За къде сме без Левски и Цска..
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: За къде сме без Левски и Цска..
Ловеч просто нямат човешкия потенциал и харизмата да са отбор с голяма публика. Какво се хващате за тях? Мислите ли, че с много пари вкарани в Пловдив или Стара Загора, няма да ви се троши манерката, където ви хванат, и стадионът няма да е пълен в абсолютно всеки мач? С течение на времето и успехите, тези отбори ще обират всички фенове в регионите си и жив чорбар, левскар там няма да има, а след години ще привличат хора и от цяла България. Въпросът е, че за големи неща трябва големи пари, каквито никой не иска да извади и да промени статуквото.
yasennn написа:Моляти се само не ми говори за Литекс дето на мач им ходят по 600 човека в момент в които са водачи..ще ги видим и утре давам им бонус може да достигнат 800 хаха...пък и за тая титла не съм сигорен колко ще им е честна онази през 98/99 я взеха с купени мачове и Георги Пеев(тогава играч на Локо софия) си призна как са легнали на литекс на надаежда дай че неми говорете че Левски и Цска само играели нечестно...
Когато разберете, че фенове футбол не играят ще си откриете грешките.
Да, онези титли са кирливи и АЗ СЕ СРАМУВАМ от тях и не искам подобни, но ти едва ли ще си сложиш ръка на сърцето и да си признаеш подобни неща в твоя отбор, а те изобщо не липсват.
Да, ние разбрахме, че по този начин няма как да постигнеш нещо на европейската сцена и започнахме да градим футбол в Ловеч, като за момента всичко върви повече от успешно.
Задай си въпроса защо към настоящия момент от представителни отбори, до детските формация на първо място във временното класиране пише ЛИТЕКС

Време е и сини и червени да почнете да работите професионално, а не да се правите на ощипани.
Аз се питам дали има отбор в Европа, на който треньора му да няма лиценз, а у нас това е факт.

yasennn написа:РАЗЛИКА МЕЖДУ ЛЕВСКИ И ЦСКА И Останалите отбори е ЧЕ другите отбори са оБИчани в градовете си а Левски и Цска в цяла Булгария имат фенове .. мисля че това е най-голямата разлика и разбирасе купуте и успехите...Сега ми доиде на аКъла :Д
Жалко, че си от Несебър, комшия почти! Ами няма такава държава "БУлгария"............, а и вече почти не е така!...Промениха се нещата тотално! Малко останахте "заблудените"... Или ти пък си говориш за "Булгария", където аз не знам какво става там?!.....
Каквото било - било дами и господа... Реалностите са други вече... Бутали Левски и ЦСКА .. Я се застреляйте нялъде и свалете очилата си! Я вижте Локото.. Вижте Литекс.. Вижте Морето! Всеки от тези отбори също е бил подпомаган по различни начини... Който твърди, че само сини и червени са подпомагани да се гръмне!!!!
Истината е една и тя е: Футболът няма да е същият без Левски и ЦСКА! Каквото искате си говорете, но това е НЕУСПОРИМ ФАКТ!!! Да не мислите, че аз като червен фен ще стана на Локо СФ или Литекс! По-скоро ще спра да гледам тази пародия, която в момента играят и Левски и ЦСКА
В момента с това първенство футбола ни само губи, защото продукция нулева! Който твърди друго да гледа мачовете по ПРО.БГ и РИНГ.БГ и да говори...
ЖАЛКИ СМЕ! ВСИЧКИ!
Истината е една и тя е: Футболът няма да е същият без Левски и ЦСКА! Каквото искате си говорете, но това е НЕУСПОРИМ ФАКТ!!! Да не мислите, че аз като червен фен ще стана на Локо СФ или Литекс! По-скоро ще спра да гледам тази пародия, която в момента играят и Левски и ЦСКА

ЖАЛКИ СМЕ! ВСИЧКИ!
Ако проблема на Българския футбол е Левски и ЦСКА, аз съм за DELETE. Въпроса е, че веднага като ги махнем, ще бъдат подобаващо заместени. Трябва да се променят други неща. За мене нещата вървят на оправия. Черноморец ми е светлинката в тунела. Всички да направят като тях и ще съм доволен. В момента трябва да се махнат от българския футбол следните лица (лично мнение): Лечков,Михайлов,Костадинов, Сираков, Дучето, Гугутката( и всички тяхни производни). За всички хулигани палки и бой !
Последна промяна от Love_ на 04 апр 2010 23:38, променено общо 1 път.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
MORSKI написа:VraTar4o написа:MORSKI феновете на ЦСКА na 1000km от София в Рим бяха 8 хиляди на 120км от Варна вие бяхте около 9-10 хиляди...![]()
какви 8 хиляди те гонят бе![]()
Нлаи гледах мача, може би тярбва д амахнеш едната нула и ще се получи
ЕЙ МОРСКИ И ДА СМЕ БИЛИ ПО-МАЛКО ТОВА http://football.sportal.bg/news.php?id=197841 ЗНАЕТЕ ЛИ КОГА ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ ОТГОВОР: НА ПУТКИН ДЕН!!!

Аз искам да питам феновете на двата "гранда" колко е ядрото им, което ходи на всеки мач?
ЛИТЕКС НЯМАТ НИКАКВИ ФЕНОВЕ ДО МИНАЛАТА ГОДИНА БЯХА 5-10 ЧОВЕКА АГИТКА СЕГА КАТО СТЕ ПЪРВИ ИМАТЕ ПОВЕЧЕ ОКОЛО 30-40... СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ДУЗПАМОТИФ СОФИЯ
TheClub написа:Каквото било - било дами и господа... Реалностите са други вече... Бутали Левски и ЦСКА .. Я се застреляйте нялъде и свалете очилата си! Я вижте Локото.. Вижте Литекс.. Вижте Морето! Всеки от тези отбори също е бил подпомаган по различни начини... Който твърди, че само сини и червени са подпомагани да се гръмне!!!!
Истината е една и тя е: Футболът няма да е същият без Левски и ЦСКА! Каквото искате си говорете, но това е НЕУСПОРИМ ФАКТ!!! Да не мислите, че аз като червен фен ще стана на Локо СФ или Литекс! По-скоро ще спра да гледам тази пародия, която в момента играят и Левски и ЦСКАВ момента с това първенство футбола ни само губи, защото продукция нулева! Който твърди друго да гледа мачовете по ПРО.БГ и РИНГ.БГ и да говори...
ЖАЛКИ СМЕ! ВСИЧКИ!
Ама не спираш да го гледаш когато подпират твоя отбор, нали? Факта е неОспорим, че правите пародия на футбол и се ядосвате на другите и не искате да приемете, че има и други отбори в България! Да започнат ли да говорят всички останали отбори от "А" група, колко са били "подпирани" или за теб те само са пълнеж в групата срещу които задължително трябва да си вземете точките та да станете измислени шампиони?!.....
А за къде сме с тях ???
Върни се в “Футбол - България”