Срам ме е от футбола ни..
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво трябва да стане с футболът ни, за да падне БФС!?!
И какво ще му е оспорваното на първенството. Първите три си ги нареди сам , както искаш.ЦСКА , Левски и Литекс. Егати оспорваното.
-
Iv4o88
- Контакти:
Reckless написа:И с кой да се сменят собствениците, като общоприетото правило в България е, че който има пари е задължително мафиот и мутра.
Кой иска собственик с 20 лева в джоба ?
И какво ни е на футбола ? Все едно сме с големите футболни традиции, че сега изведнъж "Олеле, колко сме зле" !
Да, футболът ни не е конкурентно способен, но това си ни е футбола на този етап.
Има отбори, които израстват и това е добре. По всичко личи, че първенството ни тази година ще е доста оспорвано и ще има конкуренция а какво по-хубаво за българския футбол от това ?
Питаш какво по-хубаво от това за Бг футбола ли???От къде да започна
1.Нови стадиони(не казвам ремонтирани уж стари)ами чисто нови по всички изисквания на уефа дори и да са със по-малък капацитет.
2.Прозрачност в ръководството на всеки един клуб.По примера от Англия да има един човек мениджър който да върши всичко а президента на клуба само да дава парите(и със закон да се забрани на разни Батковци,титановци или венци стефановчета да излизат пред медийте и да ни занимават с глупостите си)Тези хора са за да дават парите а не за да правят разбор на мачовете.
3.Ограничение на бройката чужденци в стартовия състав както и задължение да има поне две момчета до 19 или до 21 годишна възраст в титулярния състав на отбор.
4 Закон за спортните хулигани но закон който да се спазва и наказания който да го накарат да се замисли преди да направи някоя глупост на мач.
5.Задължително почистени и приветливи стадиони със прилични тоалетни(защото там направо е страшно положението) а на някой стадиони дори познай такова нещо като тоалетна не съществува.
6.Недопускане на пияни на спортно мероприятие(аз няма да си водя децата със страх на стадиона).Много хора не си водят децата на стадиона заради пияните дрогираните и тн е кажи ми как едно дете да се запали по футбола или да носи Бг отбор в сърцето си ???
7.Недопускане до участие в първенството на тимове който не спазват законите и да се мери с еднакъв аршин а не днес да изжвърлят Ботев и Пирин а Цска да остане.Няма значение Левски ли си Цска ли си като не спазваш правилата аут и почвай от нулата.
8.Да се спре тази безумна практика с купуването на лицензи.Сегашния Локомотив Пд всъщност е Велбъжд Кюстендил а такива сливания през годините станаха поне 10.
9.Гледай си първенството щом смяташ че е интересно но за мен не е интересно а на всичкото от горе е решено.Шампиона ще е цска ако си мъж след края на сезона се покажи да сравним казаното от мен
Че почнете от елементарните неща бе.
Трансперанти против БФС, страници и групи във Фейсбук за сваляне на Боби и ко. Като ви питат що - кофти стадини, двоен стандарт, за едни може, за други не, окаяно ниво на БГ футбола, както на клубно (да, БФС не са собственици, но са регулатор), така и на национално ниво.
Особено за националите - няма санкции, няма изисквания, няма мотивация...
Айде вземете почнете от там, пък да видим кво ще стане.
21 век - технологии, свобода на словото, трибуни има (Фейсбук...)
И БФС не може да падне. Трябва да се смени ръководствтото просто. Това или ще стане с огромното недоволство на феновете, или от хора с голямо лоби - да предизвикат одит, да се самосезират разни комисии и тн. (което най-вероятно няма да стане).
По-лесно ще е на Боби просто да му стане много неудобно да се бие в гърдите и да се води за "футболен" човек.
Предвид обаче дебелокожието на такива хора... (Разни Батковци, Титани, Лечковци, Миховци), дето за толкова години вече с топ не можеш да ги мърднеш...
Пък и формата на БФС е такъв, че те си избират помежду си кой да е президент и вице-та. (Там изпълком ли е, кво е не го знам). Което значи, че аз и другите от форума не можем да наложим вето за тоя или оня да е президент на БФС.
Буквално падане на БФС - тогава ще стане като при щангите. Има една федерация, излиза друга и казва, че предната е фалшива и не може да изпълнява длъжностите. Стават караници, съдебни спорове... (Обаче трябва да има основание - груби нарушения).
Трансперанти против БФС, страници и групи във Фейсбук за сваляне на Боби и ко. Като ви питат що - кофти стадини, двоен стандарт, за едни може, за други не, окаяно ниво на БГ футбола, както на клубно (да, БФС не са собственици, но са регулатор), така и на национално ниво.
Особено за националите - няма санкции, няма изисквания, няма мотивация...
Айде вземете почнете от там, пък да видим кво ще стане.
21 век - технологии, свобода на словото, трибуни има (Фейсбук...)
И БФС не може да падне. Трябва да се смени ръководствтото просто. Това или ще стане с огромното недоволство на феновете, или от хора с голямо лоби - да предизвикат одит, да се самосезират разни комисии и тн. (което най-вероятно няма да стане).
По-лесно ще е на Боби просто да му стане много неудобно да се бие в гърдите и да се води за "футболен" човек.
Предвид обаче дебелокожието на такива хора... (Разни Батковци, Титани, Лечковци, Миховци), дето за толкова години вече с топ не можеш да ги мърднеш...
Пък и формата на БФС е такъв, че те си избират помежду си кой да е президент и вице-та. (Там изпълком ли е, кво е не го знам). Което значи, че аз и другите от форума не можем да наложим вето за тоя или оня да е президент на БФС.
Буквално падане на БФС - тогава ще стане като при щангите. Има една федерация, излиза друга и казва, че предната е фалшива и не може да изпълнява длъжностите. Стават караници, съдебни спорове... (Обаче трябва да има основание - груби нарушения).
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Всяка революция носи след себе си огромни надежди за по-добър живот и на първо време виждаш светлината в тунела, но в крайна сметка разбираш, че е на приближаващ влак.
Предложете кой да поеме БФС. Искахте Батето вън, лека му пръст и САЩ 94 да поемат управлението. Е, на ви го.
Предложете кой да поеме БФС. Искахте Батето вън, лека му пръст и САЩ 94 да поемат управлението. Е, на ви го.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Iv4o88 написа:Питаш какво по-хубаво от това за Бг футбола ли???От къде да започна
1.Нови стадиони(не казвам ремонтирани уж стари)ами чисто нови по всички изисквания на уефа дори и да са със по-малък капацитет.
2.Прозрачност в ръководството на всеки един клуб.По примера от Англия да има един човек мениджър който да върши всичко а президента на клуба само да дава парите(и със закон да се забрани на разни Батковци,титановци или венци стефановчета да излизат пред медийте и да ни занимават с глупостите си)Тези хора са за да дават парите а не за да правят разбор на мачовете.
3.Ограничение на бройката чужденци в стартовия състав както и задължение да има поне две момчета до 19 или до 21 годишна възраст в титулярния състав на отбор.
4 Закон за спортните хулигани но закон който да се спазва и наказания който да го накарат да се замисли преди да направи някоя глупост на мач.
5.Задължително почистени и приветливи стадиони със прилични тоалетни(защото там направо е страшно положението) а на някой стадиони дори познай такова нещо като тоалетна не съществува.
6.Недопускане на пияни на спортно мероприятие(аз няма да си водя децата със страх на стадиона).Много хора не си водят децата на стадиона заради пияните дрогираните и тн е кажи ми как едно дете да се запали по футбола или да носи Бг отбор в сърцето си ???
7.Недопускане до участие в първенството на тимове който не спазват законите и да се мери с еднакъв аршин а не днес да изжвърлят Ботев и Пирин а Цска да остане.Няма значение Левски ли си Цска ли си като не спазваш правилата аут и почвай от нулата.
8.Да се спре тази безумна практика с купуването на лицензи.Сегашния Локомотив Пд всъщност е Велбъжд Кюстендил а такива сливания през годините станаха поне 10.
9.Гледай си първенството щом смяташ че е интересно но за мен не е интересно а на всичкото от горе е решено.Шампиона ще е цска ако си мъж след края на сезона се покажи да сравним казаното от мен
Отговарям ти по точките:
1.Черноморец и Литекс имат хубави стадиони а в момента се прави и в Разград. Какво им е лошото на тези стадиони ?
Очакваш БФС да построи стадиони за клубовете ли ? Аз, като фен на Литекс по тази точка съм много доволен.
2. Аз, като фен на Литекс съм доволен, че нямаме собственик, който постоянно да виси пред камерите и да говори глупости.
Защо споменатите от теб фигури, трябва да са ми проблем. Очакваш ли БФС да създаде закон, с който да забрани медийните изяви на този и онзи?
3.Аз, като фен на Литекс съм доволен, че имаме млади момчета от школата в титулярния си състав. А колко може да са чужденците в клубните отбори, не е в правомощията на БФС да определя.
4.Такива закони има. Това че не се спазват, БФС ли са виновни пак ? Това опира до национално възпитание и манталитет !
