Сираков: Феновете на Левски са платени!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Blue&Honour
Контакти:

Re: Сираков: Феновете на Левски са платени!

Мнениеот Blue&Honour » 10 окт 2013 20:23

Teo написа:
IrtishhVezalov написа:15 бона за месец се пада средно на мач да има 250 охранители, е на мача с локо нямаше общо 200 човека, заедно с репортерите, къде отиват парите? Ще се пръсна от смях, ако някой от вас не вярва, че гугутка и още 1-2 човека си живеят с по 4 бона на месец и няма да пуснат кокала никога

Прибират пари бе брат и яко рекет на феновете с измислените им урни с който събират средства за предстоящото дерби.. От години получат пари от собственика на отбора НКП. Не говоря, че всички са платени фенове, а като цяло НКП начело с Митко Байлов, Владо Гугутков и Ицо Качулката и още тем подобни покрай тях.

много ги разбираш бе мойто момче

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 10 окт 2013 20:26

Viktor4o_Rs написа:Мога да кажа само, че в очите на всеки неутрален тези привърженици на Левски се компрометираха тотално. ;) Скочиха на един беззащитен човек 20 на 1, разсъблякъха го, унижиха го публично, без той да има грам вина за проблемите им, на другия ден се прегърнаха с Батков и всичко е забравено. :lol: Какво нещо са парите ... Подчертавам - знам, че това не са масата левскари, защото съм убеден че масата сини мрази Батков, както ние славистите мразим Венци Свинята. Лошото е, че заради шепа платени слуги на Борат страдат сума ти обикновени хора, които отдавна не стъпват на Герена. А който посмее да се обади срещу Батков в сектор Б, веднага бива заглушаван или дори пребиван. ;) Това са фактите, какво да се прави ... При нас стана нещо, което е много грешно - славистите отдавна не стъпват на стадиона и са за****и всичко, очаквам и голям отлив отстрана на левскарите и така. Но не е правилно, защото това нищо няма да промени, мутропрезидентите ги боли шланга колко човека има на стадиона ;)

Викторчо айде моето момче малко помисли с това което имаш в главата и после пиши глупости. Да казваш, че няма вина Петев е меко казано смешно не одобрявам и аз начина по който такак гадно го унижиха ама ако има малко акъл човек в главата ще размисли аджеба поне ще види какви са настроенията сред феновете на ЛЕВСКИ за него и тогава ще се съгласява да става треньор. Ама той и тези от разград не ги разбирам предната вечер реваха какъв лицемер интригант е Петев и как никой в съблекалнята не го поглежда, а на другия ден реват като девици все едно са го изнасилили . И пак казвам не одобрявам акта на насилие срещу човешко същество па макар да е и най -големия помияр.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2013 20:30

santi_santi написа:Защо Сираков напусна?Някой дали има отговор?

Според мен, той е предложил Петев.
А Батков някак си се е съгласил.

Но и 2-мата можеби не са очаквали подобна реакция.
Или поне "адвокатина"... Докато Наско беше доста спокоен при инцидента вчера. :roll:
Даже през по-голямата част от събличането се смееше...

Стана някаква игра ( борба ) ... Но скоро ще се разбере. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 10 окт 2013 20:42

То беше ясно, че е театър и, че този НКП е платен. НКП слугува на Батков и Тонев. 15 000 на месец ? :shock: Срещу Пирин като сме 200 човека публика, според вас колко стюарди са необходими ?
Със сигурност Тонев и Батков още повече пари дават на НКП за комфорт, разни поръчки и агитация сред феновете.
Срам и позор! Успяха да разделят българския народ, сега успяха да разделят и левскарите.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 окт 2013 20:50

За пети път казвам: всеки управник би погледнал форума на Левски и би си направил изводите. Само ви цитирам заглавието на темата там: Радо прашката-нулева толерантност! Настроенията бяха ясни още предната вечер. И споменах тук за това, а който чул-чул!
Като назначаваш треньор-погледни реакциите! Щом си ги пропуснал-недей да плачеш и се правиш на изненадан.
Петев не трябваше изобщо да приема този пост. Защото прекрасно знае какво е говорил, и няма как да се пропусне репликата със сините говеда!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 10 окт 2013 20:50

Спокоен бил дръжки .Просто запази самообладание.После се видя колко е спокоен ,като каза,че кракът му няма да стъпи на Герена.
Отделно си намери повод да се изниже преди дербито.Вълкът е стар тарикат и веднага му стана ясно,че да седи повече за параван на Ганя и Буфера и то безплатно е пълна тъпотия.Сега ще си пусне едно книжле нещо от рода"Кой уби синята идея и защо?"и ще си изкара парици.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 10 окт 2013 20:53

sin4ec написа:За пети път казвам: всеки управник би погледнал форума на Левски и би си направил изводите. Само ви цитирам заглавието на темата там: Радо прашката-нулева толерантност! Настроенията бяха ясни още предната вечер. И споменах тук за това, а който чул-чул!
Като назначаваш треньор-погледни реакциите! Щом си ги пропуснал-недей да плачеш и се правиш на изненадан.
Петев не трябваше изобщо да приема този пост. Защото прекрасно знае какво е говорил, и няма как да се пропусне репликата със сините говеда!

