Стойчо Младенов: Има държавна директива Левски да е шампион
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стойчо Младенов: Има държавна директива Левски да е шампион
Свинска приятелко ,я кажи Лудогорец в кой мач през есенния полусезон беше най-ощетен от съдиите?
Тук има смешник с нацистко име и болшевишки добродетели 

Rudolf Hess написа:Ужас, колко телешка мъка има... Много от сините приятелки са се хванали за Кремиковци и Митал, че била държавна намеса. Съгласявам се с тях! Но защо се правите на ощипани девственици като се каже, че сделката за Булгартабак, за Мобилтел включваше и финансиране на отбора от подуене? Като ви се каже, че по соц време държавата им е помагала, те започват да реват колко репресирани ми били! Какво ви е репресирано на вас? Колко титли имате по времето на комунизма, колко? Аз очаквам скоро да почнете да ревете и че преди комунизма по царско време сте били репресирани, докато видиш ли Славия е бил галеника на власта! Има много читави момчета в тоя форум които са фенове на левски, но тука има такива толкоз изпелени мозъци, че ми се повръща!
С Мтел договора е от години назад, още от времето на Владо Грашнов(лека му пръст)незнам защо го намесваш,Булгартабак е нещо съвсем ново- може и да е така, но се иска да се докаже..а не да има размисли и страсти в стил ГА, пък за репресии аз не знам да става въпрос, в случая репресирани се изкарват от вашия отбор и по точно Тройчо, аз Дуци и Радуканов не съм ги чул да кажат че има директиви, закони и алинеи с които Левски ще става шампион, а Дуци не се слави от умните, дори и след кило джанкова не би казал подобна глупост.
Две години Ловеч станаха шампиони по нечестен начин,сега наред са Левски!От това най-много губи Българския футбол
Money Over Bitches
Zavinagisin написа:За 2 титли тоя Паляк го изкара великан бе ,1вта и 2рата титла на тоя педал с палав бритон бяха след тотална хегемония на Левски ,и в Европа какво направи като е толкова голям тренъор,Загуби от Торпедо и Тулуза. Да голям тренъор е с 2 смешни титли.
Малйййй,..голем срам ша знаиш !
П.П.Аман от идиоти...От доста време не бях виждал толкова опасен суджук.

-
- Контакти:
Rudolf Hess написа:Ужас, колко телешка мъка има... Много от сините приятелки са се хванали за Кремиковци и Митал, че била държавна намеса. Съгласявам се с тях! Но защо се правите на ощипани девственици като се каже, че сделката за Булгартабак, за Мобилтел включваше и финансиране на отбора от подуене? Като ви се каже, че по соц време държавата им е помагала, те започват да реват колко репресирани ми били! Какво ви е репресирано на вас? Колко титли имате по времето на комунизма, колко? Аз очаквам скоро да почнете да ревете и че преди комунизма по царско време сте били репресирани, докато видиш ли Славия е бил галеника на власта! Има много читави момчета в тоя форум които са фенове на левски, но тука има такива толкоз изпелени мозъци, че ми се повръща!
От кога СПОНСОРСТВО и СОБСТВЕНОСТ е едно и също нещо? И не ние ревен, а вие. То самата тема е рев в червено, че видиш ли Б.Б. ни бил намерил спонсор (то и на вас ви намери, но този факт го избягвате) и веднага почнаха червените конспиративни теории, че Левски ако стане шампион, това ще е само и единствено заради Б.Б. и че имало държавна намеса. И я ми кажи, кое е по-голяма държавна намеса - премиерът да търси СПОНСОР на любимия си отбор или премиерът да търси СОБСТВЕНИЦИ на отбора? Прав си, има изпелени (каквото и да значи това) мозъци, но май са в червен цвят и на същите тези хора любимият им автор е Г.А.
А колкото до титлите - виж вие колко имате през онзи период и кой отбор печели титла в годината на създаването си?
- Gonzalez1914
- Контакти:
Много си прав но за съжаление ти си от първите с изпелени мозъци

Виж си глупостите който си написал и не се учудвай защо водиш в класацията с изпелени-те мозъци

-
- Контакти:
Gonzalez1914 написа:Rudolf Hess написа:Ужас, колко телешка мъка има... Много от сините приятелки са се хванали за Кремиковци и Митал, че била държавна намеса. Съгласявам се с тях! Но защо се правите на ощипани девственици като се каже, че сделката за Булгартабак, за Мобилтел включваше и финансиране на отбора от подуене? Като ви се каже, че по соц време държавата им е помагала, те започват да реват колко репресирани ми били! Какво ви е репресирано на вас? Колко титли имате по времето на комунизма, колко? Аз очаквам скоро да почнете да ревете и че преди комунизма по царско време сте били репресирани, докато видиш ли Славия е бил галеника на власта! Има много читави момчета в тоя форум които са фенове на левски, но тука има такива толкоз изпелени мозъци, че ми се повръща!
Много си прав но за съжаление ти си от първите с изпелени мозъци
Виж си глупостите който си написал и не се учудвай защо водиш в класацията с изпелени-те мозъци
За кое не съм прав. Погледни фактите какви са и ми обясни в кое не съм прав.
Фалшива коса, фалшив футбол!
- Red Warrior
- Контакти:
- Кое помогна повече за реализирането на добрата за българския футбол сделка - съветът на Бойко Борисов или желанието ви освен финансова да бъдете и социално отговорна институция?
- Мога да кажа, че и двете - и нашето желание, и съветът от премиера.
- Как точно преминахте на ръзговори за "Левски" с премиера? Покрай сделката за "Булгартабак" ли се случи? Или след финализирането й Бойко Борисов просто дойде и ви даде съвет да инвестирате в "Левски"?
- Ние просто се посъветвахме с него каква посока да поемем. И той ни препоръча, че това е една от най-добрите посоки, които можем да поемем. Тоест, че едно спонсорство на българския футбол би било доста добро и за нас. И от тази гледна точка реализирахме този проект.
Мммм даааааа......няма държавна помощ за Левски

- Мога да кажа, че и двете - и нашето желание, и съветът от премиера.
- Как точно преминахте на ръзговори за "Левски" с премиера? Покрай сделката за "Булгартабак" ли се случи? Или след финализирането й Бойко Борисов просто дойде и ви даде съвет да инвестирате в "Левски"?
- Ние просто се посъветвахме с него каква посока да поемем. И той ни препоръча, че това е една от най-добрите посоки, които можем да поемем. Тоест, че едно спонсорство на българския футбол би било доста добро и за нас. И от тази гледна точка реализирахме този проект.
Мммм даааааа......няма държавна помощ за Левски

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Синьо сърце
- Контакти:
Това тук са жалки клевети без доказателства, родени от яд, че при ЦСКА не иска да рекламира и Завода за толетна хартия в Белово. Кое е точно държавна помощ и как и кога ни е дадена...И откога парите на частни собственици и инвеститори са държавна помощ? Ааааа. бб бил ги накарал да дадат-да, ама това са само догадките на га и нищо повече.Затова ще си имаме и нов прякор-СТОЙЧО ДИРЕКТИВАТА!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Върни се в “Футбол - България”