По канал 3 в момента говорят за това.
Ам не бил ударен, ами бил бутнат....Цанкооооо, Цанко, не ти прави чест!
Митко Младенов просто е искал обяснение, без никакви бутания и удрания.Това казва в момента Тасков.
Заклаха Етър на стадион Беркут
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Заклаха Етър на стадион Беркут
Последна промяна от Muscarin на 21 апр 2012 20:43, променено общо 1 път.
Muscarin написа:Ванко_Ултраса написа:След попадението на гостите публиката на Ботев започна да хвърля предмети към терена, където полетя и празна каса от бира.
Аз като ви казвам, че за феновете на Сдружението трябва да има нещо безплатно, иначе не можеш да ги накараш да отидат на мач, никой не ми вярва.
Невестулката като ти разправя, че си хал хабер....прав е!

Ванко_Ултраса написа:Muscarin:
Невестулката като ти разправя, че си хал хабер....прав е!
Хал-хабер повече приляга на теб - човек, който няма собствено мнение, вечно киснещ в темите за Локомотив с цел нещо да прочете, научи и открадне.
На вас жълтите природата ви е такава
Селски, ако нямаш какво смислено да кажеш по темата, прав ти път. Не си интересен. Такива, дето ги ебават по форумите им, могат само да ми го.....сещаш ли се

- slash1912
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:След попадението на гостите публиката на Ботев започна да хвърля предмети към терена, където полетя и празна каса от бира.
Аз като ви казвам, че за феновете на Сдружението трябва да има нещо безплатно, иначе не можеш да ги накараш да отидат на мач, никой не ми вярва.
Ванко ли си,Манко ли си не знам,ама на теб ти се смеят във вашия форум,сега си дошъл и тук да ти гледаме сеира.И във "В" група бяхме повече,ясно е че ви е трудно да го преживеете,ама постоянното ви киснене в нашия форум как да си го обясня?
Етър сам се закла.Автора на темата и всички останали буфери-бяхте ли на мача или просто говорите наизуст?Първия червен картон беше за удар без топка след симулация,втория за хващане на откъсващия се сам срещу вратаря Димо Атанасов.Етър- цял мач лежане и само две положения.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Оставете го Ванко той е специален случай
Нека си пише момчето.

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
- Raoul_Duke
Бреийй, Цанко бил много чувствителна натура. Били го псували, били го целили със семки... Ми да беше станал треньор по кърлинг бе.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

Ванко_Ултраса написа:Моя отбор не играе по села и паланки, нито мери сили със селски колоси
Да бе....Севлиево, Каварна, Враца, Търговище.....къде, къде по-големи градове от Търново, Бургас, Варна....айде лягай си вече, лека нощ деца мина!
Мен ме е срам от хората, които се представят, че са от града ни! Няма такова "неградско" поведение и манталитет!!! Аз след такъв мач ще се скрия в дън земя и няма да казвам на кой отбор фен съм! Кристална дузпа и червен картон те недоволни и мятат седалки и факли,след това директен червен картон за симулация,това граничи с дузпата за игра глава на Йошев срещу говедата?! Следва спорен друг червен картон и след това кривия дори се изненадва, че не са му вдигнали засада за втория гол! Иначе незнам защо се напъвате да играете в А група, като в Бресник е вашия рай...На село сте си,не ви се налага да идвате в града,гледате си отвънка мача и не трябва да давате 3 лв за билет, като може да ги дадете за 2 бири,има си отвънка ракийка,биричка и кИфтета !
Последна промяна от smurfcho на 21 апр 2012 21:00, променено общо 1 път.
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Muscarin написа:Ванко_Ултраса написа:Моя отбор не играе по села и паланки, нито мери сили със селски колоси
Да бе....Севлиево, Каварна, Враца, Търговище.....къде, къде по-големи градове от Търново, Бургас, Варна....айде лягай си вече, лека нощ деца мина!
Не става въпрос за елитната селска "Б"гр. където вие се подвизавате, но не се учудвам, че ти не можа да го разбереш, колко ли мозък има в една микроскопична папагалска главичка.

моделите на затворнически десени много си повярваха след гол-подарък в ловеч, само няколко дни след като си бяха дали трите букви гостоприемно на цска. ботев имаше доблестта да изживее катарзис във в и б група, докато буферите още щяха да са асансьор без парите на висаджиите. от известно време големи аристократи го раздават, селяни тия, селяни ония.пшшу, и по селата живеят хора и то доста по-интелигентни и възпитани от жителите на ж.р. тракия и от двете страни на ул. ландос в най-популярния пловдивски квартал. ботев днес показа, че е по-добрият в мача и заслужено победи!
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
Върни се в “Футбол - България”