Димитър Борисов и Иво Иванов пред bTV: Гриша Ганчев в ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Re: сливане на два отбора ...

Мнениеот Fridtjof Nansen » 16 яну 2013 16:56

Най-добре ще бъде да се слеят съдебните дела на ловешката и пернишките мутри - така ще бъде по-лесно за съдебната система и по-изгодно за данъкоплатците. 8-)
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 яну 2013 16:56

baligo написа:Не ми се изчитат всички страници, ама Цес-екс предложено ли е?

Да. И вече отпада конфуза на английски. Става C-sex
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 яну 2013 16:58

modor написа:
Red_Neck написа:Нещата загрубяха .....
А аз, завалията, бях тръгнал "градивно" да говоря:)
Значи докато не се слеят - недей се хабете с глупости!
След това - темата вече ,може да се коментира.

Ако тръгнем да чакаме нещо съществено да се случи с футбола в България.....клавиатурите, ще ни хванат паяжини :mrgreen:

Викаш, друго си е да се заформи сериозен "форумен" търкал :)
Има няколко футболни общественици, които са в състояние да го напрвят като хората - лошото е, че повечето от тях са от Армията :)
При вас всичко е кротко - Борат е мирясъл, Гонзо във Варна, Наско си е загубил Фейс-профила, Борето още не може по стадиони да ходи, а Кокъла, Мъри и Кривия са си заети хора :)))
Имах повечко надежда откъм Овча купел ама и те сигурно са заети с търсене на преводачи с Японски :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 16 яну 2013 17:00

То за Левски така е по-добре, вместо 2 отбора които ви бият ще остане 1, след като юни отпаднете от Европа, ще падате само от Лудогорец и ЦСКА ;)

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 16 яну 2013 17:02

rsk написа:Te ЦСКА и без това са продукт на една камара комунистически кръвосмешения, нека се слеят с Литекс. Ще умра от кеф да ги видя как домакинстват в Ловеч :lol:

Ловеч по-близо ли е от Благоевград?
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 16 яну 2013 17:04

tsonpen написа:

Хммм, въпреки, че намирам цесекс за изключително подходящо, явно ще се насочим към лиска. Но и това име крие един особен чар, нежност... Като същевременно запазва крадливото усещане, характерно и за двете страни. Едните крадат от където сварят, а другия се е ограничил засега само в кражби от данъкоплатците. Или поне това е известно, ама знае ли човек...
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 16 яну 2013 17:07

Гришата никога няма да отиде в ЦСКА ако не притежава контролния пакет акции в отбора. От друга страна Титаните никога няма да му го преотстъпят освен ако Гришата не им плати една безумна сума пари, а това както всеки от нас знае няма как да стане.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 16 яну 2013 17:07

Бойко Борисов веднага да започва да търси и на нас отбор с който да се обединим.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 яну 2013 17:12

baligo написа:
tsonpen написа:

Хммм, въпреки, че намирам цесекс за изключително подходящо, явно ще се насочим към лиска. Но и това име крие един особен чар, нежност... Като същевременно запазва крадливото усещане, характерно и за двете страни. Едните крадат от където сварят, а другия се е ограничил засега само в кражби от данъкоплатците. Или поне това е известно, ама знае ли човек...

Остава да се реши хитрата Лиска дали да е оранжева или рижа.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 яну 2013 17:13

CONNAN написа:Според мен ЦСКА ,ще се мести в Ловеч не знам що толкова шумите 8-)

Дам, даже 4-ата им протестиращи фена работят по въпроса, като са започнали да изнасят леко по леко стадион Българска армия. Първо са започнали с рязането и премественето на гредите

Върни се в “Футбол - България”