Колко пъти трябва да се издъни Н. Йорданов?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Колко пъти трябва да се издъни Н. Йорданов?

Мнениеот Кашчей » 13 мар 2011 17:55

gzagorov написа:
Кашчей написа:Трябва да има специално правило, въведено от ФИФА, само за мачове с участието на "Левски"-Мачът започва с изпълнението на 2 дузпи от страна на "Левски", защото няма мач, в който да не са неотсъдени поне 2 дузпи в полза на правилния отбор.Срещу "Литекс" и ЦСКА се започва с 3 дузпи и по 1 червен картон за противника.Така нещата ще са авансово отсъдени и всички левскари ще спите спокойно.
Може и БФС да се погрижи за нещата-Тегли се жребият, на другия ден се връчват Шампионската титла и Купата на България на "Левски"(за разнообразие, може през 2-3 години да се дава едната на ЦСКА) и "правилният" започва само да си обиграва състава за участие в групите на ШЛ.

Защо пишеш глопости?
В предишните 2 сезона в полза "Левски" има отсъдени най-малко дузпи в сравнение с другите два отбора от "светата троица". Единствено този сезон "сините" засега водят с една дузпа на "Литекс", а ЦСКА изостават може би вследствие на яловото си нападение през есента (или пък на световния заговор срещу "убиеца на шампиони"). За сезон 2007/2008 пък "сини" и "червени" имат по 9 дузпи в актива си.
Що се отнася до преките двубои и отсъждането на дузпи в тях, "Левски" е с най-малко в последните 3-4 години. За разлика от "червените", които във "вечното дерби" имат 2 в две различни дербита.
Нямало мач, "в който да не са неотсъдени поне 2 дузпи в полза на правилния отбор"! Пак за последните 3-4 години се сещам за един такъв мач и той не е с участието на "Левски". Играят ЦСКА срещу "Славия", два гола на Данчо Тодоров от дузпи за обрат от 0:1 до 2:1. Така че поясни кой "правилен" отбор имаш предвид.
Сега вече можеш да ми кажеш кой е дузпаджийски отбор?

Имам усещането, че не си вникнал в предложението ми :cry:
Казах, че трябва да се почва с поне 2 дузпи, защото за минимум толкова неотсъдени във ваша полза се пише след всеки мач на Левски.Въобще не визирам колко са отсъдени и как са отсъдени.Същото важи и за червеният картон в мачовете ви срещу Литекс и ЦСКА.

Между другото САФ беше наказан през миналият шампионат заради нападки към съдиите в Англия; това дали е възможно в България, но не с Бонев и Локо Пд, а с вечните плачковци от "грандовете", барабар с Венци Стефанов?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 мар 2011 18:57

gzagorov написа:
vaskonti написа:От 1-2 мача вадиш генерални изводи? :) "Умно"....
Не е много отдавна датата, когато навършихте 8 или 9 години без отсъдена дузпа срещу вас като домакини. Все си мисля, че подобен повод е много по-подходящ за генерален извод, а не 1-2 добре подбрани мача.

Първо: Един-два мача?! Изобщо не правя изводи от 1-2 мача, това си е твоя измислица. Цитирам статистика за период от 3-4 години, последните 3-4 години.
Второ: Отсъдени дузпи в полза на някой отбор или срещу този отбор? Две различни неща са. Бях останал с впечатление, че колегата се заяжда за първото. Ама като не му мина номера... :lol:

Да, даваш статистика за 1-2 мача от последните 3-4 години, което очевидно е нещо коренно различно :lol:
Иначе ще ти припомня, че както нямаше нито една дузпа отсъдена срещу Левски дълги години наред, така в същото време имаше рекорд в няколко години за дузпи отсъдени в полза на Левски. Така че в това отношение наистина си прав - може съдиите да не са свирили дузпи срещу Левски, но за сметка на това са компенсирали отсъждайки рекорден брой в полза на сините. Все пак трябва да има баланс на нещата, нали?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 13 мар 2011 19:00

Кашчей написа:Имам усещането, че не си вникнал в предложението ми :cry:
Казах, че трябва да се почва с поне 2 дузпи, защото за минимум толкова неотсъдени във ваша полза се пише след всеки мач на Левски.Въобще не визирам колко са отсъдени и как са отсъдени.Същото важи и за червеният картон в мачовете ви срещу Литекс и ЦСКА.

