Нефтохимик - в Б група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Re: Нефтохимик - в Б група.

Мнениеот Neftochimic1892 » 27 юни 2011 00:05

Bartolomej написа:За разлика от тес тука дет пишат само , в Сливен имаше три автобуса фенове на Нафта .
Сега ще има шествие в ценъра от новата поща до общината .
Тъй че стига сте се правили на големи фенове , ами си дигнете дирниците и поне там отидете .
То че на мачове не ходите е ясно на всеки.
Ай де със здраве .

имаше над 50 коли бе сопол като не знаеш недей се обажда бе

Потребителски аватар
ta4i
Контакти:

Мнениеот ta4i » 27 юни 2011 00:29

Ето това са истински фенове те не оплюват противниците си а говоря за своя отбор
Тази е и една от причините да се чувствам горд че съм фен на Нафтата
Успех на Митко Стойчев и неговите момчета
Огромно БЛАГОДАРЯ на старите пушки които днес МЕ направиха много много много ЩАСЛИВ
Само Нафта оле оле оле!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o
Бургас-морето,сините вълни!!!
За всички Бургазлии Нефтохимик в сърцето винаги стои!!!
Бъгария не е София!!!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 27 юни 2011 00:59

нафтата беше - е - и си остава явление на футболния небосклон с който трябва да се съобразяват не само М Събев и кмета на Бургас Д Николов, а цялата футболна общественост ! Успех момчета мачкайте както Вие си знаете, а другото го оставете на нас !!!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 юни 2011 03:35

Бре, каква любов, каква романтика и приятелство струи от тази тема. Фенове на различни отбори се поздравяват по между си, птичките пеят, слънцето пече... излиза така, че ще присъстваме на една розова и романтична Б Източна група.
Да видим обаче, като се събудим от съня, какво ще стане...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
nabokos
Контакти:

Мнениеот nabokos » 27 юни 2011 07:03

ehh написа:Бре, каква любов, каква романтика и приятелство струи от тази тема. Фенове на различни отбори се поздравяват по между си, птичките пеят, слънцето пече... излиза така, че ще присъстваме на една розова и романтична Б Източна група.
Да видим обаче, като се събудим от съня, какво ще стане...

Ще си пак същия смазан комплексар....

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 27 юни 2011 09:18

Честито на Нафтата,и особенно на един от феновете им,/ПАС/представям си какво си изживял майна,сигорно не си спал от вълнение,наздраве. ;) ;) ;)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 27 юни 2011 09:20

Не си спомням скоро, дори изобщо, да съм се радвал за чужд отбор така както сега се радвам за Нафтата, че се върнаха в профи футбола. След двата мача които направихме в В група с тях, просто не ми се искаше да не се повторят. Сега съм радостен, че отново ще играем срещу тях.

@ехх ли си ехо ли си, къв си не та знам, ама си личи че си див селянин. Явно дребната ти и заядлива душица не вярва, че няколко агитки могат да се уважават. През последните 2 години агитките на Миньор и Нафтата показаха какво значи уважение към другите ( в случая към нас ). Пич аз настръхнах когато с Нафтата пеехме Българи - Юнаци! Настръхнах когато заедно с нафтата аплодирахме двата отбора в края на мача, когато нафтата аплодираше БОТЕВ за спечеления мач в една честна битка. Изобщо това са моменти във футбола за които човек си заслужава да види. Ти не разбираш, затова не се обаждай.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 юни 2011 09:23

Нефтохимик направи преход от аматьорския към професионалния футбол. Нещата ще бъдат коренно различни. Не трябва да се бърза с влизане в А група. Трябва отборът да се обиграе, да се нормализира статуквото му. Няма нищо по-естествено отборът да заиграе на Лазур. Средствата, които ще са нужни за силен тим няма да са малки. Основата е тънка и трябва да се гради. Помня преди 20-21 години, когато отборът влезе от В в Б група. Момчетата тогава - Миндов, Стойчев, Цонев, Ерол, Банев ( не искам да ги изреждам) имаха опит, но липсваше нагласата. Започнахме страхливо, но следващия сезон вече бяхме поеспособен тим. Три-четири сезона бяхме в Б група и все малко не ни достигаше да влезем в А, а и никой не бързаше. Последната година в Б гр.93-94г. вече имахме един супер и обигран отбор, на който и А група завиждаше. В А група 94-95 влязохме с никому неизвестните тогава в БГ играчи, като Митко Трендафилов, Станимир Димитров, Цонев, Банев,В. Найденов, Цаната Тенев, младите тогава: М.Георгиев, Киселичков, Чиликов, Миро Косев, Сакалиев, Лалов...все играчи трупали опит в Б - група. На следващата година самочувствието на тези момчета вече беше до козирката и започна мачкането...
Най-много обаче се притеснявам от това дали отборът ще запази идентичност. Бургас е силен икономически град. Отборът ще бъде лапнат до година-две от мастити хора. Сигурен съм. Момчетата, които носеха горещите кестени във В група ще бъдат забравени. Ще се започнат гръмки трансфери, обещания и тънки сметки и току виж сме забравили новото начало Нефтохимик родено след края на Нафтекс. Дано не се случи това.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 юни 2011 09:35

Bourgas написа:
hristo1306 написа:
Bourgas написа:Честитка за Нефтохимик! Пожелавам им когато са готови с финансите и с отбора, да се върнат в "А" и отново да мачкат! Успех!
П.П. Христо, ти много бързо смени пристрастията.

при 28 год в НХК как мислиш - кръвта вода не става, но въпреки всичко ще ударя едно рамо и на Черноморец - вярвам в Херо, но сърцето ми е НАФТАТА Не се коси, ако имам възможност ще гледам и двата отбора, както повечето бургазлии го правят ! Не съм краен - но сантименти !!!

;) Аз правя това от години :)

...и аз, и аз...От мнооооооого години и никога не ми е пречило да го правя...Един пич на лични ме пита: "Ти как може да си фен и да обичаш еднакво Черноморец и Нефтохимик ? "....Нямаше как да ме разбере, но се опитах да му стана ясен, като му казах: "Питай родителите си - теб или брат ти обичат повече за да разбереш, че човек може да обича повече от едно нещо на този свят". То ако не беше така Ората нямаше да си имат семейства и любовници, НъЛ тъЙ. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 27 юни 2011 10:26

[offtopic]Изображение[/offtopic]
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Футбол - България”