Гонг пита: Защо бе отложен първият кръг от пролетния дял

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Гонг пита: Защо бе отложен първият кръг от пролетния дял

Мнениеот unist_gp » 25 фев 2012 19:43

Спомнете си за тази дискусия след една седмица, след като сме станали свидетели на:
1. съдийски подаръци под формата на дузпи и засади за отбора на Бойко Борисов (може да се залага твърдо за дузпа в Еврофутбол за отбора, който срами името на Апостола)
2. съдийски подаръци за отбора на Домусчиев (там може да се играе оувър, защото Наглото искало добра голова разлика)
3. съдийски подаръци за отбора на Г.Ганчев (там още не знаем, защо чакат Калиакра да фалива да им дадат служебното 3-0)
4. анационалният отбор на Г.Ганчев с капитан на "тати мърдата" ще отнесе поредната тройка
5. Дебелокожото Венци се пали сега, ама кой знае до какъв резултат ще го докарат с Ботев Враца. Предполагам 3-3
6. Остава въпросът. ЗАЩО НЕ СЕ ИГРАЯТ СЛЕД СЕДМИЦА ПРЕДСТОЯЩИТЕ МАЧОВЕ, а се пропуска един кръг? Явно трябва да се насмъркам като Борислав михайлов, за да намеря логичен отговор на този въпрос.
7. Какво правихте днес, та не запалихте сградата на БФС?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 фев 2012 19:50

unist_gp написа:Спомнете си за тази дискусия след една седмица, след като сме станали свидетели на:
1. съдийски подаръци под формата на дузпи и засади за отбора на Бойко Борисов (може да се залага твърдо за дузпа в Еврофутбол за отбора, който срами името на Апостола)
2. съдийски подаръци за отбора на Домусчиев (там може да се играе оувър, защото Наглото искало добра голова разлика)
3. съдийски подаръци за отбора на Г.Ганчев (там още не знаем, защо чакат Калиакра да фалива да им дадат служебното 3-0)
4. анационалният отбор на Г.Ганчев с капитан на "тати мърдата" ще отнесе поредната тройка
5. Дебелокожото Венци се пали сега, ама кой знае до какъв резултат ще го докарат с Ботев Враца. Предполагам 3-3
6. Остава въпросът. ЗАЩО НЕ СЕ ИГРАЯТ СЛЕД СЕДМИЦА ПРЕДСТОЯЩИТЕ МАЧОВЕ, а се пропуска един кръг? Явно трябва да се насмъркам като Борислав михайлов, за да намеря логичен отговор на този въпрос.

Ти май рано-рано си заседнал :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 25 фев 2012 19:57

unist_gp написа:Спомнете си за тази дискусия след една седмица, след като сме станали свидетели на:

Интересно как само "грнда" ЦСКА не фигурира сред подпираните отбори! Аз ще добавя - Някой допинг скандал с ЦСКА! И как може да говориш за аванти за Лудогорец! Всички видяха, колко пъти отбора беше порязан - безобразно съдийство срещу Левски и ЦСКА, Литекс! Няма да продължавам! Просто бъди обективен!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 25 фев 2012 20:05

mad forest написа:

Интересно как само "грнда" ЦСКА не фигурира сред подпираните отбори! Аз ще добавя - Някой допинг скандал с ЦСКА! И как може да говориш за аванти за Лудогорец! Всички видяха, колко пъти отбора беше порязан - безобразно съдийство срещу Левски и ЦСКА, Литекс! Няма да продължавам! Просто бъди обективен!

Не съм от ЦСКА, от Черноморец съм. Не искам да коментирам нашия мач. Просто ми е неудобно, да пиша, че симпатизирам на отбор от вредната Ъ група. Отборът на Титаните е вече пътник, а за умрелите или добро, или нищо

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 25 фев 2012 20:11

mad forest написа:Още нещо! Дали ако БГ отбор се бе класирал за 1/8 финалите на някой от двата ЕК турнира, нямаше да се намери начин мача да се играе?

Начин разбира се че ще се намери,но да не забравяме че въпросния стадион трябва да има лиценз за провеждане на мачове от европейските клубни турнири.Та в този ред, имаме няколко стадиона който може би покриват критериите ,но само на хартия.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 фев 2012 20:25

Blagoy написа:
"БФС и хората, които се занимават с организацията на първенството, трябва да помислят за здравето на момчетата. Оттам нататък каквото решат, ние сме на лице. Аз каквото и да кажа, едва ли ще има полза. Ако отложат първия кръг, ще останем в Белек още десетина дни", заяви Стоичков.

Къде видя Стоичков да настоява за отлагане? Казва, че БФС трябва да помисли за здравето на футболистите, но каквото и да решението им, Литекс ще се съобрази. Това, че журналистите преиначават нещата, за да може да сложат гръмки заглавия, за да има кой да им чете знайните и незнайни сайтчета, си е ваш прблем. И после разни такива като вас да ахкат и охкат как Литекс и Лудогорец дърпат конците на БФС...
И пак питам- каква е гаранцията, че в средата на март Литекс и Лудогорец пак няма да паднат съответно от Берое и Локо Пд?

Литекс е от малкото отбори в България,които продължава да оказва натиск на всякакви комисии в БФС,не случайно наскоро отказалият се футболен съдия Цветанов извади наяве доста интересни неща около Г.Ганчев.Към Лудогорец и Домусчиев нямам никакви претенции,напротив харесвам ги много защото са отбор от региона,дано станат шампиони,заслужават го.Домусчиев просто постъпи глупаво в тази ситуация с отлагането на мачовете,но не може и дума за сравнение между Г.Ганчев и Домусчиев,вторият е на светлини години пред него във всякакво естество !

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 25 фев 2012 20:39

забравих оше един въпрос
Защо Иво Тонев, Венци и Гонг се правят на ударени, когато УЕФА разследва Славия- Локо София 2-1 от есента? Това е нещо, което трябва да се повтаря всеки ден, а не да се мълчи.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 25 фев 2012 20:47

terrorist написа:какво стана с мача Калиакра-Литекс

http://www.bfunion.bg/bg/55?news_id=271 ... &year=2012
По т. 2

Отложената среща от ХІІІ- ти кръг на есенния полусезон на „А" ФГ между отборите ОФК „Калиакра" и ПФК"Литекс" ще се играе на 07 март /сряда/ 2012 г от 15.30 часа в гр. Каварна
.
Последна промяна от BadBoy на 25 фев 2012 21:11, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 25 фев 2012 21:01

dunavfc написа:
Литекс е от малкото отбори в България,които продължава да оказва натиск на всякакви комисии в БФС,не случайно наскоро отказалият се футболен съдия Цветанов извади наяве доста интересни неща около Г.Ганчев.Към Лудогорец и Домусчиев нямам никакви претенции,напротив харесвам ги много защото са отбор от региона,дано станат шампиони,заслужават го.Домусчиев просто постъпи глупаво в тази ситуация с отлагането на мачовете,но не може и дума за сравнение между Г.Ганчев и Домусчиев,вторият е на светлини години пред него във всякакво естество !

Стига вече, че ставаш смешен! А и това започна да се превръща в персонален спор между нас двамата.
Не знам на какво се дължи тази злоба от русенци към Литекс. Имам само едно обяснение- не можете да преглътнете, че Ганчев отказа да ви спонсорира. По едно време ни бяхте нещо като сателитен отбор, дори Феро ви беше за малко треньор. Но явно вече сте затворена страница за Ганчев. И той не ви е виновен, че си съсипахте отбора, нито пък БФС ви е виновно. Срамно е в толкова голям град като Русе да не може да се намери инвеститор, с който отборът да е поне като Монтана, да речем.
А точно пък Малката Баничка да ги каже тези неща... И ти, като поредния лапни-шаран, сляпо му вярваш. Защо не ги каза тези неща, докато беше още съдия- да се беше обърнал към следствието, прокуратурата. Или Ганчев и на тях дърпа конците?
Доколкото това, че Домусчиев бил на светлинни години от Ганчев- :lol: !!! Вярвай си, че Домуса е честен и почтен! Купил една ябълка, излъскал я и я продал на двойна цена. С парите купил 2 ябълки, излъскал ги и ги продал на двойна цена... И се появила майка му и му оставила в наследство завод "Балкан" (завода за велосипеди в Ловеч)- на него и на брат му. И те, милите, там се учили на бизнес и в резултат почти затриха един завод, който е давал в миналото работа на половин Ловеч.
И аз мисля, че Лудогорец играят приятен футбол- най-добрия в момента в България. И аз бих се радвал, ако станат шампиони, бих се радвал и на евентуални техни успехи в Европа. Но ти пишеш врели-некипели.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 фев 2012 21:28

Blagoy написа:
dunavfc написа:

Стига вече, че ставаш смешен! А и това започна да се превръща в персонален спор между нас двамата.
Не знам на какво се дължи тази злоба от русенци към Литекс. Имам само едно обяснение- не можете да преглътнете, че Ганчев отказа да ви спонсорира. По едно време ни бяхте нещо като сателитен отбор, дори Феро ви беше за малко треньор. Но явно вече сте затворена страница за Ганчев. И той не ви е виновен, че си съсипахте отбора, нито пък БФС ви е виновно. Срамно е в толкова голям град като Русе да не може да се намери инвеститор, с който отборът да е поне като Монтана, да речем.
А точно пък Малката Баничка да ги каже тези неща... И ти, като поредния лапни-шаран, сляпо му вярваш. Защо не ги каза тези неща, докато беше още съдия- да се беше обърнал към следствието, прокуратурата. Или Ганчев и на тях дърпа конците?
Доколкото това, че Домусчиев бил на светлинни години от Ганчев- :lol: !!! Вярвай си, че Домуса е честен и почтен! Купил една ябълка, излъскал я и я продал на двойна цена. С парите купил 2 ябълки, излъскал ги и ги продал на двойна цена... И се появила майка му и му оставила в наследство завод "Балкан" (завода за велосипеди в Ловеч)- на него и на брат му. И те, милите, там се учили на бизнес и в резултат почти затриха един завод, който е давал в миналото работа на половин Ловеч.
И аз мисля, че Лудогорец играят приятен футбол- най-добрия в момента в България. И аз бих се радвал, ако станат шампиони, бих се радвал и на евентуални техни успехи в Европа. Но ти пишеш врели-некипели.

Колко си жалък в действията си в които се опитваш да намесваш Дунав и Русе :roll: Кво общо имат те с темата бе разбирач ? И няма никаква злоба,завист или каквото и да е било към Литекс от страна на русенци или конкретно към мен.Аз ти казвам неща,които са явни и ясни на всички които гледат футбол.Случаите в които Г.Ганчев се е забърквал със скандали са 1000 !!! Влизане в съблекалните на футболните съдии,побоища ! Изключително спорни титли в края на 90-те и т.н. Аз нямам злоба към Литекс или Г.Ганчев,аз просто ти казвам какво ми е мнението ! Ти си пристрастен,няма как да потвърдиш нито една от моите тези.Ако аз не съм фактор,попитай потребители на който и да е спортен форум,какво мислят за Г.Ганчев и дали оказва от време на време по различен натиск върху разни комисии,гарантирам ти,че 90 % ще споделят близко до моето мнение !

Върни се в “Футбол - България”