Загива ли футболът в София?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Загива ли футболът в София?!

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 юли 2013 13:06

Да загива софийският футбол е много силно казано, но определено е в сериозен регрес. ;) И това се дължи на малоумното управление на мутрите-президенти и на 4-те софийски отбора, кой от кой по-голям идиот и клоун ... Докато президентите на отборите извън столицата не се правят на шутове пред камерите, не говорят празни приказки и без много шум работят, и то добре. Падението на софийските отбори се дължи и на неоправдано високото самочувствие на ръководства и на феновете, визирам най-вече тези на т.нар. грандове, които се самозабравят, не гледат реално на нещата и са лесно манипулируеми - след 2-3 поредни победи вече почват да чертаят титли, купи, шампионски лиги, междугалактически шампиони и така нататък :lol: И след това реалността ги удря здраво.

В момента Лудогорец, Ботев, Берое, Литекс и Локо (Пд) изглеждат доста по-добре от столичните отбори, отдавна не помня такава ножица и разлика в класите. Истината е, че с тези си ръководства Славия, Левски, ЦСКА и Локо (Сф) нямат никакъв шанс да вървят нагоре и провалите ще се редуват. Мисля си, че тази година един измежду Славия и Локото ще изпадне, дано не сме ние ... А шампион пак ще е провинциален отбор.
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 30 юли 2013 13:14, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 30 юли 2013 13:11

СТАМАТ написа:
metal1111 написа:
stn написа:
СТАМАТ написа:За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!! Е, как тогава няма да си отиде софийския футбол?? НИКОГА НЕ ГО Е ИМАЛО!!! ЦСКА И Левски се крепяха от български футболисти, подмамени с пари и жителство! Партията си мислеше, че ще създаде ГОЛЕМИ отбори, конкуренти на западните и донякъде успяваше, но имаше много "ПОМАГАЧИ"( ЖУРНАЛИСТИ, ПОЛИТИЦИ, БФС И др.) които УБИВАХА ФУТБОЛА И РАЗЛИГАВЯХА българските ФУТБОЛИСТИ от другите градове, отишли на гурбет в София! БЕЗ ИЗВОРИ, РЕКИТЕ ПРЕСЪХВАТ!!! СОФИЯ НЯМА ВЕЧЕ ПРИТОЦИ! НЯМА И ИЗВОРИ! ПРЕВЪРНАЛА СЕ Е В ЕДНО ГОЛЯМО БЛАТО, КОЕТО ПРЕСЪХВА И МИРИШЕ МНОООГО ЛОШО!!!

1. Иван Методиев
2. Иван Зафиров
3. Емил Костадинов
4. Любослав Пенев
5. Адалберт Зафиров
6. Владимир Манчев
7. Александър Тонев
8. Павел Виданов

Теорийката ти издиша. 7 юноши на ЦСКА стигнали до националия.[/quote

е аз ще ти изредя такива който играят в момента в националният отбор на България от школата на Благоевград ,

1.Николай Бодуров
2.Иван Иванов
3.Станислав Манолев
4.Светослав Дяков
5.Христо Златински
6.Илиян Мицански
7.Иван Цветков
тази са национали в момента , а тези който са минали през националният от Благоевградската школа няма да ми стигне клавиатурата да ги на пиша

Точно това е смисъла на моите думи!!!!! Софиянци са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДЛЪЖНИЦИ на българския футбол!!!!! Всички други отбори, тренираха по поляни или скромни бази и създаваха ФУТБОЛ!!!! А тук, двама трима................колеги:), спорят дали били 5 или седем, ДОБРИТЕ ФУТБОЛИСТИ родени и създадени в София? Пък и обиждат?????? Да съм си пиел хапчетата!! :))))))))))))))))))))). Весело е днес!!!:))))))

Я само ми отговори на тоя въпрос-ако Стоичков беше останал в Хеброс, щеше ли да отиде в Барса? Лечков, ако беше останал в Сливен, щеше ли да отиде в Хамбургер? Бербатов щеше ли от Пирин да отиде в Байер? Да продължавам ли?

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 30 юли 2013 13:12

СТАМАТ написа:
Blue1914 написа:
СТАМАТ написа:За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!!

