Христолов иска да купи акциите на Коко Динев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

OT18
Контакти:

Re: Христолов иска да купи акциите на Коко Динев

Мнениеот OT18 » 02 апр 2014 17:49

plovdivram написа:Рауле, какво стана... с'а и к'во е "кражба" ли почна да обясняваш?!
В тази връзка да те питам... Прочетохте ли книгата ни?!! Не че държа!!! Сигурен съм, че и ти нямаш желание... ама да те питам.. .След като твърдяхте, че сме "ОТКРАДНАЛИ ИСТОРИЯТА" си и това твърдение го ширехте и продължавате да го правите къде ли не С ГОДИНИ и само чакахте да ИЗЛЕЗЕ КНИГАТА за да ни разкриете НА ВСИЧКИ!!! Какво стана?!!! 'що се СКРИХТЕ?!! Мина ГОДИНА и 1/3 от тогава, а вас ви НЯМА НИКАКВИ!!! Нали ГОЛЕМ го вадихте... Аз в живота си ТОЛКОВА ОБИДИ и ОПРЕДЕЛЕНИЯ НИКОГА не съм понасял!!! Кога ще излезете като ПИЧОВЕ или да защитите СОБСТВЕНИТЕ СИ твърдения... или ДА СЕ ИЗВИНИТЕ!!!
Ама то какво викаш - АНОНИМНО МОЖЕМ ДА СИ ПЛЮЕМ КОЛКОТО ИСКАМЕ!!! Никой не може да каже "КОЙ от нас (т.е. от ВАС) каза, че тези са ЛЪЖЦИ и КРАДЦИ"... Нали?!!! Е?!! тогава в качеството си на какъв даваш оценка, кое е ДОСТОЙНО и КОЕ НЕ Е?!!

Чакат превод на майчин език, че на български не осмислят написаното. :mrgreen: Пък и тая книга нали трябва да се крадне от някъде. Ти папагал в библиотека или книжарница виждал ли си? 8-)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 апр 2014 17:55

Raoul_Duke написа:
plovdivram написа:Прочетохте ли книгата ни?!!

Какво да чета бе, човек :mrgreen: "История", съчинена от 10 изрезки от вестници ли :mrgreen: И то такива, които естествено са ви угодни на вас, а не всички, които могат да се намерят по някой конкретен въпрос. Как мога да приема насериозно нещо, книга или човек, който твърди, че сте "пловдивски любимец", само щото някой някога го бил написъл. Ами ако става въпрос, от същите години има статии, в които ви наричат "не особено популярен отбор"! Това що не го сложихте в книгата? Не ви отърваше на митовете ли? :arrow: http://prikachi.com/images/969/6265969J.png
Какъв спор да се води с хора, които извъртат винаги и всичко така, както им е угодно. Ние сме "комунистите", но се обзалагам, че в книгата липсва също и една снимка от 50-те, когато на стадиона ви (онзи на асеновградско), гордо стоят ликовете на червените вождове :mrgreen:

Изображение

Нищо не липсва Рауле... НИЩО!!! Ама как да знаеш?!! Ти знаеш само да КЛЕВЕТНИЧИШ и друго НЕ!!! Поне да беше с основание!!!
А като говориш за неща, които не са ти ясни ни най-малко... да ти кажа аз... Дори на сниката, която си постнал мога да ти кажа поименно доста от хората, въпреки, че на са на МОЯ отбор!!! Да ти кажа и още нещо, което явно не знаеш... и то е, че и ТВОЯ отбор е играл срещите си до 1954-та година на този стадион пред тези - същите портрети!!! Ама ти откъде да знаеш?!! Откде изобщо да знаеш, че това е бил ГРАДСКИЯ СТАДИОН на Пловдив в онези времена!!! А как мислиш?! Като се има предвид КОЙ открива ЛИЧНО вашия стадион в началото на 60-те.... КОИ ПОРТРЕТИ СПОРЕД ТЕБ ВИСЯТ ДО ЕДИН ТАМ?!!

Така че много НЕЩА може да НАУЧИШ там, в тази книга РАУЛЕ!!! Ама на теб ти е по-удобно НЕЗНАНИЕТО и АНОНИМНОСТТА, защото те ти дават СВОБОДАТА да ОБИЖДАШ КОЛКОТО СИ ИСКАШ! Нали?!!

п.с. би ли ми казал каква е съдбата на отбора от снимката, която си постнал?!! И преди времето, когато е направен кадъра и след това!!!

Ето ти още нещо, което вероятно не си виждал... Дано поне една част от играчите (ветерани в случая) познаеш кои са!!! За стадиона надявам се няма да имаш съмнения... за портретите вече показа знания.. т.е. няма да ги объркаш чии са!!!

Изображение
Последна промяна от plovdivram на 02 апр 2014 18:03, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 02 апр 2014 18:06

Рам, ако искаш, дай ми снимка на страницата от книгата, в която сте поместили статията, в която ви наричат "не особено популярен отбор". Тогава ще се извиня. Ако не го направиш, означава, че ти лъжеш и в такъв случай трябва ти да се извиниш, че наричаш някой клеветник!