5. Се припокрива с т.1
6. Пияните и дрогирани не са проблем на БФС и пак опира до манталитета на нацията и слабата съдебна с-ма.
7. Тук съм напълно съгласен.
8. Това на мен не ми е проблем !
9. Да, гледам си първенството и ми е интересно, даже си похапвам и пуканки
"Шампиона ще е цска ако си мъж след края на сезона се покажи да сравним казаното от мен"
Как да се покажа, след като не се крия ? Живи и здрави да сме, ще изчакаме края и ще разберем
- sven_goran
- Контакти:
то вече за кой ли път пада, ама ние все повече затъваме
От материала е
От материала е
- paskaleevich
- Контакти:
И като падне БФС кой ще дойде след това ? Пак такива нещастници, лъжци и боклуци. Същите ги избираме и през 4 години, та ни управляват...
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.
Към фена на литекс искам да се обърна, на който първенството и бфс са му ок - хубаво е че в отбора ви се налагат млади момчета, като тези които си изброил, някои от тях са добри и имат потенциал. Като се замисля, май с това свършиха хубавите неща - като всичко ти е наред, кажи защо литекс не може да бие нито един средноевропейски отбор. Ако не се сещаш, спомни си за дузпата ви в севлиево. Ей за това не можете, щото в Европата няма кой да ви свири такива дузпи. А като се замисля, на теб май това бфс ти изнася точно заради такива дузпи. Като ти чета поста и не мога да разбера според теб какви са му функциите на това бфс. Да седи и да гледа сеира и излагацията на българския футбол на всички нива, така ли? На ниво деца, юноши, младежи, национален отбор, клубове? И не ми говори че клубните президенти или задълженията на ЦСКА са проблема на бг футбола. Във волейбола ни има повече пари ли? Знаеш ли волейболистите на ЦСКА колко заплати имаха да взимат? Спомняш ли си до къде стигнаха тая година в евротурнирите. А националния ни отбор е редовен участник на всички първенства, а че младежите ни често стигат до финалните етапи? Там да не би да има повече пари? Няма, но поне има организация във федерацията /не са перфектни/, но поне правят каквото могат този спорт в България да върви. Защо във футбола ни е така ли? Защото от него келепира /влагам само негативи в тая дума/ е голям. Залагания, подкупи на съдии, подкупи на ръководството, далавери, уговорки, каквото се сетите негативно е там, до най-малките. Дори на ниво деца съдиите грешат в ползата на отбор, в който се състезава нечий син. Футбола ни е стигнал най-ниско ниво, по-ниско дори от тези в Африка и Далечния Изток. Чужденците, които взимаме, като изиграят три уговорени мачове и тях не ги търси да играят повече. Всички отбори са в кюпа. Да те питам последните две години къде играят най-добрите ви играчи? Защо голямата звезда Ивелинчо не отиде в Блекбърн, а в Анадола? Знаеш ли защо, не е заради техниката му, не е и заради физиката му, а е заради манталитета му. Същото е и с Дока, те свикнаха при елементарни шпагати да падат и да им се свири фал/дузпа, а в Англия или въобще на Запад за такъв шпагат не се спира дори тренировката. За да не звучи все едно само критикувам, според мен решението е да върнем играта към корените и - футбола да стане аматьорски, да се изринат кървавите пари, да се спрат уговорените мачове и да се започне от децата. Тук, при нас само държавата може да ни оправи, да построят в областните градове прилични игрища, да се организира полуаматьорско първенство, организирано на общински принцип, да се върне желанието на играчите за играта, а не за парите, ку.вите и колите, децата да играят заради спорта, здравето и победата, а не за татуировките, гела и чалгата след мач. Само тогава, на чисто ще има футбол с желание и хората ще почнат да подкрепят отборите си като видят, че те играят заради играта, а не щото някой им е казал да излизат да отбият номера, че после да ходят да изпият това дето го изкарват на залагания. Това е радикално, но пък не виждам как иначе ще се оправим.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
- bai Momchil
- Контакти:
patron написа:Това ми е въпросът, това ми е темата, много ще се радвам да не я затриете бързо бързо
Нищо не може да стане, щото не може да се разберете сини и червени. Все си мерите пишките и го избивате на зоофилски приказки с основни герои прасета и говеда.
Идете пред БФС 10 хилки и от двете агитки и да видиш как ще му окапе мокета на перукан и сие.
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
За футбола ти дадоха доста примери как може да се оправи,а за БФС то си мисля че трябва да влезе някой луд с автомат докато имат заседание и да изтрепе всичките гадове
Върни се в “Футбол - България”