в Шотландия като го няма мача между Селтик и Глазгоу? А в Испания без Барса и Реал какво би било, че дори и Бока и Ривър. Ривър изпадна за кратко, но не беше същото без този мач. Винаги като го има се отразява в медиите навсякъде по света, дори да играят в спор за 10 място. Всички вие които тука се правите, че сте срещу Левски и ЦСКА , сте в някаква степен или за едните или другите, признайте го. Ще ви олекне.
Ей сега те налазиха провинциалните тролове...Жал ми е за теб...
Да заповядат всички, няма какво да те е жал. Мен нищо не може да ме изплаши. Колкото повече толкова по-добре. Няма да се занимавам с един или двама, нека са десетки, стотици или хиляди.
Аз предлагам да пробваме без вас. След като си оправите кошарките-заповядайте пак! Трябва ли да ви се правят реверанси всяка година?
ПП Дядо Мраз умря, но го замести Дядо Коледа..та и вие ще бъдете заместени, не се притеснявайте за това!
Доооообре
Дай Боже да стане!
Между другото, в България всяка седмица се играят поне 2000 мача. От тях само два могат да са с ЦСКА и Левски..останалите без публика ли са?
Очаквам отговор, въз основа на 1000 зрители на мач Левски-Марек!