Пиленце, точно ти ли трябваше да се обадиш! Вие нямате и трима такива, така че нека по-лекичко да го раздаваме! :mrgreen: :mrgreen: :oops: Синята школа е раждала, ражда и ще ражда шампиони! 8-)

Весело е днес:))))))))))))))))))

Не е весело, тъжно е- щото доста самозабравили се селски комплескари се навъдиха напоследък. :roll:
ХАЙДЕ НАПРАВИ ЕДНО СПИСЪЧЕ :!:
Да видим колко футболиста е произвела малката кочина РСКА Пловдив и неговата школа през годините по твоите критерии :!:

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 30 юли 2013 13:20

СТАМАТ написа:
metal1111 написа:
stn написа:
СТАМАТ написа:За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!! Е, как тогава няма да си отиде софийския футбол?? НИКОГА НЕ ГО Е ИМАЛО!!! ЦСКА И Левски се крепяха от български футболисти, подмамени с пари и жителство! Партията си мислеше, че ще създаде ГОЛЕМИ отбори, конкуренти на западните и донякъде успяваше, но имаше много "ПОМАГАЧИ"( ЖУРНАЛИСТИ, ПОЛИТИЦИ, БФС И др.) които УБИВАХА ФУТБОЛА И РАЗЛИГАВЯХА българските ФУТБОЛИСТИ от другите градове, отишли на гурбет в София! БЕЗ ИЗВОРИ, РЕКИТЕ ПРЕСЪХВАТ!!! СОФИЯ НЯМА ВЕЧЕ ПРИТОЦИ! НЯМА И ИЗВОРИ! ПРЕВЪРНАЛА СЕ Е В ЕДНО ГОЛЯМО БЛАТО, КОЕТО ПРЕСЪХВА И МИРИШЕ МНОООГО ЛОШО!!!

1. Иван Методиев
2. Иван Зафиров
3. Емил Костадинов
4. Любослав Пенев
5. Адалберт Зафиров
6. Владимир Манчев
7. Александър Тонев
8. Павел Виданов

е аз ще ти изредя такива който играят в момента в националният отбор на България от школата на Благоевград ,

1.Николай Бодуров
2.Иван Иванов
3.Станислав Манолев
4.Светослав Дяков
5.Христо Златински
6.Илиян Мицански
7.Иван Цветков
тази са национали в момента , а тези който са минали през националният от Благоевградската школа няма да ми стигне клавиатурата да ги на пиша

Точно това е смисъла на моите думи!!!!! Софиянци са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДЛЪЖНИЦИ на българския футбол!!!!! Всички други отбори, тренираха по поляни или скромни бази и създаваха ФУТБОЛ!!!! А тук, двама трима................колеги:), спорят дали били 5 или седем, ДОБРИТЕ ФУТБОЛИСТИ родени и създадени в София? Пък и обиждат?????? Да съм си пиел хапчетата!! :))))))))))))))))))))). Весело е днес!!!:))))))

Стаматко, кой от тия е наложен в Пирин и е станал национал, докато е играл в Пирин. Иван Цветков професионалният му футбол започва Хееренвеен. Мицански е роден в Сандански и започва в Македонска слава. Христо Златински става футболист в Локо Пд. Светослав Дяков стана играя в Лудогорец. Станислав Манолев - Македонска слава, национал стана, докато играеше в Литекс. Иван Иванов - Златица. До националния стигна с ЦСКА. Николай Бодуров стана играч в Литекс. Футболисти изградени, внедрени и стигнали до националния си говорим с един отбор или това вече не важи?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2013 13:23

СТАМАТ написа:
stn написа:

1. Иван Методиев
2. Иван Зафиров
3. Емил Костадинов
4. Любослав Пенев
5. Адалберт Зафиров
6. Владимир Манчев
7. Александър Тонев
8. Павел Виданов

Теорийката ти издиша. 7 юноши на ЦСКА стигнали до националия.

