Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Мнениеот delqnski47 » 31 май 2010 22:54

Разбирам да сте имали 3,4 титли и да се наричате ''ощетявани'' за сметка на ''лошия,комунистически'' ЦСКА,ама вие...14!Извинявай,ама не ти ли е малко странно!Не,нали!Вие никога не те били отбора на милицията,Цола Драгойчева,ала бала.....мани те ЦСКА са създадени по времето на комунизма,това е по важно нали :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 май 2010 22:56

JohnnieWalker написа:Имам един въпрос на който искам феновете на ЦСКА да си отговорят сами : Вие на отбора ЦСКА ли сте фенове или на шампиона ЦСКА ?

Откакто Ви остави Божков президентите са ви крадци и лъжци. Вие не сте виновни за това. Просто са такива. Няма за какво да се сърдите - фактите са си факти. Парите които ЦСКА дължат са ОГРОМНИ за БГ стандартите. Това, че Алания не са платили на ЦСКА не храни момчетата от Пирин нали ? Не помага за проектите на Черноморец и Сливен и не връща Вихрен в А група ? Не искам да обиждам никой. Просто приемете фактите. Мисля че вече става банално да се напомня за Фиорентина, които бяха пратени на най-ниските нива на ИТАЛИЯНСКИЯ футбол заради дългове, а след това играха Шампионска лига...

Точно това се опитвам да кажа и аз.Феновете нямат никаква вина за дълговете и самите те трябва да държат сметка на ръководството на любимия си клуб,вместо сляпо да ги защитават и да съзират световни заговори срещу ЦСКА.Ми тъпо е,да му .... майката,както пишеше покойния Х.К....
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 31 май 2010 22:57

Viktor4o_Rs написа:
Roger_Federer написа:
Viktor4o_Rs написа:Не разбирам какво се дразнят червените , като им се казва истината в очите и започват да обиждат и заплашват ;) Относно четирибуквието - ами нали вие говорите за свещените 4 букви и т.н. ? А този Roger_Federer отдавна пише като гамен и се заяжда и обижда наред , истината боли знаем , пак казвам , че според мен нищо няма да стане и няма смисъл да се псуваме тук :mrgreen:

Незнам като какво пиша,ти виж като какво пишеш?Не съм някоя баба като ми говориш нещо,което е пряко нападение без покритие,пълно със злоба и омраза и да си мълча.Това,че не мяуча,за да се правя на умен,а казвам нещата директно е друг въпрос.

Аз никого не съм обидил първи , като казвам че сте комунистически отбор и това е факт , какво му е обидното ? И никого не съм обидил първи , фенът на Ковънтри да си види хронологията, че май накрая той ще получи бан , защото той започна да обижда :mrgreen: Пита се тук , с какво сте по-специални , за да имате дългове , които не погасявате , и въпреки това да имате лиценз , на всичко отгоре да заплашвате и обиждате всеки друг , който ви го каже , без значение от кой отбор е ;) Доста се излагате , но това е ваш проблем :roll:

Къде го тоя факт , че ЦСКА е комунистически отбор ? ЦСКА е отбор , създаден от Българската Армия и никога не е бил отбор на власта , това вече е факт ... ПФК Левски е създаден от комунистите в чест на Сталин и на Георги Димитров и в него от 65 години е бъкано с партизани , кадри на милицията и ДС ... това са факти ... :idea:

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 31 май 2010 23:00

От прочетеното дотук разбрах за многото синя злоба,и за много бяла тишина.
Един въпрос към автора на темата.
Знаеш ли кога въпросните лица са подали сигнал,че не им е платено?
И втори въпрос:Знаеш ли за получаването на лиценз до коя дата се проверяват документи?
Ако ми отговориш и на двата въпроса с цифри,и все още не се усещаш колко олеква тезата в темата ти,съм готов да отделя 30 минути и да ти обясня. :roll:
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 31 май 2010 23:00

acmilan написа:
JohnnieWalker написа:Имам един въпрос на който искам феновете на ЦСКА да си отговорят сами : Вие на отбора ЦСКА ли сте фенове или на шампиона ЦСКА ?

Откакто Ви остави Божков президентите са ви крадци и лъжци. Вие не сте виновни за това. Просто са такива. Няма за какво да се сърдите - фактите са си факти. Парите които ЦСКА дължат са ОГРОМНИ за БГ стандартите. Това, че Алания не са платили на ЦСКА не храни момчетата от Пирин нали ? Не помага за проектите на Черноморец и Сливен и не връща Вихрен в А група ? Не искам да обиждам никой. Просто приемете фактите. Мисля че вече става банално да се напомня за Фиорентина, които бяха пратени на най-ниските нива на ИТАЛИЯНСКИЯ футбол заради дългове, а след това играха Шампионска лига...

Точно това се опитвам да кажа и аз.Феновете нямат никаква вина за дълговете и самите те трябва да държат сметка на ръководството на любимия си клуб,вместо сляпо да ги защитават и да съзират световни заговори срещу ЦСКА.Ми тъпо е,да му .... майката,както пишеше покойния Х.К....

