Левскари как сте ни надиграли, като ние ви направихме двете положения, спрете със ултра фенщината както и ние

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
lisynger написа:Голът си е чист макар, че, ако бе някой по-строг съдия можеше и да свири фаул
Левскари как сте ни надиграли, като ние ви направихме двете положения, спрете със ултра фенщината както и ние
federer_11 написа:lisynger написа:Голът си е чист макар, че, ако бе някой по-строг съдия можеше и да свири фаул
така,така
Parmalat написа:Голът си беше напълно редовен за мен.Дембеле цял мач тормозеше защитниците на ЦСКА.Просто разберете ,че с неговата физика е много трудно да му се противопоставиш.Трябва да си звяр за да го спреш.
Lord_Dexter написа:Parmalat написа:Голът си беше напълно редовен за мен.Дембеле цял мач тормозеше защитниците на ЦСКА.Просто разберете ,че с неговата физика е много трудно да му се противопоставиш.Трябва да си звяр за да го спреш.
За теб да, но по принцип не е добре да се блъскат вгръб по време на мач![]()
![]()
![]()
Бижутера написа:Lord_Dexter написа:Parmalat написа:Голът си беше напълно редовен за мен.Дембеле цял мач тормозеше защитниците на ЦСКА.Просто разберете ,че с неговата физика е много трудно да му се противопоставиш.Трябва да си звяр за да го спреш.
За теб да, но по принцип не е добре да се блъскат вгръб по време на мач![]()
![]()
![]()
да, особено ако си неадекватен италианец...
acmilan написа:И ако искаше да помага на Левски,дали щеше да даде правилно жълт картон на Петков за бавене на играта още в 50 и някоя минута?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта