Да говориш за наркомани при условие ,че в агитката на жАлтите има анархо елементи като челсито.

Ще ходиш ли днеска на Лаута или те е страх?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
becks32milan написа:Tommi написа:becks32milan написа:Факт е, че МИЛИАРДИТЕ ви фенове по света не успяха да напълнят 40, 000 стадион на нито едно от дербитата с ЦСКА![]()
Никой отбор в България не е пълнил "Васил Левски" през настоящия век както ние сме го пълнили. Само Лудогорец се доближава.
Кога тва, бе![]()
Странен въпрос,психоанализ ли ще ми правишamstel_beer написа:ivan40 написа:AN71 написа:Avanti_Ragazzi написа:И това, че Левски е най-популярният клуб в България е изненада за кой? Това е ясно на всеки от години, дори феновете които най-много мразят Левски, вътрешно го знаят това много добре!
Но проблема не е там кой колко фенове има, а защо Левски а и другите отбори в България (най-вече ЦСКА с Левски) не могат да организират тази си огромна фенска маса в реална такава! Тя е фенска маса пред телевизора, в интернет, в кафето, в бара, пред блока, на работното място, в училище, в университета и т.н. но не и там където трябва да е реално - на стадиона!
Не може да претендираш, че си голям и обичан а да събираш 1000 или 2000 човека на мач, не е сериозно просто! И именно това е проблема на българският футбол, липсата на хора на трибуните и липсата на школи и местни футболисти! Всичко друго можеш да си купи един президент на клуб, но фенове и собствени кадри за съжаление не!!!!![]()
Мисля ,че си достатъчно ителигентен за да си отговориш на този въпрос .Аз например съм от Монтана и за да дойда до София на мач трябва да е със сина ми за това ще са ми нужни минимум 100 лв отделно от това трябва да затворя макар и малкото си капанче и да загубя поне още толкова .Значи по груби сметки аз ще изгубя 1000 лв на месец .Не мисля ,че повечето хора в България могат да си позволят такива разходи .Надявам се съм ти отговорил на въпроса .
Аз пък съм от Пловдив и си подкрепям пловдивския клуб
Женен ли си
turbogena написа:To това си се знае отдавна - Левски е отбора на народа!
ivan40 написа:Странен въпрос,психоанализ ли ще ми правишamstel_beer написа:Женен ли сиДа ,с две деца и съм на средна възраст ,кореняк пловдивчанин ...Други въпроси
Captain Stottlemeyer написа:Обичам Батков написа:Като се има предвид, че болшинството стойностни българи напуснаха държавата и тука останаха цигани и турци не се учудвам на тази класация! Тези етноси винаги са били най големите поддръжници на отбора, донесъл най големия срам за България!
Ти към кои спадаш - към първите, или към вторите?!...
amstel_beer написа:ivan40 написа:Странен въпрос,психоанализ ли ще ми правишamstel_beer написа:Женен ли сиДа ,с две деца и съм на средна възраст ,кореняк пловдивчанин ...Други въпроси
Просто щях да те питам, жена ти от Пловдив ли е
ivan40 написа:amstel_beer написа:ivan40 написа:Странен въпрос,психоанализ ли ще ми правишamstel_beer написа:Женен ли сиДа ,с две деца и съм на средна възраст ,кореняк пловдивчанин ...Други въпроси
Просто щях да те питам, жена ти от Пловдив ли е
От Германия,и
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта