Thurman Murman написа:plovdivram написа:джони написа:Има доста въпроси които все още търсят отговори:
1.Кой и защо бутна трибуната,при положение,че това е най новия стадион в Пловдив на под 30 год,нито му е изтекъл експлоатационния период,нито нищо
2.Какъв се явява в случая Бойко Борисов,че жалбите се оправят към него
3.Какъв се явява Марешки,че да му иска и да се пращат писма до него,при положение,че никога не е бил собственик или е имал някакви официални отношения
4.Кой каза ,че 4000 трибуна струва 600-700хил лева
и т.н
Джони, ти някакъв анкетьор за статистиката ли се явяваш бе майна?! В качеството си и със самочувствието на КАКВИ всеки път задавате въпроси, които касят нас бе майна?!! И в това няма лошо!!! Лошото е, че когато получите отговори ТЕ ВСЕ не ви харесват майна, ами се опитвате да го карате все на "вашето"!!!
Изрезка, питаме в качеството си на хора, които си плащат данъците в този град! Данъци, от които вие, "неподвластни" просяци, искате още и още и още... За едно, за второ, за Н-то... Искате да харчите за кочината си И НАШИТЕ пари, но не искате да питаме за какво отиват те, колко ще ви дават... ПАК, не искате и шум да се вдига, за да може всичко да мине тихомълком. Без наше знание и съгласие, се превръщаме един вид във ваши СПОНСОРИ и имаш наглостта да питаш защо били въпросите.
Айде сега като вас...
Лесно е да говориш... трудно е да покажеш и докажеш!!!
Това, Рам, е любов!
Ясно ми е, че моите деца, не са НАЙ- и ПО-, на целия свят, но за мен са! Когато обичаш, винаги е така. Не виждам какво различно очакваш да чуеш?
Ботев, за ботевистите, винаги ще е НАЙ- и ПО- А всеки, който очаква нещо различно, определено се е объркал!
С това съм абсолютно съгласен, но когато това е за сметка на някой друг и правиш всичко възможно за да го КОМПРОМИТИРАШ дори и без да го заслужава тогава това не е ЛЮБОВ, а ПОДЛОСТ!!! дано правиш разликата и къде е ГРАНИЦАТА Пупър!!!