Много некачествено се преподава вече в българските училища. Има един предмет Логика. Та - по формалната логика, ако говориш за расизъм, значи вече си признал, че има раси. Щом защитаваш една или няколко раси от друга раса(бялата), ти си двоен или троен расист. Дори и далтонистите различават бялото от черното.
Защо Европата гледа на своите чеда като доведени деца за сметка на.....?
Ще накаже ли УЕФА "Левски" за поредната изцепка на феновете?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще накаже ли УЕФА "Левски" за поредната изцепка на феновете?
Иначе проблема е огромен, безкраен, неизмерим.
Само да попитам, не наказаха ли ел гранде националната кауза за расизъм? И то доста скоро май беше..

-
- Контакти:
Излъга ли ли са? Не са!
ИД избива навред християни и нормални хора, но не можем да ги обиждаме, защото не трябва да сме расисти. Негри като Балотели и Ето'о навсякъде виждат конспирации заради цвета на кожата си, а не се виждат какви боклуци са. В България 25 години плащаме тока, водата и социалните помощи на циганите и чакаме да станат повече от нас, докато ЕС ни говори небивалици за интеграция и расизъм. Ми и аз съм расист, факт. Обаче при мен двете камериерки и единия рецепционист са турци и бачкат повече от мен. И ги уважавам повече от повечето ми роднини. Така че тия приказки за расизма са пълни глупости, всичко си е до самия човек.
ИД избива навред християни и нормални хора, но не можем да ги обиждаме, защото не трябва да сме расисти. Негри като Балотели и Ето'о навсякъде виждат конспирации заради цвета на кожата си, а не се виждат какви боклуци са. В България 25 години плащаме тока, водата и социалните помощи на циганите и чакаме да станат повече от нас, докато ЕС ни говори небивалици за интеграция и расизъм. Ми и аз съм расист, факт. Обаче при мен двете камериерки и единия рецепционист са турци и бачкат повече от мен. И ги уважавам повече от повечето ми роднини. Така че тия приказки за расизма са пълни глупости, всичко си е до самия човек.
Явно все още има хора които не са разбрали за целта на тази борба срещу расизма каква е.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
-
- Контакти:
BadBoy написа:Явно все още има хора които не са разбрали за целта на тази борба срещу расизма каква е.
Обясни ни на невежите...

Футболните стадиони не са място за политически и междурасови отношения, защото футбола е просто една игра и трябва да бъде опазена от тези неща.
Нито мангала ще се обиди, че му викаш мангал, нито черния, че е такъв, но на стадиона става дума просто за една игра.
Ей го Мариян Огнянов като вкара гола на Челси всички забравиха, че е циганин.
Нито мангала ще се обиди, че му викаш мангал, нито черния, че е такъв, но на стадиона става дума просто за една игра.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
-
- Контакти:
BadBoy написа:Футболните стадиони не са място за политически и междурасови отношения, защото футбола е просто една игра и трябва да бъде опазена от тези неща.
Прав си, така е. Но аз на стадиона крещя "Гунди ви зове", оттам ми крещят "Всичките чор.бари в Турция" и не се чувствам дискриминиран. Половината ми познати са от другия лагер и досега никой не се е оплакал от дискриманация. Как пък все някои определени части от обществото са дискриминирани?!
Но иначе си прав

BadBoy написа:Ей го Мариян Огнянов като вкара гола на Челси всички забравиха, че е циганин.
Нашето момче е джентълмен и не прави магарии като моци и дяков.
А УЕФА дали ги боли кура какво мислите всички форумни специалисти?

Да ще ни накаже УЕФА и дано тези лумпени платят глобата !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Върни се в “Футбол - България”