Клубни пристрастия :)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Клубни пристрастия :)

Мнениеот acmilan » 02 апр 2010 17:25

gentile написа:защо още не се появяват беройци в тази тема?сигурно ги е срам от култовото:
-от Берое съм , ама иначе от ЦСКА!

Кой е казал такова нещо?Защо си вадиш подобни изводи?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 02 апр 2010 18:15

gentile написа:защо още не се появяват беройци в тази тема?сигурно ги е срам от култовото:
-от Берое съм , ама иначе от ЦСКА!

Явно нещо си се объркал!!!!
Или и ти си Чорбар и те е яд, че загубихте и се чудиш каква простотия да измислиш.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 02 апр 2010 19:20

Фен съм на Левски. Симпатизирам на Милан и Уулвърхемптън. Харесвам Бордо и Бетис.

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 02 апр 2010 20:23

Аз съм от тези три отбораи нищо друго
1.Локомотив Пловдив
2.Втория отбор Локо Пловдив
3.Юношите на Локо Пловдив
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 03 апр 2010 02:31

azata написа:Близо 30 години болен по Левски и поне 20 по Манчестър Юнайтед...
Като две капки вода сме с теб ;)

Едва ли има такива фенове,като за това е виновно ниското ниво на футбола у нас.Просто изкушението да гледаш отбори от ШЛ е доста голямо,а и си заслужава :)

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 03 апр 2010 09:06

Какво правят тези дето отборите им се срещат по европа ? едното половреме с едно шалче другото с друго , ама така може да загубиш и двете части . какво значи аз съм фен на ман юнайтед та ти не си им виждал стадионабе , Фена е фен за да подкрепя даден клуб през цялото си съществуване не зависимо как играе в коя дивизия е и тн.САМО ЛОКО СОФИЯ
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

Rodn1

Клубни пристрастия :)

Мнениеот Rodn1 » 03 апр 2010 10:59

Отбора на сърцето ми ,отбора на живота ми е ЦСКА.Редно е да се отбележи, че симпатизирам на Лион, но не съм им фен.Не можеш да си фен на нещо което не познаваш.И нещото което най-много ме учудва,абе как може да си фен на отбор от държава,в която ни смятат за аборигени.Те ни мислят за малоумници,трошат, чупят,убиват , а вие седите и им се кланяте.
Смърт за вас чуждопоклонници!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 03 апр 2010 11:11

Естествено, че ще съм фен на западен отбор, няма да си хабя нервите и парите за някакви бездушници, дето не им пука от нищо и мислят само за пари. В България футбол няма и всеки, който мисли обратното е тотално изперкал!
Българските отбори не заслужават да имат фенове, ей заради такива като Родни сме на такова ниво...но както и да е, всеки си има право на избор...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 03 апр 2010 11:36

Бижутера написа:Естествено, че ще съм фен на западен отбор, няма да си хабя нервите и парите за някакви бездушници, дето не им пука от нищо и мислят само за пари. В България футбол няма и всеки, който мисли обратното е тотално изперкал!
Българските отбори не заслужават да имат фенове, ей заради такива като Родни сме на такова ниво...но както и да е, всеки си има право на избор...

Чакай малко искаш да кажеш , че сме на такова ниво защото си обичам държавата и не искам да се кланям на западняците ли?И не съм фен заради ритнитопковците....а заради идеята,заради обичта,заради харизмата на моя отбор,което ти със сигурност не усещаш в Германия на село!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 03 апр 2010 11:38

Ти ще кажеш, че не усещам. Виждаш, че от година на година феновете на нашите отбори намаляват, а остават само лумпените от крайните фракции, което трябва да ти говори нещо!

Не искам да участвам в помията наречена български футбол, едно време бях балък и гледах наши мачове, сега няма как да стане...

Радвам се, че повечето хора от тук също мислят така и загърбват нашия футбол, който трябва да бъде закрит и унищожен на секундата!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”