Топ 5 на BG отборите за всички времена!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Re: Топ 5 на BG отборите за всички времена!

Мнениеот Jeff Ament » 09 май 2010 14:18

Всеки има място под слънцето. :mrgreen:
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 09 май 2010 14:18

1.Левски София
2.цска
3.Ботев (Пловдив)
4.Славия
5.Локо Пд

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 май 2010 14:19

Yasso написа:
PFC Litex написа:
ЦСКА-83 написа:Баланса на ЦСКА в Европа е положителен(с около 10-15 победи в повече).Друг такъв няма.Къв е извода=>.......
Марек също имат не лоши мачове в турнирите

Сигурен ли, че няма друг отбор с положителен баланс в Европа? :)

То вярно че и други отбори имат положителен баланс, но въпроса е от колко участия е това :?:
Изображение

Я по-добре не отваряйте приказка специално за евротурнирите и балансите, че не е във полза на нито един друг отбор освен ЦСКА :!:

http://media.snimka.bg/6175/018605838-big.jpg - това си го виж отделно, че иначе се реже табличката като го постна направо като снимка тук....

Това е статистика към 2009 - преди мачовете с Дери Сити и Динамо Москва и тези от групите на Лига Европа...Въпреки тях ЦСКА е най-напред от всички останали наши отбори по участия и успехи в евротурнирите, затова тихо и по-скромно с тези 10 участия специално вие, оранжевичките... :lol: Кога направите поне 30 - тогава ще коментирате... ;) :lol:

Иначе темата и за мен е безмислена, затова няма да съставям "класация"... :roll:

Ок,слагаме две победи от мачовете с Динамо и Дери сити и става 79 на 74,после 5 загуби в групите и о,ужас,79 на 79 :lol: Май единствено Литекс и Берое имат положителен баланс с разлика в победите,не само в головата разлика :) А не че съм особен фен на оранжевите,обаче откакто съществуват имат повече успехи от вас :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 09 май 2010 14:20

POPCORN написа:
niki87 написа:
POPCORN написа:Айде само да помоля левскарите да престанат с тая глупост за най-много фенове, защото найстина вече стават смешни.Това отдавна не е така!С най-многото фенове и ходят по 500 човека на мач!Вие така като зацепите на някакви неща и постоянно ги натяквате на останалите!7 на 1 7 на 2 и с най-много фенове в България ей това ви е на вас!С най-много фенове може да сте били 70-80 година!Сега мисля ,че сте много далече от това да сте с най-много фенове!

ЦСКА-Ливърпул(действащ европейски шампион)-15 000 зр.Най-скъп билет-40лв.
Левски-Барселона(действащ европейски шампион)-43 000 зр.Най-скъп билет-50лв. ;)

С тебе сме спорили по тая тема и не мисля , че е нужно пак да спорим!Едно е шампионска лига където никога не сме влизали там, едно е да играеш за шампионска лига!Полсе на вас билетите ви в шампионската лига бяха най -скъпият исугрно 30 кинта, а на нас за сектор Г ни беше по 15 и пак беше пълен!Да не говорим за сектор В 30 лв и секро А 50 лв където никога няма да ги дам за такъв мач!Другото което е много добре знаеш, че тия 43 хиляди фена на стадиона не са фенове на Левски всичките а идват да видят Барселона и да гледат мач!Така че за мене сравнението ти е е глупаво!

И намен не ми се спори ;) Просто се чудя,защо хората идват да гледат Барселона,а не отиват да гледат Ливърпул :? Между другото и Левски игра с Ливърпул,една година преди ЦСКА-на стадиона имаше 42 000зр. :roll:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 май 2010 14:23

И намен не ми се спори ;) Просто се чудя,защо хората идват да гледат Барселона,а не отиват да гледат Ливърпул :? Между другото и Левски игра с Ливърпул,една година преди ЦСКА-на стадиона имаше 42 000зр. :roll:

ми идват да гледат Барселона, защото Барселона е идвала 90-те години.А Ливерпул през тоя предиод дойде 2-3 пъти.Аз лично съм ходил на Левски - Ливърпул да ги гледам!А Барселона с роналдинио тогава за Европа бяха нещо уникално!Айде да гледаме малко по релано на нещатата!Нормално е да има толкова много хора при положение, че влиза за първи път български отбор и идват колоси като Челси и Барса!Ти шо не дойде тогава да видиш ливърпул на националния стадион а?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 09 май 2010 14:24

някой каза да се направи от модераторите класация за всички бг отбори и да се следят резултатите ,кой от кой отбор е!!!
мисля ,че е най-справедливо !
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 09 май 2010 14:24

Като гледам всеки гледа по-различни критерии.
Един по успехи, друг по точки в А група,трети в Европа, 4-ти по публика!
Какви са критериите примерно на Славия и Локо Сф по публика--оценка 0/нищо лично/
Какви са критериите на Черно Море по успехи в Европа---оценка 0/нищо лично/
Значи тия отброти се изключват от класацията ,ако е така .
Всеки гледа от неговата камбанария!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 09 май 2010 14:25

niki87 написа:И намен не ми се спори ;) Просто се чудя,защо хората идват да гледат Барселона,а не отиват да гледат Ливърпул :? Между другото и Левски игра с Ливърпул,една година преди ЦСКА-на стадиона имаше 42 000зр. :roll:

Че то на мача с Киево имаше 30 000 зрители, почти 2 пъти повече от тея, дето те бяха с Ливърпул... ама върви му обяснявай на момчето :lol: Сигурно и за Удинезе бяха дошли доста неЛевскари да го гледат тоя колос, че стадиона пак беше посинял целия :lol:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

koce23
Контакти:

Мнениеот koce23 » 09 май 2010 14:25

Ако махнем ма4овете от интертото и предварителните крагове на шампионска лига и купа уефа (кадето левски , цска и литекс биеха отбори с по 7,8,9 и 10 гола) остава гола вода и туризам :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 май 2010 14:27

Yasso написа:
PFC Litex написа:
ЦСКА-83 написа:Я по-добре не отваряйте приказка специално за евротурнирите и балансите, че не е във полза на нито един друг отбор освен ЦСКА :!:

Това е баланса на Литекс http://litex-stats.eu/index.php?option= ... 2&Itemid=4
Изображение

Върни се в “Футбол - България”