А група-крайно класиране

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: А група-крайно класиране

Мнениеот W84me » 28 авг 2011 01:35

ShooterMan написа:
W84me написа:От 86та до 2000 година имате 2 сезона в "А" група,ко ми се кефиш! :mrgreen:

Всъщност са 3,но не искам повече да те правя крив с факти.Всеки клуб има тежки периоди,това е бил този на Черно Море.Като си много отворен кажи колко сезона има Черно Море в А група и колко в Б?Ако искаш напиши и крайните класирания....и за да е забавно пусни тези на Спартак,да сравним,да се посмеем,да видим и баланса в дербитата та да се ПРЪСНЕМ от смях :mrgreen: .Айде сега,това е тема озаглавена А ГРУПА,отивай в долните ешелони :mrgreen:

Ма ША СА прАсна от смях с вашите РЕДИЦА "успехи" в контроли срещу Дарби Каунти! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 авг 2011 01:35

BadBoy написа:Това, че си похарчил цифра пари не ти гарантира място някъде или да бъдеш добутан, щото си бил похарчил пари.
БАТЕ в мачът им реванш за влизане в групите на ШЛ от 14 използвани футболисти 12 бяха от Беларус та това с качествените чужденци издиша и когато се говори за български футбол трябва да се правят сравнения с държави от нашата черга, а не с Г8

Потърси информация какви средства изразходват другите отбори от Беларус и какви средства изразходва БАТЕ. Мисля, че този отбор има по-големи финансови възможности от другите отбори в тази страна.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 авг 2011 01:38

W84me написа:
ShooterMan написа:
W84me написа:От 86та до 2000 година имате 2 сезона в "А" група,ко ми се кефиш! :mrgreen:

Всъщност са 3,но не искам повече да те правя крив с факти.Всеки клуб има тежки периоди,това е бил този на Черно Море.Като си много отворен кажи колко сезона има Черно Море в А група и колко в Б?Ако искаш напиши и крайните класирания....и за да е забавно пусни тези на Спартак,да сравним,да се посмеем,да видим и баланса в дербитата та да се ПРЪСНЕМ от смях :mrgreen: .Айде сега,това е тема озаглавена А ГРУПА,отивай в долните ешелони :mrgreen:

Ма ША СА прАсна от смях с вашите РЕДИЦА "успехи" в контроли срещу Дарби Каунти! :mrgreen:

Ма ако искаш да постнем мачовете на Черно Море в ЕКТ и тези на Спартак,да видим точките,победите...че да СА ГЪТНЕМ от смях вече :lol: .;Джокер - единствената ви победа е над несъществуващия Мерсин с клизмарското 1:0 - толкоз брат :mrgreen:

ПС:ЧЕРНО МОРЕ МИСЛЯ,ЧЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ОТБОР ВЕЧЕ С ПОЛОЖИТЕЛЕН БАЛАНС В ЕВРОТУРНИРИТЕ :!: .

СЕГА СМЕШНО ЛИ Е :lol: ,чудиш ли се къде да се скриеш и да минеш с обичайното плебейско - ние не гледаме футбол вече а?
Знаеш ли какви контроли играете вие сега?Дори Поморие ви е колос,тръгнал да се смее на Дарби К и Нотингам :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Valdes
Контакти:

Мнениеот Valdes » 28 авг 2011 01:44

ShooterMan написа:ПС:ЧЕРНО МОРЕ МИСЛЯ,ЧЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ОТБОР ВЕЧЕ С ПОЛОЖИТЕЛЕН БАЛАНС В ЕВРОТУРНИРИТЕ :!:

Абе, пич това на сериозно ли го говориш? Че ако е така си МНОГО смешен. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 авг 2011 01:44

ShooterMan написа:Ма ако искаш да постнем мачовете на Черно Море в ЕКТ и тези на Спартак,да видим точките,победите...че да СА ГЪТНЕМ от смях вече :lol: .;Джокер - единствената ви победа е над несъществуващия Мерсин с клизмарското 1:0 - толкоз брат :mrgreen:

ПС:ЧЕРНО МОРЕ МИСЛЯ,ЧЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ОТБОР ВЕЧЕ С ПОЛОЖИТЕЛЕН БАЛАНС В ЕВРОТУРНИРИТЕ :!: .

СЕГА СМЕШНО ЛИ Е :lol: ,чудиш ли се къде да се скриеш и да минеш с обичайното плебейско - ние не гледаме футбол вече а?
Знаеш ли какви контроли играете вие сега?Дори Поморие ви е колос,тръгнал да се смее на Дарби К и Нотингам :lol:

Е НЕ,разсмя ме в 2 без 15 ! :mrgreen: Направо в миша дупка ме заби,сякаш съм фен на Спартачето... :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 авг 2011 01:45

Valdes написа:
ShooterMan написа:ПС:ЧЕРНО МОРЕ МИСЛЯ,ЧЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ОТБОР ВЕЧЕ С ПОЛОЖИТЕЛЕН БАЛАНС В ЕВРОТУРНИРИТЕ :!:

Абе, пич това на сериозно ли го говориш? Че ако е така си МНОГО смешен. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ами смешен е ,на глас се смях преди малко. :roll:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 28 авг 2011 01:45

Пазарната стойност на футболистите на Левски и БАТЕ според transfermarkt е една и съща, от което спокойно може да се изходи, че са със сходни бюджети.
БАТЕ при положение, че разчита само на играчи от Беларус, едва ли изразходва колосални суми спрямо другите отбори. Може да прозвучи смешно, но те и стадион нямат като хората
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 28 авг 2011 01:48

1. ЦСКА
2. Черно Море
3. Литекс
4. Лудогорец
5. Левски
6. Локомотив Пловдив
7. Локомотив София
8. Черноморец
9. Славия
10. Миньор Перник
11. Ботев Враца
12. Монтана
13. Калиакра
14. Берое
15. Светкавица
16. Видима-Раковски

Забележка : Не ангажирам никой с мнението ми, това е моята прогноза и искам да я уважите. Според мен класирането е реално.

P.S. Защо осрахте темата? Стига с тоя оффтопик... темата е много хубава, добре е всеки да си даде прогнозата!
Последна промяна от Morgause на 28 авг 2011 01:50, променено общо 1 път.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 авг 2011 01:48

Valdes написа:

Аз съм напълно сериозен.Ако мислиш,че не съм-ето,вадя цифрите:
10 мача
5 победи
2 равни
3 загуби
(загубите са не от кой да е,а от ПСВ Айндховен и Щутгарт и то с много късмет за тях и голове в края и след 90 минута)
Голова разлика: 19:7

Аз като говоря,говоря с факти!Положителен баланс!Друг евроучастник ако може и иска да се похвали с ПОЛОЖИТЕЛЕН баланс - да заповяда,ще го поздравя :P
Последна промяна от ShooterMan на 28 авг 2011 01:50, променено общо 1 път.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 28 авг 2011 01:50

ShooterMan написа:
Valdes написа:

Аз съм напълно сериозен.Ако мислиш,че не съм-ето,вадя цифрите:
10 мача
5 победи
2 равни
3 загуби(загубите са не от кой да е,а от ПСВ Айндховен и Щутгарт)
Голова разлика: 19:7

Аз като говоря,говоря с факти!Положителен баланс!Друг евроучастник ако може и иска да се похвали с ПОЛОЖИТЕЛЕН баланс - да заповяда,ще го поздравя :P

ЦСКА до скоро беше, ама ... :D.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!