ЦСКА ще стане първото публично акционерно дружество.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

warhead
Контакти:

Re: ЦСКА ще стане първото публично акционерно дружество.

Мнениеот warhead » 16 юли 2013 18:30

Кашчей написа:Колеги, напишете в търсачката това lyra investments и ще съм благодарен на този, който намери нещо повече от адрес на тази фирма.Аз си поиграх около половин час и открих няколко Лири инвестмънс, но никоя нямаше официален сайт.Може и да не съм търсил правилно :oops:

Ти си обсебен от ЦСКА бе човек,половин час търсел..................не ти излиза от главата това ме радва....все пак е нормално едно гове*о да се наси*а от страх само при мисълта за ЦСКА! :mrgreen:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 юли 2013 18:31

pampi написа:
Кировец написа:
pampi написа:Бре, голямо плюене...

Пампи, абсолютно прав си братле, ама в тоя форум явно има по-големи капацитети и фенове от всички, които в момента се опитват да направят от нищо нещо - визирам ЦСКА.
Да си ховят Томов и ония будали - г-н Младенов, Чезари и останалите - да си ходят!!! Въобще не трябваше да идват - сега нямаше да има форум ЦСКА и нямаше да си губим времето. Това заслужаваме!!!

Кой читав спонсор ще работи с мутри като Титан и сие. ЦСКА при добър имидж и прозрачно управление може да събира 10 милиона от спонсори на година.

Е как кой спонсор? Организацията на феновете от форум ГОНГ.БГ - тук е пълно с икономисти, адвокати, футболни хора абе все ще извадят няколко милиона. ;)

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 16 юли 2013 18:31

Томов:"Аз ще получавам малък процент от продажбата на акциите"-Да си дойдем на думата:)))

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 юли 2013 18:32

warhead написа:
Кашчей написа:Колеги, напишете в търсачката това lyra investments и ще съм благодарен на този, който намери нещо повече от адрес на тази фирма.Аз си поиграх около половин час и открих няколко Лири инвестмънс, но никоя нямаше официален сайт.Може и да не съм търсил правилно :oops:

Ти си обсебен от ЦСКА бе човек,половин час търсел..................не ти излиза от главата това ме радва....все пак е нормално едно гове*о да се наси*а от страх само при мисълта за ЦСКА! :mrgreen:

Ти първо намери що за фирма ви е купувач, а после продължи с говедата!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 16 юли 2013 18:34

olfix написа:Томов:"Аз ще получавам малък процент от продажбата на акциите"-Да си дойдем на думата:)))

Без пари и мама на тате не дава ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 16 юли 2013 18:36

warhead написа:

Рано или късно си знаех, че ще дойде и моментът в темата за насирането, страха, хегемонията, доминацията. Не можете да избягате от комплекса си Левски!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 16 юли 2013 18:37

olfix написа:Томов:"Аз ще получавам малък процент от продажбата на акциите"-Да си дойдем на думата:)))

Томов е велик
Обичам Левски

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 16 юли 2013 18:38

Pichichi написа:Така като се замисля какъв е келепира на Лупи да излезе на сцената отново като спасител на ЦСКА?
Той в политиката няма шанс да се намеси отново!
Остава само втория вариант за финансова изгода!

Келепира на Лупи е, че едва ли ще се намери съд в България, който да вкара благодетеля на ЦСКА в затвора.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 16 юли 2013 18:39

Аз се учудвам, че няма пост в Цска за ГА? Толкова ли не може да се намери едно местенце и за него?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 16 юли 2013 18:39

Най-харесвам "спасители" от рода на доктора хонорис кауза и Лупи. ;) Първият все още "чака развитие" под някоя сянка далеч от Борисовата градина, с чаша "Каменица" в ръка, а вторият "спасява" клуба с чужди пари (на феновете) и с някакъв световно неизвестен чужденец - "жител на Великобритания" и за парлама - две клубни легенди, които хал хабер си нямат от бизнес, начело на управлението... :lol:
И едно въпросче към пампи и К700: Колко акции смятате да си купите от публичното АД и как ще въздействате лично върху неговото управление? :roll:
Последна промяна от Adrian Monk на 16 юли 2013 18:43, променено общо 3 пъти.
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Върни се в “Футбол - България”