Осветление на стадионите в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

loko2004
Контакти:

Re: СЛАГАТ ОСВЕТЛЕНИЕ НА "ЛАУТА"

Мнениеот loko2004 » 24 май 2010 19:50

kambata написа:Освен споменатото досега, трябва да бъде подменен изцяло терена, това дали го предвиждат в ремонта ? Щото аз не виждам с толкова лош терен да се играят нормално мачове там.

Нещо си в грешка терена си е добре/е не е идеален но си е добър/ ;) дори мога да кажа че състоянието на вашия нов и модерен терен тази пролет е много по-зле ;)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 24 май 2010 20:05

Кой да те осведоми повече за ремонта като изобщо не е започнал. Като започне отиваш на стадиона(ако си от Пловдив) и ще видиш най-подробно какво точно ще се оправи. А на такива от сорта ЩЕ стане еди какво си никой вече не вярва!!!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 24 май 2010 20:15

galin56 написа:Кой да те осведоми повече за ремонта като изобщо не е започнал. Като започне отиваш на стадиона(ако си от Пловдив) и ще видиш най-подробно какво точно ще се оправи. А на такива от сорта ЩЕ стане еди какво си никой вече не вярва!!!

От Пловдив съм пич,даже живея до стадиона ;). Въпросът е ти дали си от Пловдив ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
mnts
Контакти:

Мнениеот mnts » 24 май 2010 20:18

Абе хора аз не съм особено осведомен и не разбирам от тия работи, но няма ли да излезне по евтино да се бутне тая съборетина и да се построи наново макар и с по-малък капацитет ? Това впрочем важи за 7/8 от стадионите ни.
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА, БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА, БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И ЗА НЕЯ ВСИЧКО АЗ ЩЕ ДАМ!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 24 май 2010 20:24

Boksiorcheto написа:
galin56 написа:Кой да те осведоми повече за ремонта като изобщо не е започнал. Като започне отиваш на стадиона(ако си от Пловдив) и ще видиш най-подробно какво точно ще се оправи. А на такива от сорта ЩЕ стане еди какво си никой вече не вярва!!!

От Пловдив съм пич,даже живея до стадиона ;). Въпросът е ти дали си от Пловдив ;).

Еми точно човек!! Ти си този който трябва да е най-добре осведомен! Какво разчиташ на мнения от такива като мен от Ботевград. Надничай тогава през терасата и вярвай само на очите си, не на интернет и някви тъпи журналя. Защото то на приказки е едно ама на дела съвсем друго. Нали знаеш колко макета бълнаха по нета па досега НИТО ЕДИН от тия макети не се осъществи.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 24 май 2010 20:28

mnts написа:Абе хора аз не съм особено осведомен и не разбирам от тия работи, но няма ли да излезне по евтино да се бутне тая съборетина и да се построи наново макар и с по-малък капацитет ? Това впрочем важи за 7/8 от стадионите ни.

Абе човек един нов стадион струва от 10 до 20 млн. евро в зависимост от капацитета ,екстрите и площите около самия стадион. Ти мислиш ли, че плануват ремонти за от 10 млн. евро нагоре???

Потребителски аватар
mnts
Контакти:

Мнениеот mnts » 24 май 2010 20:33

galin56 написа:
mnts написа:Абе хора аз не съм особено осведомен и не разбирам от тия работи, но няма ли да излезне по евтино да се бутне тая съборетина и да се построи наново макар и с по-малък капацитет ? Това впрочем важи за 7/8 от стадионите ни.

Абе човек един нов стадион струва от 10 до 20 млн. евро в зависимост от капацитета ,екстрите и площите около самия стадион. Ти мислиш ли, че плануват ремонти за от 10 млн. евро нагоре???

Ако знаех нямаше да питам ;) но ако се гледа в дългосрочен план, чисто нов стадион би имал по-дълъг срок на експлоатация и би възвърнал двойно, а може би и тройно средствата си в бъдеще.
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА, БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА, БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И ЗА НЕЯ ВСИЧКО АЗ ЩЕ ДАМ!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 24 май 2010 20:42

Трибуните ви не бяха ли под всякаква критика? Даже май едната беше се срутила преди известно време.Малко в сферата на фантазията ми звучи да се слагат седалки ,осветление и тем подобни глупости при положение,че трибуните са пред разруха.Не ме разбирайте погрешно,дано ви направят стадиона,но за 69 дни не знам какво по-мащабно може да се направи.Още по-малко да го преведът в критериите за лиценз.
Последна промяна от maldin1 на 24 май 2010 20:43, променено общо 1 път.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 24 май 2010 20:43

mnts написа:
galin56 написа:

Ако знаех нямаше да питам ;) но ако се гледа в дългосрочен план, чисто нов стадион би имал по-дълъг срок на експлоатация и би възвърнал двойно, а може би и тройно средствата си в бъдеще.

ЕЕЕ абе то новото си е ново. Триста пъти по-добре от всякакви ремонти. Ама нали знаеш, че в Бъгария от 20 години насам все няма пари за нищо.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 24 май 2010 20:54

galin56 написа:
Boksiorcheto написа:

Еми точно човек!! Ти си този който трябва да е най-добре осведомен! Какво разчиташ на мнения от такива като мен от Ботевград. Надничай тогава през терасата и вярвай само на очите си, не на интернет и някви тъпи журналя. Защото то на приказки е едно ама на дела съвсем друго. Нали знаеш колко макета бълнаха по нета па досега НИТО ЕДИН от тия макети не се осъществи.

Аз и тренирам там,но за сега няма никакви ремонти и за това питам ако някой знае нещо - да пише.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Върни се в “Футбол - България”