Май забрави че ние сме на това дередже заради Томов и ни беше отнето правото с един доста силен отбор спечелил безапелационно първенството да атакува шампионската лига ние феновете на ЦСКА обичаме безрезервно отбора и сме готови да умрем за него и не заслужаваме подигравки за ради отношенията на някой измекяри който утре ще си пият ракията заедно.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 май 2010 23:01

Добре,имате някакво право!На никой не му пука,че ЦСКА има да получава пари от Алания и не знам си къде!Както и на Черноморец не му пука,че Сливен има да получава пари от ЦСКА!Разбирам,всеки си иска парите и това си е нормално нещо!
Но по медиите се пише,че все ЦСКА е длъжник,а в същото време не се пише колко пари има ЦСКА да получава!Ей това ме дразни мене...!Всички свикнахте да обвинявате ЦСКА за всичко!
Последна промяна от delqnski47 на 31 май 2010 23:01, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 31 май 2010 23:01

Разбира се , че феновете на ЦСКА нямат вина затова ,което става и никой не казва , че имат , но това не ги оправдава да казват на черното бяло , да псуват , да заплашват и да живеят в някакъв свой свят на конспирации и заговори срещу ЦСКА ;) Пак казвам , повечето от трезво мислещите казваме , че искаме да има изиквания и те да се спазват - нямаш годен стадион - отиваш на годен , нямаш пари - не купуваш като разпран нови играчи и скъпи селекции , имаш непогасени и неразсрочени дългове - изхвърчаш без лиценз , това е :!: :!: Докато няма правила , няма да се оправим никога , а много жалко на някой , който се опитва да преиначава историята - да се обявява за наследник на АС-23 ; що се отнася до Левски , факт е , че и те са били с привилегии като отбор на милицията , но това е несравнимо в сравнение с това как е създаден ЦСКА и титлите му от периода 1951-1962 ;) Левски винаги е бил историческият съперник на Славия , и не ги харесвам , но го уважавам , че са създадени нормално , а не с указ , това е :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 31 май 2010 23:04

delqnski47 написа:Добре,имате някакво право!На никой не му пука,че ЦСКА има да получава пари от Алания и не знам си къде!Както и на Черноморец не му пука,че Сливен има да получава пари от ЦСКА!Разбирам,всеки си иска парите и това си е нормално нещо!
Но по медиите се пише,че все ЦСКА е длъжник,а в същото време не се пише колко пари има ЦСКА да получава!Ей това ме дразни мене...!Всички свикнахте да обвинявате ЦСКА за всичко!

Единственото звено на ЦСКА което обвинявам е НЕКАДЪРНОТО И БЕЗОБРАЗНО РЪКОВОДЕНЕ ОТ ГОДИНИ :!:

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 31 май 2010 23:05

Viktor4o_Rs написа:Разбира се , че феновете на ЦСКА нямат вина затова ,което става и никой не казва , че имат , но това не ги оправдава да казват на черното бяло , да псуват , да заплашват и да живеят в някакъв свой свят на конспирации и заговори срещу ЦСКА ;) Пак казвам , повечето от трезво мислещите казваме , че искаме да има изиквания и те да се спазват - нямаш годен стадион - отиваш на годен , нямаш пари - не купуваш като разпран нови играчи и скъпи селекции , имаш непогасени и неразсрочени дългове - изхвърчаш без лиценз , това е :!: :!: Докато няма правила , няма да се оправим никога , а много жалко на някой , който се опитва да преиначава историята - да се обявява за наследник на АС-23 ; що се отнася до Левски , факт е , че и те са били с привилегии като отбор на милицията , но това е несравнимо в сравнение с това как е създаден ЦСКА и титлите му от периода 1951-1962 ;) Левски винаги е бил историческият съперник на Славия , и не ги харесвам , но го уважавам , че са създадени нормално , а не с указ , това е :mrgreen:

Указ добре бе като сме толкова изкуствени защо ние имам над 900 фен клуба и сигурно милион фенове кажи ти за Славия кажи за титлата през 1996 истинска ли беше кажи да те чуя.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 май 2010 23:05

Май забрави че ние сме на това дередже заради Томов и ни беше отнето правото с един доста силен отбор спечелил безапелационно първенството да атакува шампионската лига ние феновете на ЦСКА обичаме безрезервно отбора и сме готови да умрем за него и не заслужаваме подигравки за ради отношенията на някой измекяри който утре ще си пият ракията заедно.[/quote]
Разбирам,че си обичате отбора и в това няма нищо лошо,напротив,но защо нападате автора на темата,защото я е пуснал?Ок,казваш Томов бил виновен,ами задълженията към Сливен и Пирин и те ли са от негово време?Защо собствениците от Титан имат пълен комфорт от страна на феновете и не им се държи сметка за неща,за които Томов беше псуван,целен с шишета вода и не знам си какво още?Ами вие скочихте дори на Васил Божков :roll: Но с Борисов и Иванов нещата не стоят по същия начин,при положение,че макар и да се погасяват дадени дългове,в същото време се натрупват нови,да не говорим пък за чисто спортно-техническите неща...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Футбол - България”