Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
JohnnieWalker написа:Имам един въпрос на който искам феновете на ЦСКА да си отговорят сами : Вие на отбора ЦСКА ли сте фенове или на шампиона ЦСКА ?
Откакто Ви остави Божков президентите са ви крадци и лъжци. Вие не сте виновни за това. Просто са такива. Няма за какво да се сърдите - фактите са си факти. Парите които ЦСКА дължат са ОГРОМНИ за БГ стандартите. Това, че Алания не са платили на ЦСКА не храни момчетата от Пирин нали ? Не помага за проектите на Черноморец и Сливен и не връща Вихрен в А група ? Не искам да обиждам никой. Просто приемете фактите. Мисля че вече става банално да се напомня за Фиорентина, които бяха пратени на най-ниските нива на ИТАЛИЯНСКИЯ футбол заради дългове, а след това играха Шампионска лига...
Viktor4o_Rs написа:Roger_Federer написа:Viktor4o_Rs написа:Не разбирам какво се дразнят червените , като им се казва истината в очите и започват да обиждат и заплашватОтносно четирибуквието - ами нали вие говорите за свещените 4 букви и т.н. ? А този Roger_Federer отдавна пише като гамен и се заяжда и обижда наред , истината боли знаем , пак казвам , че според мен нищо няма да стане и няма смисъл да се псуваме тук
Незнам като какво пиша,ти виж като какво пишеш?Не съм някоя баба като ми говориш нещо,което е пряко нападение без покритие,пълно със злоба и омраза и да си мълча.Това,че не мяуча,за да се правя на умен,а казвам нещата директно е друг въпрос.
Аз никого не съм обидил първи , като казвам че сте комунистически отбор и това е факт , какво му е обидното ? И никого не съм обидил първи , фенът на Ковънтри да си види хронологията, че май накрая той ще получи бан , защото той започна да обиждаПита се тук , с какво сте по-специални , за да имате дългове , които не погасявате , и въпреки това да имате лиценз , на всичко отгоре да заплашвате и обиждате всеки друг , който ви го каже , без значение от кой отбор е
Доста се излагате , но това е ваш проблем
acmilan написа:JohnnieWalker написа:Имам един въпрос на който искам феновете на ЦСКА да си отговорят сами : Вие на отбора ЦСКА ли сте фенове или на шампиона ЦСКА ?
Откакто Ви остави Божков президентите са ви крадци и лъжци. Вие не сте виновни за това. Просто са такива. Няма за какво да се сърдите - фактите са си факти. Парите които ЦСКА дължат са ОГРОМНИ за БГ стандартите. Това, че Алания не са платили на ЦСКА не храни момчетата от Пирин нали ? Не помага за проектите на Черноморец и Сливен и не връща Вихрен в А група ? Не искам да обиждам никой. Просто приемете фактите. Мисля че вече става банално да се напомня за Фиорентина, които бяха пратени на най-ниските нива на ИТАЛИЯНСКИЯ футбол заради дългове, а след това играха Шампионска лига...
Точно това се опитвам да кажа и аз.Феновете нямат никаква вина за дълговете и самите те трябва да държат сметка на ръководството на любимия си клуб,вместо сляпо да ги защитават и да съзират световни заговори срещу ЦСКА.Ми тъпо е,да му .... майката,както пишеше покойния Х.К....
delqnski47 написа:Добре,имате някакво право!На никой не му пука,че ЦСКА има да получава пари от Алания и не знам си къде!Както и на Черноморец не му пука,че Сливен има да получава пари от ЦСКА!Разбирам,всеки си иска парите и това си е нормално нещо!
Но по медиите се пише,че все ЦСКА е длъжник,а в същото време не се пише колко пари има ЦСКА да получава!Ей това ме дразни мене...!Всички свикнахте да обвинявате ЦСКА за всичко!
Viktor4o_Rs написа:Разбира се , че феновете на ЦСКА нямат вина затова ,което става и никой не казва , че имат , но това не ги оправдава да казват на черното бяло , да псуват , да заплашват и да живеят в някакъв свой свят на конспирации и заговори срещу ЦСКАПак казвам , повечето от трезво мислещите казваме , че искаме да има изиквания и те да се спазват - нямаш годен стадион - отиваш на годен , нямаш пари - не купуваш като разпран нови играчи и скъпи селекции , имаш непогасени и неразсрочени дългове - изхвърчаш без лиценз , това е
![]()
Докато няма правила , няма да се оправим никога , а много жалко на някой , който се опитва да преиначава историята - да се обявява за наследник на АС-23 ; що се отнася до Левски , факт е , че и те са били с привилегии като отбор на милицията , но това е несравнимо в сравнение с това как е създаден ЦСКА и титлите му от периода 1951-1962
Левски винаги е бил историческият съперник на Славия , и не ги харесвам , но го уважавам , че са създадени нормално , а не с указ , това е
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта