Бат Бойко помогна на Левски, а на ЦСКА какво е помогнал???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Бат Бойко помогна на Левски, а на ЦСКА какво е помогнал???

Мнениеот danko_sot » 15 дек 2011 16:17

Това са много пари, а Батков казва, че ще има и още 500 бона само за детско юношеската школа на Левски. Така че тях не ги мислете вече, ако не друго кризата няма да я усетят. Да му мислят всички останали отбори в Б-я и най-вече малките..........
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 15 дек 2011 16:18

mistreated написа:
vratar4eto написа:Не знам защо си мислите, че на някой извън България му пука за Бойко. Честно, наистина ли смятате, че ВТБ са се свързали с Левски, заради пожарникаря-генерал-кмет-премиер-слънце-луна и всичко останало?! Аз лично - не. Може да е имал някаква минимална помощ при преговорите, ама той да е направил сделката - едва ли. Просто си прави ПР, както със залата (която забрави да каже, както за всичко останало, че му е наследство от Станишев - щото тогава беше избрано и мястото и бяха приключени преговорите).
Замислете се - ако имате няколко милиона дали ще ги вложите някъде, просто защото премиерът (или кралят, не им знам държавната уредба) на Източен Тимор ви помоли?!? Или ще си гледате интереса и ще проучите възможностите?

Това, че плиткия ти акъл не стига, за да разбереш как точно влияе един премиер на инвеститорите в дадена държава, не значи, че това не става. ВТБ не са дошли да вложат парите си в Левски. И на малките деца им е ясно, че целите им са съвсем други. Но за да им разрешат да го направят, лекичко са били помолени да спонсорират отбора на всяка власт.
Всъщност това не е за първи път, няма да е и за последен. Нека не забравяме как Мобилтел навремето стана първия мобилен оператор в страната...

Аз въобще не си мисля, че ВТБ идват да инвестират от добри чувства към Левски, а защото имат интерес от това. Това е и отговора на въпросите защо тея пари не са отишли в Пирин, Нефтохимик или Марица. Но явно никой не може да разбере, че премиерът-слънце има точно никаква роля в тая сделка. Обаче всички продължават да живеят с мисленето, че всичко в държавата става, само защото премиерът го е решил. Да живеят българските медии!!!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 15 дек 2011 16:19

Димитър Борисов:
Бойко Борисов ни помогна косвено, във бизнеса. Помогна ни и за стадиона, ако не беше той не знам, кога щеше да приключи тази сага!
Да са спокойни феновете на ЦСКА, че той помага и на вашият отбор?
Да, той помага и на нас!

Понеже се изкарвате много ощетени, само 20% от глупостите, които пишете да бяха истина и сега щяхте да ритате по "Б" групите! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 дек 2011 16:24

vratar4eto написа:Аз въобще не си мисля, че ВТБ идват да инвестират от добри чувства към Левски, а защото имат интерес от това. Това е и отговора на въпросите защо тея пари не са отишли в Пирин, Нефтохимик или Марица. Но явно никой не може да разбере, че премиерът-слънце има точно никаква роля в тая сделка. Обаче всички продължават да живеят с мисленето, че всичко в държавата става, само защото премиерът го е решил. Да живеят българските медии!!!

А кой го е решил? Какъв е интересът на ВТБ да инвестират в Левски? Ще изкарват пари ли от това, какво?
Като няма никаква роля ББ в тази сделка защо издигахте плакати, на които му правехте федероси? Или и това си измислиха "българските медии"?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 15 дек 2011 16:26

Колегата -шизофреник от Локо Пловдив какво се е възбудил толкова,нали на тях ще им прави осветление.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 дек 2011 16:27

mistreated написа:
А кой го е решил? Какъв е интересът на ВТБ да инвестират в Левски? Ще изкарват пари ли от това, какво?
Като няма никаква роля ББ в тази сделка защо издигахте плакати, на които му правехте федероси? Или и това си измислиха "българските медии"?

ПР и реклама се нарича! Мтел защо дават по 1млн на година? А Глобул? :) Ей от вашите конспирации сте спрели да виждате очевадните неща,,,
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 дек 2011 16:33

bigbonusprize написа:
mistreated написа:

ПР и реклама се нарича! Мтел защо дават по 1млн на година? А Глобул? :) Ей от вашите конспирации сте спрели да виждате очевадните неща,,,

Чакай, чакай. В момента нито Мтел, нито Глобул имат хора в управата на Левски и ЦСКА (аз поне не знам за такива). По твоята логика и Титан рекламират в ЦСКА. Има разлика между спонсорство и "наливане на пари" в даден отбор. Не ме карай да ти обяснявам каква е разликата.

И пак повтарям - не е проблемът в парите, които ще получи Левски. Халал да са им. Проблемът е в "натискането" на дадени фирми от страна на УПРАВЛЯВАЩИТЕ да "наливат" пари в ози отбор.
Последна промяна от mistreated на 15 дек 2011 16:35, променено общо 1 път.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 15 дек 2011 16:34

Само времето ще покаже дали са за добро промените в Левски! Както бях писал в друга тема, сега се започва едно квичене до небесата...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 дек 2011 16:37

mistreated написа:
Чакай, чакай. В момента нито Мтел, нито Глобул имат хора в управата на Левски и ЦСКА (аз поне не знам за такива). По твоята логика и Титан рекламират в ЦСКА. Има разлика между спонсорство и "наливане на пари" в даден отбор. Не ме карай да ти обяснявам каква е разликата.

Нито Мтел имат, нито Глобул, защото са просто спонсори. Тези ще ни купят според мен...
Еми да разликата е, че едните са безвъзвратно дадени, а другите могат да се върнат от инвестицията...
И защо да не искат да направят Левски европейски клуб, който да се самоиздържа, че от време на време и да печели? Отделно ако ще навлизат в България като банка и с някакъв бизнес , тази реклама и ПР им е необходима...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Футбол - България”