blue avalanche написа:"Дока даде победата на Литекс срещу Калиакра..."
"... той започна обрата срещу Пирин,..."Това не беше ли мачът,в който трябваше да бъде изгонен?
Мачът с ЦСКА в Ловеч не беше ли от "важните"?
Като за най-добрия футболист в шампионата-това ли успя да се сетиш?4 мача?Дока се издънил в дербитата,за сметка на това е бил страшно силен срещу Сливен,Академик,Видима...Правилно ли разбрах?
Ти или се правиш на глупав, или наистина имаш някакъв проблем. Кажи ми точно от какво чак толкова голямо значение беше мачът Литекс - ЦСКА в Ловеч, при положение, че Левски същия ден загуби точки в Перник и Литекс изобщо нямаше нужда да се напъват за победа срещу нас??? За мен това беше един от най-излишните двубои между нас и Литекс през последните години.
За мача с Пирин си спомням - фактът, че трябваше да го изгонят, не променя друг факт, а именно, че точно той, а не друг играч, изравни и постави начало на обрата. Мача с Пирин не го подценявай - Пирин измъчиха всеки съперник през пролетта, включително Левски, така че това, по всичко личи, е бил един от най-трудните и важни мачове за Литекс.
И вместо да ми се правиш на интересен и да ми говориш за Сливен, Академик и Видима, спомни си колко важна е победата на Литекс над Локо Сф и че точно Дока вкара гола. Тази победа до голяма степен им позволи да дишат спокойно след есенния полусезон. Може би няма нужда да напомням, че тогава мачът отиваше на хикс, но Дока вкара около 5 мин. преди края.
И накрая, но не на последно място, споменавам мача Миньор - Литекс. 70 мин. нямаше голове, докато Дока не вкара 2, за да даден огромен принос за успеха тогава. При положение, че вие не успяхте да биете в Перник, част от разликата между Литекс и Левски идва именно по линия на Миньор, което автоматично превръща мача Миньор 0-3 Литекс в една от най-важните победи на Литекс през пролетта.
Колкото до Дембеле, той беше дупка срещу нас, изпусна 2 чисти положения с Литекс за Купата, не помогна на отбора при загубата ви от Локо Пд, не помогна и при хикса ви с Миньор. Само от мачовете срещу нас, Локо Пд и Миньор изпуснахте цели 8 точки, а съм 1000000% сигурен, че в плановете на Левски и трите мача са влизали като очаквана победа.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...