Първо дело срещу България, БФС и монопола на TV+...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Re: Първо дело срещу България, БФС и монопола на TV+...

Мнениеот botev1921 » 04 сеп 2010 16:37

pomiar, ти си типичен кибик, който чува тук там глупости и вече в твоя свят това са абсолютните истини! Никакво наддаване не е имало. Фирмата, която има правата ПРЕДЛАГА на телевизиите насочваща цена, както човека ти обясни, първо се предлага на БНТ. БНТ отклонява и се опитва да свали цената, при което фирмата пуска офертата си до другите телевизии, които имат същите опции - да приемат или да предложат нова цена! ТВ+ приема оригиналната искана цена и логично взима правата! Как по-ясно да ти се обясни! Като спечелиш "делото" ни представи тук съдебното решение, малоумнико, вместо да пишеш глупост след глупост! Аман от тарикати бе, всички сте научени на аванта, е сори, ама живеем в 21-ви век, не е вече Живково време!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 сеп 2010 16:47

Няма какво да ти обеснявам. Все пак гледах по БНТ
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 05 сеп 2010 00:31

И в крайна сметка всички дето много викаха къде отидоха?На въпроса кой щеше да предва мача ако ТВ+ не беше взел прават,отговора е : НИКОЙ!!! .Така че да се благодарим че поне някаква БГ телевзия е предавала мача а не да плюем и да съдим.А да не говоря че Film + направиха нещо което никога не се е случвало в български ефир.Предаваха Белгия-Германия ( най интересния мач от всички от гледна точка на интерес на телевизиите) и на живо се включваха от всички стадиони на които се вкарваха голове.След като завърши Белгия-Германия , пуснаха решортажи от всички срещи и след това директно излъчиха мача Португалия-Кипър ( 4-4). До сега никоя телевизия не е правила това а едва ли не е имала възможност.Така че всичко е до това дали искат или не.

И така ония дето плачат малко да се кротнат.

Има още една гледан точка.Има много хора които не гледат футбол и те пък не са съгласни да се дават пари за права на мачове.Пък нали БНТ е и тяхна.За тях какво ще кажете?
В такъв случай трябва да се насочим към другите национални телевзии.Те пък са частни и никой не може да им каже дали да дават пари за нещо или не.Така че това е положението.Кабелните оператори да бъркат по дълбоко и да купуват правата на ТВ+ а не да ми обясняват неща от рода че Булсат не позволявал.Няма такива неща.Всичко си струва парите!

И мрънкащите да се обръщат по сериозно към тяхните доставчици и да им търсят сметка защо не могат да им пуснат ТВ+.И като не става да се сърдят на тях че трябва да си слагат антени а не на Булсат.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Milen_B
Контакти:

Мнениеот Milen_B » 05 сеп 2010 11:34

sl321 написа:До сега никоя телевизия не е правила това а едва ли не е имала възможност.Така че всичко е до това дали искат или не.

Не е точно така:
http://www.capital.bg/biznes/media_i_re ... l_na_turg/

"Новост е и т.нар. суперфийд, който позволява по време на студиата и мачовете да се включва картина от повечето останали европейски квалификации. Sportfive държи правата на 40 от европейските футболни асоциации и може да осигури сигнал от почти всеки мач и да се следят повечето отбелязани голове. "

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 05 сеп 2010 11:51

Кво стана, осъдихте ли ги тия плужеци от Тв+? :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
liverpul11
Контакти:

Мнениеот liverpul11 » 05 сеп 2010 18:27

елате у дома бре ,за 4-5 кинта на човек всеки ще си гледа на воля ,а и пиячка ако донесете ,отстъпки ще има

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 сеп 2010 19:12

sl321 написа:И в крайна сметка всички дето много викаха къде отидоха?На въпроса кой щеше да предва мача ако ТВ+ не беше взел прават,отговора е : НИКОЙ!!! .Така че да се благодарим че поне някаква БГ телевзия е предавала мача а не да плюем и да съдим.А да не говоря че Film + направиха нещо което никога не се е случвало в български ефир.Предаваха Белгия-Германия ( най интересния мач от всички от гледна точка на интерес на телевизиите) и на живо се включваха от всички стадиони на които се вкарваха голове.След като завърши Белгия-Германия , пуснаха решортажи от всички срещи и след това директно излъчиха мача Португалия-Кипър ( 4-4). До сега никоя телевизия не е правила това а едва ли не е имала възможност.Така че всичко е до това дали искат или не.

Има още една гледан точка.Има много хора които не гледат футбол и те пък не са съгласни да се дават пари за права на мачове.Пък нали БНТ е и тяхна.За тях какво ще кажете?
В такъв случай трябва да се насочим към другите национални телевзии.Те пък са частни и никой не може да им каже дали да дават пари за нещо или не.Така че това е положението.Кабелните оператори да бъркат по дълбоко и да купуват правата на ТВ+ а не да ми обясняват неща от рода че Булсат не позволявал.Няма такива неща.Всичко си струва парите!

И мрънкащите да се обръщат по сериозно към тяхните доставчици и да им търсят сметка защо не могат да им пуснат ТВ+.И като не става да се сърдят на тях че трябва да си слагат антени а не на Булсат.

По БНТ за по-малко пари. Много се дразня от дървени философи.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 05 сеп 2010 21:07

sl321 написа:И в крайна сметка всички дето много викаха къде отидоха?На въпроса кой щеше да предва мача ако ТВ+ не беше взел прават,отговора е : НИКОЙ!!! .Така че да се благодарим че поне някаква БГ телевзия е предавала мача а не да плюем и да съдим.А да не говоря че Film + направиха нещо което никога не се е случвало в български ефир.Предаваха Белгия-Германия ( най интересния мач от всички от гледна точка на интерес на телевизиите) и на живо се включваха от всички стадиони на които се вкарваха голове.След като завърши Белгия-Германия , пуснаха решортажи от всички срещи и след това директно излъчиха мача Португалия-Кипър ( 4-4). До сега никоя телевизия не е правила това а едва ли не е имала възможност.Така че всичко е до това дали искат или не.

Абе ти да не работиш в Булсатком? Чукни се по кухата кратуна, че този канал те не го предлагат никъде. Той се излъчва изключително и само от Булсатком. За да го гледа човек трябва да им стане абонат. Значи разликата между pay per view и този монопол е огромна. При pay per view се дава възможност на всеки да гледа дадено събитие срещу заплащане - примерно мач срещу 5 лева. Нещо подобно направиха шведите в първия мач срещу 1914 като пуснаха по интернет мача срещу 5 евро или нещо подобно. Който иска да гледа - плаща. Окей - съгласен съм. Но да ме караш да се абонирам за 12 или 18 месеца за булсатком няма да стане.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 05 сеп 2010 21:13

Carpy, писал съм го доста пъти във форума. ТВ+ не се излъчва само и единствено в мрежата на Булсатком. Аз лично знам за няколко оператора,които го пускат на техните абонати. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 05 сеп 2010 21:20

Madridist написа:Carpy, писал съм го доста пъти във форума. ТВ+ не се излъчва само и единствено в мрежата на Булсатком. Аз лично знам за няколко оператора,които го пускат на техните абонати. ;)

Ами в Русе никой не я излъчва. Какво да правим?

Върни се в “Футбол - България”