Два отбора от А група заминават за В група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Два отбора от А група заминават за В група
Жалко, ако е Пирин. Един от най-симпатичните отбори в България. Пожелавам им успех в изчистване на проблемите и оставане в А група.
Последна промяна от зеления на 01 юни 2011 00:18, променено общо 1 път.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
RedForever
- Контакти:
Не мога да разбера защо във всяка тема се намира по един син фен, който да се заяжда и да показва колко зле е. Сините фенове са може би най-смотаните в света. Ако тръгнеш да спориш с тях има по-голяма вероятност стената да те разбере какво искаш да й кажеш отколкото те да разберат, че са в грешка.
зеления написа:Жалко, ако е Пирин. Един от най-симпатичните отбори в България. Пожелавам им успех в изчистване на проблемите и оставане в А група.
Пирин е,но проблема с Пирин е решим и е изкуствено създаден защото политиците го вкараха в предизборната си борба,да сте забелязали че един много активен съфорумец Obicham_Pirin нещо липсва тези дни,това е защото той не обича Пирин, а обича паричките с които бяха купени предателите от пирин сс.Но дет се вика,идва черешова задушница.....
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.
пирин написа:зеления написа:Жалко, ако е Пирин. Един от най-симпатичните отбори в България. Пожелавам им успех в изчистване на проблемите и оставане в А група.
Пирин е,но проблема с Пирин е решим и е изкуствено създаден защото политиците го вкараха в предизборната си борба,да сте забелязали че един много активен съфорумец Obicham_Pirin нещо липсва тези дни,това е защото той не обича Пирин, а обича паричките с които бяха купени предателите от пирин сс.Но дет се вика,идва черешова задушница.....
Подготвя кандидатурата на кандидата на сдружение ЕКИП
noi написа:Би ли ме образовал по отношение на Благоевград, че следващия път да не се отказвам така лесно?
Нямаш грижа, ама не тука по форумите! На по студена бира на гъбата - урок бира, урок бира
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Gonzi_407 написа:noi написа:Би ли ме образовал по отношение на Благоевград, че следващия път да не се отказвам така лесно?
Нямаш грижа, ама не тука по форумите! На по студена бира на гъбата - урок бира, урок бира
Гъбата ми е далече, дай на Дивата
noi написа:Gonzi_407 написа:noi написа:Би ли ме образовал по отношение на Благоевград, че следващия път да не се отказвам така лесно?
Гъбата ми е далече, дай на Дивата
Може!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Gonzi_407 написа:noi написа:Гъбата ми е далече, дай на Дивата
Може!
Само трябва да се разбереме за ден и час
- пегъзимузовски
- Контакти:
noi написа:пирин написа:зеления написа:Жалко, ако е Пирин. Един от най-симпатичните отбори в България. Пожелавам им успех в изчистване на проблемите и оставане в А група.
Подготвя кандидатурата на кандидата на сдружение ЕКИП
Абе, пиринци...този дето е някакъв кандидат със странното име - Елезов ли е, какъв ли е...този се носи по форумите от едно 7 години, а даже съм го виждал покрай Македонска слава да се пени и псува като хамалин! Наистина ли това лице е кандидат за кмет?
Върни се в “Футбол - България”