А сега да продължим по темата с писмо до всички, на които "сърсето им е Локо" и подписано собственоръчно от локомотивеца Митьо. Една "истинска майна" от село Крумово.

Изображение

Изображение
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 апр 2014 18:18

Raoul_Duke написа:Рам, ако искаш, дай ми снимка на страницата от книгата, в която сте поместили статията, в която ви наричат "не особено популярен отбор". Тогава ще се извиня. Ако не го направиш, означава, че ти лъжеш и в такъв случай трябва ти да се извиниш, че наричаш някой клеветник!

Ти ПО-ГЛУПАВ отговор не можа ли да дадеш бе пич?!
Аз да съм ти НАМЕРИЛ нещо и след това да ти се ИЗВИНЯ?!!! :) Е.. Не... бива, бива... ама като вашето... то няма СМЕЛОСТТА да си каже ИМЕТО... няма ДОСТОЙНСТВО да излезе и да каже ЗАЩО обвинява някой с ГОДИНИ в ЛЪЖА и ИЗМАМА... и накрая, на всичкото отгоре "да съм му намерил някакво изречение, което някъде прочел" и тогава щял да ми се ИЗВИНИ!!! :) Какво говориш ти бе човек?!!!

Ако ти намеря изречение, в което се казва, че вие НЕ сте най-стария отбор в Пловдив (ПРИМЕРНО) казано от ВАШ основател - ти ще се ИЗВИНИШ ли за всичките твърдения, че СТЕ НАЙ-СТАРИЯ клуб в БГ?!! Това ти го казвам за да разбереш поне малко, от малко КАКВА ОГРОМНА ГЛУПОСТ си ми отговорил!!!
Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 02 апр 2014 18:23

Не се нервирай Владко, не всички можем да ръкопляскаме на една лъжа, съчинена от 10 изрезки. Иди сега до МкДоналдс да забиеш един сандвич за успокоение и после помисли върху писмото на истинската майна Митьо до вас :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 апр 2014 18:30

Raoul_Duke написа:Не се нервирай Владко, не всички можем да ръкопляскаме на една лъжа, съчинена от 10 изрезки. Иди сега до МкДоналдс да забиеш един сандвич за успокоение и после помисли върху писмото на истинската майна Митьо до вас :mrgreen:

Не се нервирам Рауле... :)
Просто всеки път се убеждавам, колко НИСКА топка сте майна!!! :)
Няма да се учудя и това писмо да си е ваше дело... Пак ей така за "забавление"?! :)
Е... ако НЕ Е ваше дело ... Допускам, че може и да истинско това писмо (то човек НИКОГА не знае :) )... ЛИЧНО на теб, тук във форума ще ти се извиня!!!
Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 02 апр 2014 18:38

Е, не сме "висока" топка като тези, които протестираха за по 50 лева на калпак :lol:

Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 апр 2014 18:45

Raoul_Duke написа:Е, не сме "висока" топка като тези, които протестираха за по 50 лева на калпак :lol:

Ти ако искаш сега и за "Вълчо - нелегалното такси" и "Всички фенове на Локото са от Столипиново" може да кажеш по нещо!!!

Ама да кажеш дори КОЙ е отбора, чиято снимка постна ЛИЧНО ТИ!!! НИЩО?!! Е, как да кажеш нещо?!! Нали когато незнаем какво да кажем "идват" "Вълчовците", "Столипиновци", "Черешарите", "Зрънковите", "Шатрите на Зеки Байрамите".... и какви ли не още ГЛУПОСТИ!!! Ей това е "НИСКА" топка!!! Като не знаеш какво да кажеш, дори за СОБСТВЕНИТЕ си твърдения, да почнеш да говориш ГЛУПОСТИ, с ясното съзнание, че те са такива, ама нали трябва да кажеш нещо!!!
Изображение

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 02 апр 2014 19:58

plovdivram написа:
Raoul_Duke написа:Е, не сме "висока" топка като тези, които протестираха за по 50 лева на калпак :lol:

Ти ако искаш сега и за "Вълчо - нелегалното такси" и "Всички фенове на Локото са от Столипиново" може да кажеш по нещо!!!

Ама да кажеш дори КОЙ е отбора, чиято снимка постна ЛИЧНО ТИ!!! НИЩО?!! Е, как да кажеш нещо?!! Нали когато незнаем какво да кажем "идват" "Вълчовците", "Столипиновци", "Черешарите", "Зрънковите", "Шатрите на Зеки Байрамите".... и какви ли не още ГЛУПОСТИ!!! Ей това е "НИСКА" топка!!! Като не знаеш какво да кажеш, дори за СОБСТВЕНИТЕ си твърдения, да почнеш да говориш ГЛУПОСТИ, с ясното съзнание, че те са такива, ама нали трябва да кажеш нещо!!!

Аре стига се обяснявай,ми заминавай за В група,където ви чакат големите спонсори и големите пари...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Футбол - България”