Между другото САФ беше наказан през миналият шампионат заради нападки към съдиите в Англия; това дали е възможно в България, но не с Бонев и Локо Пд, а с вечните плачковци от "грандовете", барабар с Венци Стефанов?!

Така е. Не можах да вникна и не разбрах как точно в тема за рефера Н. Йорданов, в която се коментира недаден червен картон за играч на "Литекс", ти пишеш за дузпи и за "Левски". Извини ме, но не си спомням от лагера на "Левски" да има и една претенция за дузпа след мача с "Черноморец", камо ли за минималните две, за които говориш. Същото важи и за червените картони. А и да има претенции, мислиш ли наистина, че това е правилната тема?
Признавам си, може и да съм изпуснал някои отзиви. Но въпреки това мнението ми от предишните постове си остава непроменено.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 мар 2011 19:11

Е, признаха ви гол от засада, и дузпа ли трябваше да ви дадат?
Темата е за съдия, който яко ви подпира вас, но ако подпре Литекс, става престъпник.Въобще с какви очи от Левски говорите за съдийски произвол в полза на друг отбор, след като той не е спирал във ваша полза?!?Колко пъти е сменяна съдийската комисия и нейният шеф след оплакване от отбор, различен от Левски?Ако не беше признат голът на Тасевски(напълно нормално би било, с оглед на явната засада) колко дузпи нямаше да са ви дадени, според ръководството, и най-вече според пишещите тук братя левскари?

Как нямате поне малко срам левскарите? :evil:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 13 мар 2011 19:17

vaskonti написа:Да, даваш статистика за 1-2 мача от последните 3-4 години, което очевидно е нещо коренно различно :lol:
Иначе ще ти припомня, че както нямаше нито една дузпа отсъдена срещу Левски дълги години наред, така в същото време имаше рекорд в няколко години за дузпи отсъдени в полза на Левски. Така че в това отношение наистина си прав - може съдиите да не са свирили дузпи срещу Левски, но за сметка на това са компенсирали отсъждайки рекорден брой в полза на сините. Все пак трябва да има баланс на нещата, нали?

Човек, казвам че за последните 3-4 години има само един такъв мач (ако има и друг, напиши го кой е, поне ще е нещо смислено) - конкретно с две дузпи за един отбор от споменатата тройка - и припомням кой е той. Това какво е - визирам само този мач или визирам период от около 3-4 години? Хайде, въпросът е лесен, не е даже и за първи клас!
И в никакво отношение не съм прав, просто защото никога не съм казвал, че са или не са отсъждали дузпи срещу "Левски". Писах единствено за дузпите в полза на "Левски", на ЦСКА и на "Литекс". И както вероятно не си прочел, броят на дузпите в полза на "Левски" за последните 3-4 години далеч не е рекорден. Ако е, то тогава за ЦСКА и за "Литекс" трябва да е свръхрекорден.
Забележка, ама без да се обиждате: Честно ви казвам, някой ден ще намерите показател, който при "Левски" е в повече - например брой тъчове в полза на "сините" - и ще настане вой, а аз няма да мога да напиша нищо. Засега обаче мога и на вас не ви се получава. За 50-те и 60-те години няма чак толкова подробни данни и можете да си въобразявате каквото и колкото си искате, ама за съвременния български футбол има Гугъл и позивите ви са малко смешни.
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 13 мар 2011 19:26

Кашчей написа:Е, признаха ви гол от засада, и дузпа ли трябваше да ви дадат?
Темата е за съдия, който яко ви подпира вас, но ако подпре Литекс, става престъпник.Въобще с какви очи от Левски говорите за съдийски произвол в полза на друг отбор, след като той не е спирал във ваша полза?!?Колко пъти е сменяна съдийската комисия и нейният шеф след оплакване от отбор, различен от Левски?Ако не беше признат голът на Тасевски(напълно нормално би било, с оглед на явната засада) колко дузпи нямаше да са ви дадени, според ръководството, и най-вече според пишещите тук братя левскари?

