Локо Пловдив - Лудогорец е финала за купата на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Локо Пловдив - Лудогорец е финала за купата на България

Мнениеот tsonpen » 14 апр 2012 08:34

Гагарин Обича Локо написа:Разградчани се опитват да станат дразнител! :mrgreen:
Смях в залата :lol:
Нека финала да е в Разград. :lol:

Лудогорец Е дразнител, както и всичко свързано с него!
А за финала - не би било лошо да са два мача - един в Пловдив и един в Разград както европейските турнири. Финалистите заслужават да играят на стадионите си.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 14 апр 2012 09:40

Гагарин Обича Локо написа:Разградчани се опитват да станат дразнител! :mrgreen:
Смях в залата :lol:
Нека финала да е в Разград. :lol:

Ако Лудогорец не е дразнител, няма да се пишат толкова глупости ...!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 15 апр 2012 20:50

Където и да се играе мача съотношението м/у публиките ще е 1:6 в наша полза.Като гледам на полуфинала Лудогорец са били 20 човека публика...освен ако Домусчиев обяви срядата в Разград като НЕработен ден не виждам по какъв друг начин разградчани ще дойдат повече от 700-800 човека.Така че те притенций за стадиона не трябва да имат.
Мача ако се играе на Лазур, направо да ги пращат в клетката за гостуващи и нещата заспиват.Едва ли ние ще идем повече от 6, 7000 така че сектор В и А ни стигат :lol:

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 15 апр 2012 21:55

Честит финал на съгражданите и дано да опънат отборчето на Лудогорец.
То така или иначе само слабаци ще играят в евро турнирите този сезон, дано поне единия да е от Пловдив.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 апр 2012 00:27

svobodni написа:Където и да се играе мача съотношението м/у публиките ще е 1:6 в наша полза.Като гледам на полуфинала Лудогорец са били 20 човека публика...освен ако Домусчиев обяви срядата в Разград като НЕработен ден не виждам по какъв друг начин разградчани ще дойдат повече от 700-800 човека.Така че те притенций за стадиона не трябва да имат.
Мача ако се играе на Лазур, направо да ги пращат в клетката за гостуващи и нещата заспиват.Едва ли ние ще идем повече от 6, 7000 така че сектор В и А ни стигат :lol:

Това претенциЙ е в единствено число, нали? ;) Един претенциЙ. :mrgreen: Щастлив е твоят работодател с такъв образован служител.
А нас не ни мисли - моят офис, например, е в София, както и навсякъде, където съм, работното ми време е тогава, когато реша да работя. Горе-долу е същото и с приятелите ми с които сме обсъждали да ходим на финала. Ако публиката е 1:6 на вас трябва да ви е неудобно, защото населенето на градовете е 1:10. Гледай само да не стане 1:3, че тогава я втасахме.
Симитли, освен че е безкрайно далеч не беше и дразнител, Лудогорец си ги би в контрола с 3:0 през януари.

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 16 апр 2012 00:46

tsonpen написа:
svobodni написа:Където и да се играе мача съотношението м/у публиките ще е 1:6 в наша полза.Като гледам на полуфинала Лудогорец са били 20 човека публика...освен ако Домусчиев обяви срядата в Разград като НЕработен ден не виждам по какъв друг начин разградчани ще дойдат повече от 700-800 човека.Така че те притенций за стадиона не трябва да имат.

Това претенциЙ е в единствено число, нали? ;) Един претенциЙ. :mrgreen: Щастлив е твоят работодател с такъв образован служител.
А нас не ни мисли - моят офис, например, е в София, както и навсякъде, където съм, работното ми време е тогава, когато реша да работя. Горе-долу е същото и с приятелите ми с които сме обсъждали да ходим на финала. Ако публиката е 1:6 на вас трябва да ви е неудобно, защото населенето на градовете е 1:10. Гледай само да не стане 1:3, че тогава я втасахме.
Симитли, освен че е безкрайно далеч не беше и дразнител, Лудогорец си ги би в контрола с 3:0 през януари.

Ти недей го мисли моят работодател.. и недей ми следи грешките сякаш си ми учителка по български език в училище.Ако тръгна да следя аз твоите грешки на няколко места си пропуснал да сложиш запетаи..ама айде да не издребняваме не сме на изпит нали?
За дразнителите е трудно да се каже...и ние винаги ви бием, а пък за публика да не говорим...бяхте 20 човека в Пловдив.Сигурно сте били само ти и приятелите ти от София ;)
Когато ние се вдигахме по 7, 8000 в Бургас ти все още си бачкал в Разград.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 апр 2012 01:05

@svobodni
В полемика няма да влизам, ще спестя отговорите си за да не издребняваме.
Нека се радваме, че за почти 30 години Купата е влязла само в 3 града извън столицата. Тази година със сигурност влиза в четвърти!

Върни се в “Футбол - България”