Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
GOLEADOR
Мнениеот GOLEADOR » 11 мар 2013 22:46
dimitar59 написа:vlade написа:dimitar59 , Милодраг Йешич - кой е този човек и откога е треньор на ЦСКА ...?

Малко са родните малоумници и некадърници та си внесохме баш малоумника.Но за първи път от много години ЦСКА реагира своевременно, изтърпя го само 2 мача и го изгони.По този начин коствено,а може би по-точно пряко признаха,че предишния му престой на ''Армията'' и ''успехите'' му тогава са плод на нефутболни резултати.Масово тогава се говореше за уредени и купени мачове въпреки трагичната и тогава игра на отбора под ръководството на недуразумението Йешич.
Присъствието и ръководенето на БГ футбола от разни инжИнери,генерали,доктори(хонорис кауза) и тем подобни малоумници,все повече и повече ще ни отдалечава от световните стандарти на тази велика игра наречена ФУТБОЛ.
От къде ги изсмука тези глупости,да ти се чуди човек.Ако смяташ това което си написал за вярно,то от истината която си постнал, 50 процента е лъжа.
-
vlade
-
Контакти:
Мнениеот vlade » 11 мар 2013 23:22
dimitar59 написа:vlade написа:dimitar59 , Милодраг Йешич - кой е този човек и откога е треньор на ЦСКА ...?

Малко са родните малоумници и некадърници та си внесохме баш малоумника.Но за първи път от много години ЦСКА реагира своевременно, изтърпя го само 2 мача и го изгони.По този начин коствено,а може би по-точно пряко признаха,че предишния му престой на ''Армията'' и ''успехите'' му тогава са плод на нефутболни резултати.Масово тогава се говореше за уредени и купени мачове въпреки трагичната и тогава игра на отбора под ръководството на недуразумението Йешич.
Присъствието и ръководенето на БГ футбола от разни инжИнери,генерали,доктори(хонорис кауза) и тем подобни малоумници,все повече и повече ще ни отдалечава от световните стандарти на тази велика игра наречена ФУТБОЛ.
...аа ... додре че ми отвори очите Миодраг ,Мите не МиЛодраг ....
-
dimitar59
-
Контакти:
Мнениеот dimitar59 » 11 мар 2013 23:32
vlade написа:dimitar59 написа:vlade написа:dimitar59 , Милодраг Йешич - кой е този човек и откога е треньор на ЦСКА ...?

...аа ... додре че ми отвори очите Миодраг ,Мите не МиЛодраг ....
Само ми кажи - къде видя,че някъде съм писал аз малкото име на Йешич? Като че ли ти си видя написаното...от теб самия?!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта