Кой всъщност е Отборът на народа?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Кой всъщност е Отборът на народа?

Мнениеот venomcho » 02 май 2011 11:38

TheApostleOfFreedom написа:
venomcho написа:Брей тоя вашия диалог трябва да се увековечи за поколенията :!:
Тва и от двата казионни отбора да си признаят, че са насила бутани и репресиращи останалите :o цяло чудо видях :shock:

Да го беше казал локомотивец, та да разбера, ала вие жълтурковци сте пловдивското подразделение на същите тези които са бутали подуенци и панчаревци, така че по-добре си пиукай някъде другаде.

Ще си "пиукам" където си искам :!:
Сега пък ново чудо ли измисли - че сме бутани поравно, а?
Ти ще ме скъсаш бре "апостоле" 8-)

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 02 май 2011 13:07

venomcho написа:
venomcho написа:Брей тоя вашия диалог трябва да се увековечи за поколенията :!:
Тва и от двата казионни отбора да си признаят, че са насила бутани и репресиращи останалите :o цяло чудо видях :shock:

Да го беше казал локомотивец, та да разбера, ала вие жълтурковци сте пловдивското подразделение на същите тези които са бутали подуенци и панчаревци, така че по-добре си пиукай някъде другаде.

Ще си "пиукам" където си искам :!:
Сега пък ново чудо ли измисли - че сме бутани поравно, а?
Ти ще ме скъсаш бре "апостоле" 8-)

Не сме бутани по равно, другарче, най-много бутани са Левски и ЦСКА, ала след тях сте вие, капиш?
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 май 2011 13:42

TheApostleOfFreedom написа:Не сме бутани по равно, другарче, най-много бутани са Левски и ЦСКА, ала след тях сте вие, капиш?

[offtopic]Съжалявам, че тук се намесвам и не е много по темата, обаче малко не съм съгласен с това, което съм удебелил като шрифт. Пропускаш Литекс, а и ЦСКА е много по-рядко подпиран от Левски и Литекс, както и доста по-често рязан.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 02 май 2011 13:46

Udoji90 написа:
TheApostleOfFreedom написа:Не сме бутани по равно, другарче, най-много бутани са Левски и ЦСКА, ала след тях сте вие, капиш?

[offtopic]Съжалявам, че тук се намесвам и не е много по темата, обаче малко не съм съгласен с това, което съм удебелил като шрифт. Пропускаш Литекс, а и ЦСКА е много по-рядко подпиран от Левски и Литекс, както и доста по-често рязан.[/offtopic]

Е, става дума за преди десети все пак...

А, а това, че ЦСКА е по-малко "подпомаган" си е твое виждане. Не че казвам, че нещата са поравно - някъде едните, другаде вторите, после третите. Нямам "теглилки", с които да премеря кой колко са "подкрепяни".
Дяконе, победихме!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 02 май 2011 17:16

То щото сме след вас бутани, затова и сме след вас само на има-няма 20-30 титли надолу, а?
Как пък не ни "бутнаха" поне една повече от заслужена титличка през 80-те, когато играехме най-добрия и резултатен футбол в БГ, опа забравих - на друг отбор с Б я бутнаха апостолите на честността...

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 02 май 2011 20:09

venomcho написа:То щото сме след вас бутани, затова и сме след вас само на има-няма 20-30 титли надолу, а?
Как пък не ни "бутнаха" поне една повече от заслужена титличка през 80-те, когато играехме най-добрия и резултатен футбол в БГ, опа забравих - на друг отбор с Б я бутнаха апостолите на честността...

Щом си мислиш, че подпиранията винаги имат резултатност в титли, то ти си в много голяма заблуда.
Дяконе, победихме!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 03 май 2011 00:01

venomcho написа:То щото сме след вас бутани, затова и сме след вас само на има-няма 20-30 титли надолу, а?

Щом си мислиш, че подпиранията винаги имат резултатност в титли, то ти си в много голяма заблуда.

А ти щом си мислиш, че при двата картонени може някаква друга резултатност да има, си направо в затъмнение :!:
Айде просветли ме за какво тогава се борите вие глорихънтърите на тези отбори?
То е ясно, че в Европа няма кой да ви свири ганкиното...

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 03 май 2011 00:35

venomcho написа:

А ти щом си мислиш, че при двата картонени може някаква друга резултатност да има, си направо в затъмнение :!:
Айде просветли ме за какво тогава се борите вие глорихънтърите на тези отбори?
То е ясно, че в Европа няма кой да ви свири ганкиното...

Все повече се отчайвам от твоята инфантилност. При двата "картонени" (к'вото и да значи това) може и така да е, ала нали "вий" бяхте по-различни. И защо ме категоризираш като глорихънтър след като с нищо не съм показал, че съм такъв. Хм, или може би за теб всеки, който не е привърженик на страшилището на "В" група е глорихънтър?
Дяконе, победихме!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 03 май 2011 02:00

TheApostleOfFreedom написа:Все повече се отчайвам от твоята инфантилност. При двата "картонени" (к'вото и да значи това) може и така да е, ала нали "вий" бяхте по-различни. И защо ме категоризираш като глорихънтър след като с нищо не съм показал, че съм такъв. Хм, или може би за теб всеки, който не е привърженик на страшилището на "В" група е глорихънтър?

Това, че си отчаян е ясно - просто няма с какво да ми излезеш насреща...
А, че "ний" сме различни е повече от видно - едва ли има друг случай в Европа, а може би и света, където най-посещаваният отбор да е не само извън първата дивизия, а дори и да няма професионален статут :!:
И сега ако пак ме питаш що сте глорихънтъри...
(и не, не всеки го категоризирам така - само тези страшилища, които събират 4-цифрен брой зрители, в зависимост от противника, а и дали повечето им ултраси не са заети с обработването на земята си по това време на сезона)

Върни се в “Футбол - България”