Кой е най-класният вратар в "A" група според вас?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- LSFCforever
- Контакти:
Re: Кой е най-класният вратар в "A" група според вас?
Според мен Китанов в момента не е най добър. Млад е може да стане но през този сезон има не един и два вратарски гола.
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
ogrizko написа:като класа - владо стоянов от лудогорец сякаш![]()
като перспектива да надмине всички бг вратари - георги китанов, стига нашите шефове да го пуснат навреме в чужбинащото е ясно, че тук най-много още един сезон и ще има спад, а в чужбина ще надгражда и ще стане голяма класа, има всички качества и данни за това
Бях писал някъде за качествата и развитието на Жоро Китанов.В БГ ако остане още една година и ще започне да тъпче на място/а може и да тръгне надолу/.Това момче бележи едно страхотно израстване в рамките на една година,но както бях казал,с тези темпове на развитие,прекалено бързо стигна едно ниво,от което по пътят нагоре може да бъде воден само от големи специалисти,каквито при нас определено няма/поне в момента/.След завръщането си от Холандия,се видя още един етап нагоре в развитието на Жоро.Защо?Ами хората са видяли къде е силен и къде слаб и са му направили програма за изчистване на слабите места.И явно Жоро работи,защото продължавам да виждам израстване при него.И то не с малки стъпки,а с големи крачки.Като фен на Черно море искам да остане,но като реално мислещ човек,искам да излезе още на лято и да имаме вратар,който да радва цяла България с качествата си.А за нас ще остане удовлетворението,че сме дали на Родината един голям/надявам се/играч.Истината е че трябва да се работи за израстване във всеки един момент,а не само докато стигне дадено ниво и да спре да се развива.За мен Илко Пиргов е страхотен вратар,но факта че е нисък му пречи определено.Никой уважаващ се клуб в Европа,не би взел джудже за вратар.Не искам да вземам отношение за другите вратари,но Владо Стоянов с опита си сякаш е едни гърди пред другите.Относно продажбата на Жоро си мисля че няма да бъде спрян от босовете в Морето.Аз не виждам да са спрели някого/изключвам Жоро Илиев,защото май Гонзо не искаше да се разделя с него/.Така че си мисля следното-от лятоо Жоро Китанов ще е с екипа на добър отбор от западна Европа.Къде?Ами според неговото желание-ПСВ.Дано и от Холандия проявят още настоятелност и да го вземат.Иначе,сякаш Италия е страхотен вариант.Там според мен работят най добрите специалисти,които наистина умеят да развиват вратари.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
- LSFCforever
- Контакти:
Определено Илиев не е същия тази година но всеки мач ни вади а и е много сигурен при центрирания.
Не искам аз други да обичам,
Вратарят на чорбарите.
Антонио Вутов 
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Mного приятно съм изненадан от Владо Стоянов ,нищо че го видях да пуши цигари преди малко 
gargamel написа:Антонио Вутов
Теодор Скорчев-палтото. 
Пламен Илиев-Левски.

Левски завинаги в моето сърце![
Пламен Илиев - въпреки очевидния спад във формата от началото на пролетния дял, Пламен си остава с класи над всичките си колеги в България.
Върни се в “Футбол - България”