Нередовният гол на Дембеле

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Нередовният гол на Дембеле

Мнениеот lisynger » 02 авг 2010 13:03

Голът си е чист макар, че, ако бе някой по-строг съдия можеше и да свири фаул
Левскари как сте ни надиграли, като ние ви направихме двете положения, спрете със ултра фенщината както и ние :!:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 02 авг 2010 13:06

lisynger написа:Голът си е чист макар, че, ако бе някой по-строг съдия можеше и да свири фаул
Левскари как сте ни надиграли, като ние ви направихме двете положения, спрете със ултра фенщината както и ние :!:

така,така :lol:
Изображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 02 авг 2010 13:07

federer_11 написа:
lisynger написа:Голът си е чист макар, че, ако бе някой по-строг съдия можеше и да свири фаул

така,така :lol:

какво му е смешното :?:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 02 авг 2010 14:01

Parmalat написа:Голът си беше напълно редовен за мен.Дембеле цял мач тормозеше защитниците на ЦСКА.Просто разберете ,че с неговата физика е много трудно да му се противопоставиш.Трябва да си звяр за да го спреш. :)

За теб да, но по принцип не е добре да се блъскат вгръб по време на мач :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 02 авг 2010 18:46

Lord_Dexter написа:
Parmalat написа:Голът си беше напълно редовен за мен.Дембеле цял мач тормозеше защитниците на ЦСКА.Просто разберете ,че с неговата физика е много трудно да му се противопоставиш.Трябва да си звяр за да го спреш. :)

За теб да, но по принцип не е добре да се блъскат вгръб по време на мач :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

да, особено ако си неадекватен италианец... :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 02 авг 2010 22:55

Бижутера написа:
Lord_Dexter написа:

да, особено ако си неадекватен италианец... :lol:

:lol:
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 авг 2010 23:08

На мен ми е през к*ра за двата отбора, така де неутрален съм, но аз също мисля, че гола беше нередовен и че имаше нарушение в атака. Изблъскването в гръб беше прекалено грубо, за да бъде подминато от рефера...

Като цяло мача ми хареса, последните години нивото на вечното дерби беше доста по-ниско от това, което гледахме снощи, но реферите на мача определено бяха доста под нивото на футбола, който се игра на терена! - лично мнение.

П.П. При строг рефер... ЦСКА щеше да завърши мача с 9 човека, а Левски с 8! Играта второто полувреме доста се накъса, мача стана нервен и груб и доста картони бяха спестени и за двата отбора, но повече на играчи на Левски. Хеле Петков трябваше да бъде изгонен за умишлено баване на играта още в средата на второто полувреме!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

ls86
Контакти:

Мнениеот ls86 » 03 авг 2010 10:28

Аз не разбирам, ако беше някои чужд рефер дали щеше да и той до отсъди подобна " дузпа ".
Каква дузпа, какви 5 лева. Айде да не изкарваме някои хора ощетени само защото не са си свършили работата.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 авг 2010 14:06

Според мен голът беше редовен.Точно преди падането на Акуаро и двамата посягат с ръце един към друг,просто Дембеле е по-здрав и успя да избута италианеца и при борбата тяло в тяло и в тази при ръцете.Така виждам ситуацията аз.За дузпа срещу Делев или Гаджев е несериозно да се говори.Като цяло съдията се справи с мача,червените картони също бяха точни.И ако искаше да помага на Левски,дали щеше да даде правилно жълт картон на Петков за бавене на играта още в 50 и някоя минута?Просто това е видял,това е отсъдил Тодоров и мисля,че беше прав.Колкото до самия мач-ЦСКА беше с ужасно осакатен състав,а Левски с ужасно уморен състав.Играта и на двата отбора не беше на ниво,най-чистото положение беше за Левски,а инициативата през повечето време беше в играчите на ЦСКА.При това положение,ако не беше Дембеле,мачът си беше хикс.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 03 авг 2010 14:12

acmilan написа:И ако искаше да помага на Левски,дали щеше да даде правилно жълт картон на Петков за бавене на играта още в 50 и някоя минута?

Значи всички виждат, че гарата се блъска с ръце, обаче според сините очила голът е редовен? Хм, последно в правилника нямаше специално правило, че ако говедо се блъска, това е ок.

А след жълтия картон Урсула дали спря да бави играта? То не бяха "изпуснати" топки, хвърлени обратно топки към пистата, дупене, задържане на топката по 20-30 секунди, полягване на терена последване от бодър подскок, като не го видя никой... Всичко това СЛЕД картона.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”