ЛЕВСКИ И ЦСКА,ЩЕ СА БЕЗ НИКАКВА ПУБЛИКА,АКО СА 10Г.БЕЗ ТИТЛА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ И ЦСКА,ЩЕ СА БЕЗ НИКАКВА ПУБЛИКА,АКО СА 10Г.БЕЗ ТИТЛА

Мнениеот slavia_forever » 03 дек 2008 21:38

Blue_Lion написа:
Пирин Благоевград написа:Ти си улав, бе Славия! Та Вие сте най-продажното отборче със най-малобройната публика. Ти точно да хленчиш - не се връзва изобщо!

Изкарайте статистика на посещаемостта през 90-те и ще видите как стоят нещата.

1. Левски
2. Ботев
3. Пирин*

* Истинския в Б западна група. ЯМКСС!

Много съм съгласен с подписа ти !!!

Освен да ти благодаря, за съгласието с подобни абсурди и квалификации, друго няма. Само че, не се обиждай, ако спра да се въздържам, (което въздържание е единствено и само заради уважението ми към теб), от теми във форума, на един от двата най-долни отбора в историята - твоя!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 дек 2008 21:48

slavia_forever написа:
Blue_Lion написа:
Пирин Благоевград написа:Ти си улав, бе Славия! Та Вие сте най-продажното отборче със най-малобройната публика. Ти точно да хленчиш - не се връзва изобщо!

1. Левски
2. Ботев
3. Пирин*

Много съм съгласен с подписа ти !!!

Освен да ти благодаря, за съгласието с подобни абсурди и квалификации, друго няма. Само че, не се обиждай, ако спра да се въздържам, (което въздържание е единствено и само заради уважението ми към теб), от теми във форума, на един от двата най-долни отбора в историята - твоя!

Еми твой избор си е за кой отбор пускаш теми,и ако не ми харесат е мое право да си защитя отбора ;) А отностно факта,че Македония е Българска...мога да ти дам много факти,исторически най-вече защото историята,в частност една от слабостите ми е Българската ! Не е въпрос на гол шовинизъм,както са някои наши мегаломански-настроени страни като Сърбия примерно,ма темата е дълга и много широка ;) Ако смяташ,че България и Македония нямат нищо общо,добре няма да те разубеждавам а и тази вечер не ми се спори нещо...така,че всеки си има право на мнение и аз ще уважа твоето ;)
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 дек 2008 21:49

Пирин Благоевград написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

1. Левски
2. Ботев
3. Пирин*

да и доста (да не казвам почти винаги)често:
1.Ботев Пловдив
2.Левски София
3...
4....

Само глупости трескаш майна! Левски си беха 1-ви убедително пред нас. Чисто и просто, защото ние немаме ресурсите да ги бием във нито един параграф. Голем град, силни традиций. Съответно по-голема фен база, заради големия брой население и привличане на повече привърженици, заради силните традиций във футбола. Аз 96 година бех на Герена на един мач със ЦСКА. Още, като немаше седалки, имаше над 44000 души, а чорбата беха едно малко червенеещо се петно във единия от кюшовете на стадионо, не повече от 400/500 души. Христо Ботев в Пловдив е толко голем, колкото и Христо Ботев във Благоевград. Със зор и 2-та стадиона събираха по 25000.

Може би тенденциозно не поставяш никъде, публиките на ЦЦКА, Миньоро и Буфератив Пловдив, а в същия момент ми говориш за статистика. Дай я тази статистика за 90-те години, като си толкова отворен, да я видим. Дай статистика на уредените мачове, които винаги са се въртели така, че да обслужват два отбора. Дай и статистика за това, кого са обслужвали съдиите, дай статистика какво се случва, когато един отбор напуска терена и остава в групата, друг за същото го изхвърлят от нея, за това как се спазват правилниците за едни, а за други не. Дай статистика, по колко дузпи, са свирили на ЦЦКА и Левцки - съпоставена, с дадените дузпи на съответно, всеки един друг отбор. Направи статистика и по отношение на червените картони. После ще си говорим отново.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 дек 2008 21:57

Блу!! :!: :!: :!: :!:
Не е проблем да си обичаш отбора! Грозно е, да защитаваш идиотщините му, защото си от него. :!: :!: :?
ДА - МОЕ право е да пиша теми, в който си поискам форум!
ПРАВАТА СА КАТО МУСКУЛИТЕ - ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ УПРАЖНЯВАТ! :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 дек 2008 22:00

По отношение на това, че Македония е Българска, съм абсолютно съгласен! Извинявай Блу - грешката е моя!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 дек 2008 22:02

slavia_forever написа:Блу!! :!: :!: :!: :!:
Не е проблем да си обичаш отбора! Грозно е, да защитаваш идиотщините му, защото си от него. :!: :!: :?
ДА - МОЕ право е да пиша теми, в който си поискам форум!
ПРАВАТА СА КАТО МУСКУЛИТЕ - ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ УПРАЖНЯВАТ! :lol:

ХАХАХАХАХ АЙДЕЕЕЕ ПОЧНАХМЕ ДА СПОДЕЛЯМЕЕЕЕЕЕ :lol: :lol: :lol: :lol: Както ти казах,драскай си свободно,ма не прекалявай с правата че се изморява Ръката :D :D :D :D :D :D :D :D Ама аз не му защитавам идиотщините : казвал съм ти,че Левски е подпиран и по време на комунизма,и след това,но какво мога да направя АЗ ? В последните години ми прави впечатление,че Левски въпреки всичко,се опитва да играе футбол и на терена,което ме кара да го обичам още по-силно,да не говорим и за успехите в Европа който доказват мойте твърдения ! Подкрепата за Грандовете навсякъде я има,не е измислена в България,но нищо не мога да направя и аз,и другите фенове на Левски ! Но Левски ми е дал и много поводи за радост и за това си обичам отбора ;) Това е !
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 дек 2008 22:03

slavia_forever написа:По отношение на това, че Македония е Българска, съм абсолютно съгласен! Извинявай Блу - грешката е моя!

