Анкета: Мишел Платини от ЦСКА - бъдещ български национал?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Мишел Платини от ЦСКА - бъдещ български национал????

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Re: Анкета: Мишел Платини от ЦСКА - бъдещ български национал?

Мнениеот matador » 12 ное 2012 21:27

За Платини съм против но за Мораеш ще е супер ако играе за националния отбор.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 ное 2012 21:28

Факт: Лусио Вагнер от "Л" - бивш български национал!

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 12 ное 2012 21:34

Нямам против да играят чужденци за националния, но да имат качества. Меси да беше с 2 ръце, НО при положение, че имам поне 20-тина български нападатели, които също няма да вкарват, закво да пускаме неква пръчка докарана от плажа????

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 12 ное 2012 21:35

Истината е че нямаме нападател!Това е големия проблем,заедно с един от двамата вътрешни/дефанзивни халфове.Дяков е добър избор,наистина играе добре,но да ползваш СЪРМОФФ....Гаджев и той е пълен компас!Александър Тонев трябва да играе той е много добър заедно със Миланов и Попов+някой нападател който да не е РАНГЕЛОВ и може да се получи нещо.Платини,Цветков и други такива балони не са ни нужни!Това са нападатели,които могат да вкарат 3-4 гола на някой слабак,но срещу силните отбори са нищо!Нямаме централен нападател и това си е!Може би Мицански криво ляво играе другите са ....

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 12 ное 2012 21:38

Вчера питахте за Маркиньос и за него казах ,че не става и не съм съгласен, но за Мишел положението е по друго, той има качества и заслужава да играе в отбора.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 12 ное 2012 21:40

Любо ще си вкара голям автогол с тези футболери,които според мен не са от свръх класа,но това е решението на тренера трябва да го уважим.
Защо си вкарва автогол-ами Попето,Дяков,Манолев те махнаха Марто Петров от отбора кво остава за некав Платини.
Просто чужденец в БГ-национала не виреят.
Другото което се пише тук е фенщина.Левски -ЦСКА и тем подобни.
Аз пък искам Марселиньо от Разград-ми добро е момчето,но това е БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР.
Нека Любо си носи облагите и негативите от това решение.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 ное 2012 21:40

Знам само, че Мишо може да ни помогне сега в най-тежките мачове, където ни трябват точки. Ако успеем да се класираме, нещата отиват в друга посока за националния отбор , като цяло ! Това са още 3-4 мача. Като имаме качество е хубаво да го използваме . И аз съм съгласен, за Томашич и не толкова за Вагнер, Йеленкович беше зле, но вкара важен гол в Белгия. Маркинйос не ми харесва, имаме по качествени българи.
Тука играят само най-постоянните футболисти, тези във форма. Дали са млади или стари е без збачение! Виждате младите как играят и колко други изпаднаха от групата на Любо.Който е най-постоянен той играе, ето Цветков играе добре и е национал вече, без значение годините.
Последна промяна от Beck's на 12 ное 2012 21:53, променено общо 1 път.

shamp1on
Контакти:

Мнениеот shamp1on » 12 ное 2012 21:44

Единствения класен чужденец, играл в последните години в българското първенство и съответно достоен за националния отбор, е Жуниор Мораеш. Разбрах за условието да живее минимум 5 години в България, но съм сигурен че има начини да бъде натурализиран въпреки това условие. Струва си, изключително качествен футболист , без аналог от българските футболисти. Но такива като Маркиньос и Платини, да ме извиняват, не са лоши футболисти, но имаме немалко наши играчи, особено от юношеските формации, които ще се представят не по зле. И най-важното , ще се адаптират към мъжкия отбор, в който така или иначе ще бъдат след време. А защо не още сега?
Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 ное 2012 21:48

Ботев1921 написа:Ами незнам погледнете отбора на Германия и преценете те колко чужденци има в отбора си пък на кое място са в ранклистата на ФИФА ако един чужденец има качества и се раздава за отбора си защо селекционера да не го вземе?

Що не вземеш първо да провериш къде са родени "чужденците" в Бундестима . ;) Скоро някъде бяха писали , че Йозил не можел да говори добре "майчиния си език " ... Ама това са подробности . Ако бях немец , щеше да ме е срам . Да не говорим , че прословутия немски дух заради който съм фен на немския футбол вече на 25 години ... тотално отсъства .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 ное 2012 21:52

rsk написа:
Искам си Акаунта написа:Платини ми е симпатичен още от престоя му в Черноморец ... но няма място в националния отбор . Същото се отнася и за Цветков и Маркиньос . Двамата са по на 33 години , Платини докато получи български паспорт и той ще прехвърли 30 лазарника . Съвсем отделно , вече не е същия играч който беше в Черноморец . Провали се в Румъния - първенство което е поне една класа под руското , серия Б и втора бундеслига . Основната задача на Пенев е да изгради ядрото на националния отбор и следващите квалификации да се търси класиране . Не да реанимира кариерите на залязващи "звезди" .

Интересен WHITE POWER си ти :shock: :lol: :lol:

Остави ... питаш ли ме какво ми е ! И в Байерн и в Бундестима , че и в Черноморец се напълни с "печки" :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”