Дай видео на тази реплика! ВИДЕО! Всичко си беше театър, не си измисляйте.
Тези, които го съблякаха, се оплакват от ситуацията в клуба...ами съблечете ръководството бе, кретени. Петев ли управлява ?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 окт 2013 21:08

AN71 написа:
Viktor4o_Rs написа:Мога да кажа само, че в очите на всеки неутрален тези привърженици на Левски се компрометираха тотално. ;) Скочиха на един беззащитен човек 20 на 1, разсъблякъха го, унижиха го публично, без той да има грам вина за проблемите им, на другия ден се прегърнаха с Батков и всичко е забравено. :lol: Какво нещо са парите ... Подчертавам - знам, че това не са масата левскари, защото съм убеден че масата сини мрази Батков, както ние славистите мразим Венци Свинята. Лошото е, че заради шепа платени слуги на Борат страдат сума ти обикновени хора, които отдавна не стъпват на Герена. А който посмее да се обади срещу Батков в сектор Б, веднага бива заглушаван или дори пребиван. ;) Това са фактите, какво да се прави ... При нас стана нещо, което е много грешно - славистите отдавна не стъпват на стадиона и са за****и всичко, очаквам и голям отлив отстрана на левскарите и така. Но не е правилно, защото това нищо няма да промени, мутропрезидентите ги боли шланга колко човека има на стадиона ;)

Викторчо айде моето момче малко помисли с това което имаш в главата и после пиши глупости. Да казваш, че няма вина Петев е меко казано смешно не одобрявам и аз начина по който такак гадно го унижиха ама ако има малко акъл човек в главата ще размисли аджеба поне ще види какви са настроенията сред феновете на ЛЕВСКИ за него и тогава ще се съгласява да става треньор. Ама той и тези от разград не ги разбирам предната вечер реваха какъв лицемер интригант е Петев и как никой в съблекалнята не го поглежда, а на другия ден реват като девици все едно са го изнасилили . И пак казвам не одобрявам акта на насилие срещу човешко същество па макар да е и най -големия помияр.

Аз не съм казал, че Ивайло Петев е най-подходящият за Левски, казвам че НЯМА ВИНА за състоянието, в което се намирате - така ли е или не е така ? И главното - що не съблякоха главният виновник, а ? На Ивайло Петев е лесно да се правим на мъже, не мислиш ли ? ;)
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2013 21:13

sin4ec написа:За пети път казвам: всеки управник би погледнал форума на Левски и би си направил изводите. Само ви цитирам заглавието на темата там: Радо прашката-нулева толерантност! Настроенията бяха ясни още предната вечер. И споменах тук за това, а който чул-чул!

Ако феновете на Челси действаха с Рафа Бенитес по-същият начин ( те също имаха основателна причина... Докато беше Мениджър на Пуул, нарече именно феновете на "Сините" от Лондон - Смешни и платени ) ... Сега Челси можеше да не се кичи с трофея на "Лига Европа" и да участват в "Шампионската Лига". ;)

Според мен във футбола няма вчера, има само днес и утре.

Разбирам реакцията на "ударната група", но не я одобрявам, и в никакъв случай не подкрепям действията, с които си изразиха мнението за Петев.
Можеше много по-цивилизовано, като подобава за фенове на Левски, да си изразят мнението и позицията.
И ефекта щеше да е същият. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 окт 2013 21:15

MainEventer написа:Дай видео на тази реплика! ВИДЕО! Всичко си беше театър, не си измисляйте.
Тези, които го съблякаха, се оплакват от ситуацията в клуба...ами съблечете ръководството бе, кретени. Петев ли управлява ?

Кретен си ти. Аз лично съм я чул тази реплика, и не само аз. И не ни давайте акъл какво правим в нашия клуб, гледайте си вашите! Дееба и моралистите и филантропи, дето са се навъдили! Театър било...
Е ли Петев треньор? Не е . Изпълнена ли е задачата? Изпълнена е. Точка!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върни се в “Футбол - България”