Няма грижи ;) То аз няма как да цитирам подписи и за тва малко неясно излезе :D :D
Изображение

Потребителски аватар
Пирин Благоевград
Контакти:

Мнениеот Пирин Благоевград » 04 дек 2008 12:25

slavia_forever

Ти си за Ръсево, момче, от толкова напъване ше ти се пръсне малкото сърчице. Ако бех врачка да изкарам "статистиките" на уговорени мачове едно от отборчетата оглавяващи тая класация ше е мутрагено СИК-аджийския Славия. Вземи млъкни вече с тея неща, че си адски патетичен.
За Локо съм съгласен. За ЦСКА - не. ЦСКА има публика от средата на 90-те, ама се съмнявам, че ти и понятие си имаш от тея неща, защото тогава си прохождал. По това време в България имаше само 2 агитки - тая на Левски и на Ботев, чорбата беха малко и нищо особено, а по посещаемост винаги беха назад, да не говорим, че през 80-те и назад срещу Левски са били незначителна бройка дори и на Армията, та после измислиха "шествието на треперещите кости" да ходят до Г. Аспарухов. 93 година на финала за купата на България срещу Ботев в Благоевград, чорбата дойдеха не повече от 2500 макс. 3000 души, жълтите беха много, не знам колко беха, ама всичко пожълте, целия град, предполагам над 10/12 хиляди.
Не бъркай понятията посещаемост и агитка, Пирин агитка никога не е имал, публика винаги е имал. Агитка в България са имали Левски 70-те и 80-те до средата на 90-те, всичко друго е пародия и смехория, без никакви изключения.
„Ако ми кажете, че не обичам Македония – извадете ми едното око! Ако ми кажете, че не съм българин - и двете“ - Ванче Михайлов

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 дек 2008 15:58

Пирин Благоевград написа:slavia_forever

Ти си за Ръсево, момче, от толкова напъване ше ти се пръсне малкото сърчице. Ако бех врачка да изкарам "статистиките" на уговорени мачове едно от отборчетата оглавяващи тая класация ше е мутрагено СИК-аджийския Славия. Вземи млъкни вече с тея неща, че си адски патетичен.
За Локо съм съгласен. За ЦСКА - не. ЦСКА има публика от средата на 90-те, ама се съмнявам, че ти и понятие си имаш от тея неща, защото тогава си прохождал. По това време в България имаше само 2 агитки - тая на Левски и на Ботев, чорбата беха малко и нищо особено, а по посещаемост винаги беха назад, да не говорим, че през 80-те и назад срещу Левски са били незначителна бройка дори и на Армията, та после измислиха "шествието на треперещите кости" да ходят до Г. Аспарухов. 93 година на финала за купата на България срещу Ботев в Благоевград, чорбата дойдеха не повече от 2500 макс. 3000 души, жълтите беха много, не знам колко беха, ама всичко пожълте, целия град, предполагам над 10/12 хиляди.
Не бъркай понятията посещаемост и агитка, Пирин агитка никога не е имал, публика винаги е имал. Агитка в България са имали Левски 70-те и 80-те до средата на 90-те, всичко друго е пародия и смехория, без никакви изключения.

Тук съм съгласен с "Пирин" ! Левски е първия отбор в България чиято агитка организирано отива в друг град,в случая Пловдив срещу Ботев ! Това става началото на 70те,откогато датира и "приятелството" между Левски и Локо Пд ! Ботев месеци по-късно прави същото ! Ботев и Левски са двата автентични представители на градовете си,защото Ботев е основан 1912 год. и има няколко титли,а Левски е основан 1914 год. и е със статут на Гранд ! По онова време София е Синя ! Сега,до края на 90те Сините са основния фактор като агитка в София,в момента София пак може да се каже,че е Синя,но в пъти по-малко отколкото преди 10 год. примерно,защото с идването на много хора от малките градчета,феновете на цска се умножиха неимоверно ! А като фракция,първата е на Ботев и се казва Изгрев Бойс ! Няколко месеца по-късно е създадена фракцията на Левски - Сини Лъвове ! Иначе,фен-клубове има още от 90та год. ма са много малки,не са като сегашните ЦФК Армейци 1948 и НФК Левски (говоря като членове) ! И все пак,ядрото на агитката си е от фракцийте,защото там са най-верните фенове на отборите ! В момента обаче,нивото не е кой знае кво...подобрява се,ама не може да се сравнява със средата на 90те,когато са били най-силните моменти на фракцийте по родните стадиони !
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 дек 2008 20:40

Пирин Благоевград написа:slavia_forever

АКО СИ ЧЕЛ, КАКВО СЪМ ПИСАЛ МНОГОКРАТНО, ЗА СИКАДЖИЙСКО-МУТРЕНСКОТО РЪКОВОДСТВО НА СЛАВИЯ, НЯМАШЕ ДА СЕ ИЗКАЗВАШ ТАКА НЕПОДГОТВЕН!

Върни се в “Футбол - България”