Тривелий написа:На мен лично ми харесва и футболната обстановка в Стара Загора и Враца. Вярно, сега на вратчани не им върви отбора, но са колоритна публика.
Хебър като бяха в А група също бяха колоритни, а и си пълнеха стадиона, Перник също кефи.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Тривелий написа:На мен лично ми харесва и футболната обстановка в Стара Загора и Враца. Вярно, сега на вратчани не им върви отбора, но са колоритна публика.
шивача написа:Тривелий написа:На мен лично ми харесва и футболната обстановка в Стара Загора и Враца. Вярно, сега на вратчани не им върви отбора, но са колоритна публика.
Хебър като бяха в А група също бяха колоритни, а и си пълнеха стадиона, Перник също кефи.
шивача написа:Тривелий написа:На мен лично ми харесва и футболната обстановка в Стара Загора и Враца. Вярно, сега на вратчани не им върви отбора, но са колоритна публика.
орчо войвода написа:Много смешна тема , връщал съм и съм подавал топките на легенди на българския футбол като Христо Бонев , Станчо Бончев, Гочо Василев ,Чико и т.н., защото в онези години отбори като ЛОКО ПД и Тракия Пд ходеха на подготовка в Панагюрище ,Стрелча и Карлово , но за сметка на това бяха на светлинни години по-добри от сегашните им отбори , обикновено подготвящи се в Кипър ,Турция и т. н. .За моя любим отбор - Левски София важи същото- през сезона 1983/1984 станахме шампиони с 10 юноши на Левски , ама юноши родени в София , а не като тези сега - братя Цоневи-Благоевград ,Вутов -Мездра и т.н..БОТЕВЪ Пловдив откраднаха суперталант от Панагюрище - Симеон Дидов ,преди 20 дни им реши дербито с ЛОКО Пд , като вкара два гола ,след време може да го обявят за откритието на пловдивския футбол.
Та по темата - каква футболна столица може да е Пловдив с един все още недоказан футболист -Тошко Неделев ,и в Локото май имаше някакъв Абушев и това е всичко на хоризонта .
шивача написа:орчо войвода написа:Много смешна тема , връщал съм и съм подавал топките на легенди на българския футбол като Христо Бонев , Станчо Бончев, Гочо Василев ,Чико и т.н., защото в онези години отбори като ЛОКО ПД и Тракия Пд ходеха на подготовка в Панагюрище ,Стрелча и Карлово , но за сметка на това бяха на светлинни години по-добри от сегашните им отбори , обикновено подготвящи се в Кипър ,Турция и т. н. .За моя любим отбор - Левски София важи същото- през сезона 1983/1984 станахме шампиони с 10 юноши на Левски , ама юноши родени в София , а не като тези сега - братя Цоневи-Благоевград ,Вутов -Мездра и т.н..БОТЕВЪ Пловдив откраднаха суперталант от Панагюрище - Симеон Дидов ,преди 20 дни им реши дербито с ЛОКО Пд , като вкара два гола ,след време може да го обявят за откритието на пловдивския футбол.
Та по темата - каква футболна столица може да е Пловдив с един все още недоказан футболист -Тошко Неделев ,и в Локото май имаше някакъв Абушев и това е всичко на хоризонта .
Ти може и марсолите да си им ял, ама никъде в Бг няма такъв град, който целия да обича футбола, дори жените. Ела в Пловдив за някой уикенд, покрай някой мач-няма да има празно игрище, където да не се играе мач, няма да има училищен двор без футбол. За това е думата, а не че имат по-добри футболисти или повече успехи. Просто хората обичат играта, както никъде в България, това е.
Muscarin написа:шивача написа:Тривелий написа:На мен лично ми харесва и футболната обстановка в Стара Загора и Враца. Вярно, сега на вратчани не им върви отбора, но са колоритна публика.
Факт! Ходил съм на Хебър-ЦСКА, `80 и някоя си. Пълен стадион.
орчо войвода написа:Има такъв град за твое сведение , КОЙТО ЦЕЛИЯ ДА ОБИЧА ФУТБОЛА,ДОРИ ЖЕНИТЕБлагоевград.Супе р се изложи пък ти с този пост , о тиди до Благоевград ж, виж колко терени имат , в момента е 23:57 , но там все още се играе футбол на някои от изкуствените тъерени в града .
Тривелий написа:шивача написа:Тривелий написа:На мен лично ми харесва и футболната обстановка в Стара Загора и Враца. Вярно, сега на вратчани не им върви отбора, но са колоритна публика.
Хаха, да така е! Да не забравяме и Локо ГО, Дунав, Спартак Плевен...
Muscarin написа:орчо войвода написа:Има такъв град за твое сведение , КОЙТО ЦЕЛИЯ ДА ОБИЧА ФУТБОЛА,ДОРИ ЖЕНИТЕБлагоевград.Супе р се изложи пък ти с този пост , о тиди до Благоевград ж, виж колко терени имат , в момента е 23:57 , но там все още се играе футбол на някои от изкуствените тъерени в града .
Ми то и тук се играе в момента бе скъпи ми овчарино.Даже ги виждам от прозореца сиАм хайде да не си говорим за любителски футбол, а?
Между другото, нали щяхте да ставате втория Лудогорец? Кео стана?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта