gzagorov написа:Кашчей написа:Трябва да има специално правило, въведено от ФИФА, само за мачове с участието на "Левски"-Мачът започва с изпълнението на 2 дузпи от страна на "Левски", защото няма мач, в който да не са неотсъдени поне 2 дузпи в полза на правилния отбор.Срещу "Литекс" и ЦСКА се започва с 3 дузпи и по 1 червен картон за противника.Така нещата ще са авансово отсъдени и всички левскари ще спите спокойно.
Може и БФС да се погрижи за нещата-Тегли се жребият, на другия ден се връчват Шампионската титла и Купата на България на "Левски"(за разнообразие, може през 2-3 години да се дава едната на ЦСКА) и "правилният" започва само да си обиграва състава за участие в групите на ШЛ.
Защо пишеш глопости?
В предишните 2 сезона в полза "Левски" има отсъдени най-малко дузпи в сравнение с другите два отбора от "светата троица". Единствено този сезон "сините" засега водят с една дузпа на "Литекс", а ЦСКА изостават може би вследствие на яловото си нападение през есента (или пък на световния заговор срещу "убиеца на шампиони"). За сезон 2007/2008 пък "сини" и "червени" имат по 9 дузпи в актива си.
Що се отнася до преките двубои и отсъждането на дузпи в тях, "Левски" е с най-малко в последните 3-4 години. За разлика от "червените", които във "вечното дерби" имат 2 в две различни дербита.
Нямало мач, "в който да не са неотсъдени поне 2 дузпи в полза на правилния отбор"! Пак за последните 3-4 години се сещам за един такъв мач и той не е с участието на "Левски". Играят ЦСКА срещу "Славия", два гола на Данчо Тодоров от дузпи за обрат от 0:1 до 2:1. Така че поясни кой "правилен" отбор имаш предвид.
Сега вече можеш да ми кажеш кой е дузпаджийски отбор?
Имам усещането, че не си вникнал в предложението ми
Казах, че трябва да се почва с поне 2 дузпи, защото за минимум толкова неотсъдени във ваша полза се пише след всеки мач на Левски.Въобще не визирам колко са отсъдени и как са отсъдени.Същото важи и за червеният картон в мачовете ви срещу Литекс и ЦСКА.
Между другото САФ беше наказан през миналият шампионат заради нападки към съдиите в Англия; това дали е възможно в България, но не с Бонев и Локо Пд, а с вечните плачковци от "грандовете", барабар с Венци Стефанов?!