Ще гледате ли Левски-ЦСКА ? (АНКЕТА)-за неутрални фенове.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Ще гледате ли Левски-ЦСКА ? (АНКЕТА)-за неутрални фенове.
ебаси аз вчера имах 39.5 :Д :С

Офтопик:
- bigbonusprize
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Няма да го гледам, след това ще прегледам сайтовете да видим кой откраднал хореото на Звезда, кой на Лацио, колко прави 14-1 и дали някой не е запалил нещо което не е палено до сегаДано свърши Х мача за да загубят точки и 2та отбора
Добре, че сте вие да служите за пример и подражение на футболните агитки.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
puhisamolevski написа:Flash1912 написа:Длъжен да ги гледам ? Боже ГосподиКнижните ни грандове ще убият желанието на всеки с някой мач under 1,5 отново. В мивката ми да играят - водата ще пусна два пъти, за по-сигурно.
Бате колкото и да не искаш да си го признаеш, Левски и ЦСКА са по-грандове от Локо и БотевКолкото и да се радвам и на вашето дерби, което за жалост е твърде рядко
Кои са грандове и кои не са грандове - слабо ме интересува. Интересува ме къде има заряд, атрактивен футбол и атмосфера по трибуните. В събота или в неделя (не знам кога ви е "дербито") ще има максимум 1 от тези три неща, които ние в Пловдив ги имаме гарантирани. Хората от Дунав Русе и Славия ви го казват, ама вие си плещите. Слабо ме интересува кое е "дербито на България", интересува ме къде има Дерби с главно "Д" и това определено не е в София.
Не, ще съм в Благоевград, а и дори да бях в нас нямаше да го гледам 
- Пловдив1926
- Контакти:
Пак едни и същи глупости
За левскарите и цскарите най-голямото и яко дерби е Левски - ЦСКА, за други е Локо Горна - Етър, за трети Спартак Варна - Черно Море, за други Локо Пловдив - ЦСКА. Няма по-голяма тъпотия от това нашето дерби по-яко от вашето.

Ще му хвърля едно око, ако госпожата разреши и малкият успея да го изгона на компа
Макар че госпожата, ще има железен аргумент: Това не са Славия или Байерн, виж че не могат да играят 
Дано се получи здрав и як мач, което ме съмнява! Спомняйки последните години, хич не съм оптимист. Дано греша!
Дано се получи здрав и як мач, което ме съмнява! Спомняйки последните години, хич не съм оптимист. Дано греша!

Пловдив1926 написа:Пак едни и същи глупостиЗа левскарите и цскарите най-голямото и яко дерби е Левски - ЦСКА, за други е Локо Горна - Етър, за трети Спартак Варна - Черно Море, за други Локо Пловдив - ЦСКА. Няма по-голяма тъпотия от това нашето дерби по-яко от вашето.
Не бе, майна, идеята не е да си ги мерим дербитата. Ако визираш моето мнение, аз се дразня, че някой ми налага, че всеки български футболен фен трябвало да гледа дербито
Върни се в “Футбол - България”