1. Иван Методиев-Има 5 мача за националния отбор по футбол на България.
2. Иван Зафиров- да става.
3. Емил Костадинов ?? един прекрасен гол!......
4. Любослав Пенев да става
5. Адалберт Зафиров- национал има 6 мача
6. Владимир Манчев-Владимир Манчев започва с футболната си кариера в родния си град Пазарджик! Има 19 мача и 3 гола за националния отбор.!!
7. Александър Тонев- Елин Пелин има време!:))
8. Павел Виданов???????? ЦСКА София
→ Вихрен (под наем)
→ Рапид (Букурещ) (под наем)
ФК Заглембе

ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ТЕОРИЯТА МИ!!!:)) Говоря за създаден, развит и внедрен ФУТБОЛИСТ!!!!

То при това положение,щом Емо е един прекрасен гол-без да уточниш за кой точно става въпрос,за ква теория пишеш бе?

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 юли 2013 13:25

Lyubaka01 написа:
СТАМАТ написа:
metal1111 написа:
stn написа:

1. Иван Методиев
2. Иван Зафиров
3. Емил Костадинов
4. Любослав Пенев
5. Адалберт Зафиров
6. Владимир Манчев
7. Александър Тонев
8. Павел Виданов

1.Николай Бодуров
2.Иван Иванов
3.Станислав Манолев
4.Светослав Дяков
5.Христо Златински
6.Илиян Мицански
7.Иван Цветков

Я само ми отговори на тоя въпрос-ако Стоичков беше останал в Хеброс, щеше ли да отиде в Барса? Лечков, ако беше останал в Сливен, щеше ли да отиде в Хамбургер? Бербатов щеше ли от Пирин да отиде в Байер? Да продължавам ли?

ОТГОВАРЯМ ТИ ВЕДНАГА!! Ако навремето, добрите играчи си оставаха в окръзите или областите, щяхме да имаме 10 ОТБОРА ОТ ВИСША КЛАСА!!! Щяхме да имаме силни Локо сф, Славия, Септември и добрите футболисти пак щяха да бъдат продавани на запад(последните годни) Ако Жеков играеше в Берое, щяха да попилеят ЦСКА И Левски, ако Стоичков играеше в отборът му мечта, пак щяха да ядат "дървото"!! Най- важното е, че ЩЯХА ДА СЕ НАПЪНАТ И ДА ПОЧНАТ И ТЕ ДА СЪЗДАВАТ НЕЩО!!!! Левски и ЦСКА УБИВАХА ФУТБОЛА В България!!! Особено със съдийските аванти!!!! Това беше страшен удар!!! Отборите от България излизаха примиренчески(с изккючение на 2-3) срещу туморите на българския футбол!!! .......................може да се пише с часове, но стига, просто замислете се!:)))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2013 13:27

Иначе при положение,че има 4 софийски отбора в А група,за какво загиване говорим?

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 30 юли 2013 13:31

Хайде направи списък с големи играчи от жълтото РСКА Пловдив по твоите критерии бе, бот :!: :!:

Колеги, не му се връзвайте на тоя :!:

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 юли 2013 13:32

Стаматко, кой от тия е наложен в Пирин и е станал национал, докато е играл в Пирин. Иван Цветков професионалният му футбол започва Хееренвеен. Мицански е роден в Сандански и започва в Македонска слава. Христо Златински става футболист в Локо Пд. Светослав Дяков стана играя в Лудогорец. Станислав Манолев - Македонска слава, национал стана, докато играеше в Литекс. Иван Иванов - Златица. До националния стигна с ЦСКА. Николай Бодуров стана играч в Литекс. Футболисти изградени, внедрени и стигнали до националния си говорим с един отбор или това вече не важи?[/quote]

Да съм твърдял това??????????? Чети внимателно сине!!! Това го е написал друг колега и аз за неговите думи не отговарям!!! Моята теза е друга и ти си го подчертал в последното изречение!:)
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 30 юли 2013 13:33

blue SASHO77 написа:А бе , какъв Ботев ,какъв Локомотив ,какъв Лудогорец бе, видяхте с Литекс какво стана!!! На 20-30 години малко се издигате, и след това , разбира се, пак се борите да не изпаднете...айде слезте малко на земята, и на всички ви е ясно ,че без Левски и Цска няма футбол в БГ!!! За Славия и Локо Сф. оставам без коментар.

Батка, колко точки има Латекса и колко Левски? И футбола, който играят хич не е зле, за разлика от други отбори ...

Върни се в “Футбол - България”