Ситуацията за гола на "Левски" е точно толкова спорна, колкото и за втория гол на "Литекс". Да си видял да пиша за което и да е от двете положения? И въпреки това, пак не виждам връзка с дузпите за "Левски", отсъдени или не. А иначе с това "ако", нали знаеш: ако баба беше мъжка, дядо щеше да...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 мар 2011 19:27

gzagorov написа:
vaskonti написа:Да, даваш статистика за 1-2 мача от последните 3-4 години, което очевидно е нещо коренно различно :lol:

Човек, казвам че за последните 3-4 години има само един такъв мач (ако има и друг, напиши го кой е, поне ще е нещо смислено) - конкретно с две дузпи за един отбор от споменатата тройка - и припомням кой е той. Това какво е - визирам само този мач или визирам период от около 3-4 години? Хайде, въпросът е лесен, не е даже и за първи клас!
И в никакво отношение не съм прав, просто защото никога не съм казвал, че са или не са отсъждали дузпи срещу "Левски". Писах единствено за дузпите в полза на "Левски", на ЦСКА и на "Литекс". И както вероятно не си прочел, броят на дузпите в полза на "Левски" за последните 3-4 години далеч не е рекорден. Ако е, то тогава за ЦСКА и за "Литекс" трябва да е свръхрекорден.
Забележка, ама без да се обиждате: Честно ви казвам, някой ден ще намерите показател, който при "Левски" е в повече - например брой тъчове в полза на "сините" - и ще настане вой, а аз няма да мога да напиша нищо. Засега обаче мога и на вас не ви се получава. За 50-те и 60-те години няма чак толкова подробни данни и можете да си въобразявате каквото и колкото си искате, ама за съвременния български футбол има Гугъл и позивите ви са малко смешни.

Защо да ти показвам друг такъв мач, след като Кашчей имаше пред вид нещо съвсем друго? По-горе ти си призна, че не си го разбрал правилно. А и не е важно колко мача с 2 дузпи има, а е важно с каква периодичност един отбор получава дузпи или съответно не се отсъждат такива срещу него.
Ако не се лъжа серията ви без дузпа срещу вас като домакин беше прекъсната преди 2 години в мач срещу Локо, но до момента се бяха навъртели почти 9 години без дузпа. Точно по същото време имахте и рекорди по отсъдени дузпи във ваша полза. И на тоя фон ти сега имаш някакви претенции срещу Литекс? Просто самият факт, че си фен на Левски би трябвало да предполага, че си последният човек имащ право да се оплаква от съдии. Това важи и за мен, като фен на ЦСКА. С теб можем да се оплакваме от някой отделен мач, но не и като цялостно отношение на съдиите. Това е положението.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 мар 2011 19:39

gzagorov написа:
Кашчей написа:Е, признаха ви гол от засада, и дузпа ли трябваше да ви дадат?

Ситуацията за гола на "Левски" е точно толкова спорна, колкото и за втория гол на "Литекс". Да си видял да пиша за което и да е от двете положения? И въпреки това, пак не виждам връзка с дузпите за "Левски", отсъдени или не. А иначе с това "ако", нали знаеш: ако баба беше мъжка, дядо щеше да...

