Пловдив футболната столица на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Пловдив футболната столица на България

Мнениеот шивача » 26 апр 2013 23:52

Тривелий написа:На мен лично ми харесва и футболната обстановка в Стара Загора и Враца. Вярно, сега на вратчани не им върви отбора, но са колоритна публика.

Хебър като бяха в А група също бяха колоритни, а и си пълнеха стадиона, Перник също кефи.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 апр 2013 23:54

шивача написа:
Тривелий написа:На мен лично ми харесва и футболната обстановка в Стара Загора и Враца. Вярно, сега на вратчани не им върви отбора, но са колоритна публика.

Хебър като бяха в А група също бяха колоритни, а и си пълнеха стадиона, Перник също кефи.

Факт! Ходил съм на Хебър-ЦСКА, `80 и някоя си. Пълен стадион.

Потребителски аватар
Тривелий
Контакти:

Мнениеот Тривелий » 26 апр 2013 23:55

шивача написа:

Хаха, да така е! Да не забравяме и Локо ГО, Дунав, Спартак Плевен... :lol:

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 26 апр 2013 23:57

орчо войвода написа:Много смешна тема , връщал съм и съм подавал топките на легенди на българския футбол като Христо Бонев , Станчо Бончев, Гочо Василев ,Чико и т.н., защото в онези години отбори като ЛОКО ПД и Тракия Пд ходеха на подготовка в Панагюрище ,Стрелча и Карлово , но за сметка на това бяха на светлинни години по-добри от сегашните им отбори , обикновено подготвящи се в Кипър ,Турция и т. н. .За моя любим отбор - Левски София важи същото- през сезона 1983/1984 станахме шампиони с 10 юноши на Левски , ама юноши родени в София , а не като тези сега - братя Цоневи-Благоевград ,Вутов -Мездра и т.н. :arrow: .БОТЕВЪ Пловдив откраднаха суперталант от Панагюрище - Симеон Дидов ,преди 20 дни им реши дербито с ЛОКО Пд , като вкара два гола ,след време може да го обявят за откритието на пловдивския футбол. :arrow: Та по темата - каква футболна столица може да е Пловдив с един все още недоказан футболист -Тошко Неделев ,и в Локото май имаше някакъв Абушев и това е всичко на хоризонта .

В Локомотив Пловдив : Рангел Абушев Георги Стефанов Станислав Маламов (той не е от Пловдив от Стамболийски е който е на 15 км от Пловдив) Тодор Тимонов Серафим Михайлов това са тези които играят отделно имаме и няколко резерви юноши които им се дава шанс например срещу литекс едно момче на 18 години игра цял ма Христо Стамов а към 60 мин влезна Запрян Запрянов. Ботев Пловдив:Асен Караславов Йордан Христов Ангел Рахов Тодор Неделев
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 26 апр 2013 23:57

шивача написа:
орчо войвода написа:Много смешна тема , връщал съм и съм подавал топките на легенди на българския футбол като Христо Бонев , Станчо Бончев, Гочо Василев ,Чико и т.н., защото в онези години отбори като ЛОКО ПД и Тракия Пд ходеха на подготовка в Панагюрище ,Стрелча и Карлово , но за сметка на това бяха на светлинни години по-добри от сегашните им отбори , обикновено подготвящи се в Кипър ,Турция и т. н. .За моя любим отбор - Левски София важи същото- през сезона 1983/1984 станахме шампиони с 10 юноши на Левски , ама юноши родени в София , а не като тези сега - братя Цоневи-Благоевград ,Вутов -Мездра и т.н. :arrow: .БОТЕВЪ Пловдив откраднаха суперталант от Панагюрище - Симеон Дидов ,преди 20 дни им реши дербито с ЛОКО Пд , като вкара два гола ,след време може да го обявят за откритието на пловдивския футбол. :arrow: Та по темата - каква футболна столица може да е Пловдив с един все още недоказан футболист -Тошко Неделев ,и в Локото май имаше някакъв Абушев и това е всичко на хоризонта .

Ти може и марсолите да си им ял, ама никъде в Бг няма такъв град, който целия да обича футбола, дори жените. Ела в Пловдив за някой уикенд, покрай някой мач-няма да има празно игрище, където да не се играе мач, няма да има училищен двор без футбол. За това е думата, а не че имат по-добри футболисти или повече успехи. Просто хората обичат играта, както никъде в България, това е.

Има такъв град за твое сведение , КОЙТО ЦЕЛИЯ ДА ОБИЧА ФУТБОЛА,ДОРИ ЖЕНИТЕ :arrow: Благоевград.Супер се изложи пък ти с този пост , отиди до Благоевград виж колко терени имат , в момента е 23:57 , но там все още се играе футбол на някои от изкуствените терени в града .
Последна промяна от орчо войвода на 27 апр 2013 00:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 апр 2013 00:00

Muscarin написа:
шивача написа:

Факт! Ходил съм на Хебър-ЦСКА, `80 и някоя си. Пълен стадион.

три пъти им ходих, като единия път беше с вас, и пак беше пълен, всички викаха "бенковски", както вие пеете целият стадион. иначе имаха малка агитка, но яко тъпани в нея
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 27 апр 2013 00:01

орчо войвода написа:Има такъв град за твое сведение , КОЙТО ЦЕЛИЯ ДА ОБИЧА ФУТБОЛА,ДОРИ ЖЕНИТЕ :arrow: Благоевград.Супе р се изложи пък ти с този пост , о тиди до Благоевград ж, виж колко терени имат , в момента е 23:57 , но там все още се играе футбол на някои от изкуствените тъерени в града .

Ми то и тук се играе в момента бе скъпи ми овчарино.Даже ги виждам от прозореца си :) Ам хайде да не си говорим за любителски футбол, а?

Между другото, нали щяхте да ставате втория Лудогорец? Кео стана? :mrgreen:

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 27 апр 2013 00:03

Ще ви дам още един факт ,че Пловдив е столицата на футбола отборите Спартак Пловдив и Марица Пловдив събират публика колкото половината отбори в А група
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Караконжоулу
Контакти:

Мнениеот Караконжоулу » 27 апр 2013 00:03

Тривелий написа:
шивача написа:

Хаха, да така е! Да не забравяме и Локо ГО, Дунав, Спартак Плевен... :lol:

Темата тръгна от Пловдив , мина през Рим , София , Стара Загора , селото на Даниел , че чак до Горна Оряховица :) Бургас също беше футболен град за кратко. Не помня годината , но на Нефтохимик - ЦСКА не можеше да си изплюеш семките без да нацапаш някого. Стадиона пращеше.

Потребителски аватар
Тривелий
Контакти:

Мнениеот Тривелий » 27 апр 2013 00:04

Muscarin написа:
орчо войвода написа:Има такъв град за твое сведение , КОЙТО ЦЕЛИЯ ДА ОБИЧА ФУТБОЛА,ДОРИ ЖЕНИТЕ :arrow: Благоевград.Супе р се изложи пък ти с този пост , о тиди до Благоевград ж, виж колко терени имат , в момента е 23:57 , но там все още се играе футбол на някои от изкуствените тъерени в града .

Ми то и тук се играе в момента бе скъпи ми овчарино.Даже ги виждам от прозореца си :) Ам хайде да не си говорим за любителски футбол, а?

Между другото, нали щяхте да ставате втория Лудогорец? Кео стана? :mrgreen:

Остави го човека, какво се заяждаш :) ! Прав е за Благоевград, футболен граде!

Върни се в “Футбол - България”