MCMXIII написа:DANS написа:Б.М. Перукан нещо се обяснява ча не хвърлил ръкавиците а бавно и плавно се навел и ги оставил на столчето, просто искал да не играе през второто полувреме защото ако му напълнят още кошарката няма да стане "най добър вратар" на световното!
Слушам и невярвам на ушите си, Перукан сам твърди за себе си че бил много възпитан, този същия през 1985г. тогава сериозно олисял Б.М. пробяга до центъра на терена и започна да души рефера Аспарух Ясенов(наскоро "възроден" от Ахмед Яшаров), човека се шашна и даже не го изгони, все пак Б.М. беше и офицер от МВР! егати възпитанието няма що!
Шнур за БФС!
Ти гледал ли си световното през 1994 г. ? Сигурен съм, че не си. Стига лая по онзи отбор, гадно е!
Гледал съм това и много други световни първенства преди това!
Когато души съдията бях на стадиона, тогава БМ мислеше че е богопомазан от партията и че всичко му е простено, САМО КЮЧЕК НЕ МИ Е ИГРАЛ НА ЖИВО но за това си има ю-туб, признавам че има перфектно ФОЛК ВЪЗПИТАНИЕ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=007Pr-eSW8U[/youtube]
Това което българския национален отбор постигна през 1994г. не дава право на индулгенция на Б.М. Перукан за извършените от него злини!