Ти правиш ли се или наистина си?
Не мога да повярвам, че не разбираш какво казвам с тези дузпи в началото на мача?Дай ми пример, за поне два мача, които "Левски" е загубил или е завършил наравно и според ръководство и фенове не е имало неотсъдена поне една дузпа за "Левски".Аз съм виждал много смешни във ваша полза, но не си спомням за смешна срещу вас-би ли ни припомнил?!Топчо и Марков бяха просто най-коректните защитници у нас, даже Дженаро Контузо се е учил на спортментство от тях.Във всеки отбор има такива зрънца, но ако са в "Левски" са по-зрънца, аха и да втасат за уиски-толкова са качествени.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 13 мар 2011 19:43

vaskonti написа:Защо да ти показвам друг такъв мач, след като Кашчей имаше пред вид нещо съвсем друго?

Написах го, защото приемам, че може да бъркам нещо, понеже като всеки човек не съм 100% безгрешен. Ако не бъркам, няма какво да ми показваш.
vaskonti написа:Защо да ти показвам друг такъв мач, след като Кашчей имаше пред вид нещо съвсем друго? По-горе ти си призна, че не си го разбрал правилно. А и не е важно колко мача с 2 дузпи има, а е важно с каква периодичност един отбор получава дузпи или съответно не се отсъждат такива срещу него.

Явно и сега не разбирам. Това, че е важна периодичността, сега го разбирам. "Левски" имат най-малко дузпи от трите отбора като цяло за сезон, и най-малко в преките сбъсъци помежду им. Обясни ми пак за периодичността, че започнахме да потъваме в прекалено философска тематика, май.
vaskonti написа:Ако не се лъжа серията ви без дузпа срещу вас като домакин беше прекъсната преди 2 години в мач срещу Локо, но до момента се бяха навъртели почти 9 години без дузпа. Точно по същото време имахте и рекорди по отсъдени дузпи във ваша полза. И на тоя фон ти сега имаш някакви претенции срещу Литекс?

Преглеждам темата назад отново и отново, защото очевидно знаете моето мнение дори без аз да го знам. Да, мисля че трябваше да бъде показан червен картон в мача на "Литекс", както трябваше да бъде показан и директен червен на Ван Перси в мача им за ШЛ, а не първи жълт. Но това си е моето мнение. За претенции не съм писал, писах за статистиката в последните години.
vaskonti написа:Просто самият факт, че си фен на Левски би трябвало да предполага, че си последният човек имащ право да се оплаква от съдии. Това важи и за мен, като фен на ЦСКА. С теб можем да се оплакваме от някой отделен мач, но не и като цялостно отношение на съдиите. Това е положението.

Просто да си пише по темата и да не намесваме други отбори няма да е зле. Иначе рискуваме спам-дискусия, каквато се заформи на последните страници.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 13 мар 2011 19:47

Кашчей написа:Ти правиш ли се или наистина си?
Не мога да повярвам, че не разбираш какво казвам с тези дузпи в началото на мача?Дай ми пример, за поне два мача, които "Левски" е загубил или е завършил наравно и според ръководство и фенове не е имало неотсъдена поне една дузпа за "Левски".Аз съм виждал много смешни във ваша полза, но не си спомням за смешна срещу вас-би ли ни припомнил?!Топчо и Марков бяха просто най-коректните защитници у нас, даже Дженаро Контузо се е учил на спортментство от тях.Във всеки отбор има такива зрънца, но ако са в "Левски" са по-зрънца, аха и да втасат за уиски-толкова са качествени.

Чудесно разбирам. Но не разбирам защо пишеш така и това е опитвам да си изясня. Два мача - сега с "Черноморец" и ако не се лъжа с ЦСКА. За мача с "Локомотив" София не съм сигурен.
Ако ще се заяждам обаче, първоначално беше казал за претенции за 2 дузпи. Явно сега си свалил летвата. Остава още малко... :)
Радвам се, че разбираш от ферментация, понеже на мен ми е почти професия :)

Върни се в “Футбол - България”