Нашето не е е строеж, да не говорим че само с едни вип стаи може да вземе лиценз за Уефа...
абе къртят мивки, нямат грешка
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Нашето не е е строеж, да не говорим че само с едни вип стаи може да вземе лиценз за Уефа...
nib написа:Нашето не е е строеж, да не говорим че само с едни вип стаи може да вземе лиценз за Уефа...
555 написа:Пловдив1926 написа:Успех с новия собственик и строежа. Дано тръгнат нещата и играем дербито в Пловдив а не по селата. Не искам да се трепем по между си защото има само 300 билета за някакво тренировъчно игрище. Ако успеете и да се отърсите от ДПС още по-хубаво, Пловдив ще има истинско дерби. Няма да е с това бушонче обаче защото тоя си е вързан до шия по обръчите на ДПС и държавните поръчки.
Не само, че се изтъркахте с това ДПС, ами дори станахте смешни. Сега и този ли е с обръчите на ДПС? Ха хааа, то който и да е за вас е ясно. Всъщност точно вашият човек издигна Пеевски в Столипиново, но това няма да го споменаваме. Колкото до "тренировъчното" игрище. Всъщност това е най-добрата база в България, с най-добрите условия и шест игрища. Хотелската част и възстановителния център няма да ги коментираме. Ако не беше така, вашите деца нямаше да идват да играят за Ботев Пд. Иначе тръгна добре, но после си показа истинското лице.
За рибарника ли говорим, че се обърках нещо?!
nib написа:Нашето не е е строеж, да не говорим че само с едни вип стаи може да вземе лиценз за Уефа...
nib написа:За рибарника ли говорим, че се обърках нещо?!
то сте объркани още като са ви правили , ама карай

Пловдив1926 написа:Вече официално собственост на Делян Пеевски. Капка достойнство не остана у тия хора. Без коментар просто.
El_Brujo написа:Пловдив1926 написа:Не бе Тоше, седиме и те чакаме да излезеш да си купиш домати от събота пазара да ти ударим венозно един изониазид, че тая туберколоза ти взима здравето и цял ден с Локо-то се занимаваш
Абе Рюстютоз "Тоше" нали съм ти казал другаде да го търсиш. А и ти специално, дето се криеш като плъх в софийската дупка, да ми обясняваш, че чакаш някого
Ай да не вадим снимката от дискотеката, че ще се пукнат от смях хората. "Чакащия"
50 кила хърбалет...

plan-2012 написа:El_Brujo написа:Пловдив1926 написа:Не бе Тоше, седиме и те чакаме да излезеш да си купиш домати от събота пазара да ти ударим венозно един изониазид, че тая туберколоза ти взима здравето и цял ден с Локо-то се занимаваш
Абе Рюстютоз "Тоше" нали съм ти казал другаде да го търсиш. А и ти специално, дето се криеш като плъх в софийската дупка, да ми обясняваш, че чакаш някого
Ай да не вадим снимката от дискотеката, че ще се пукнат от смях хората. "Чакащия"
50 кила хърбалет...
За тази грешка на природата ли става въпрос ?![]()
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта