Кой отбор ще вземе купата на България?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Re: Кой отбор ще вземе купата на България?

Мнениеот addison » 02 апр 2010 13:04

Не очаквах представителите ни от "А" група да са толкова слаби.. Не харесвах нито един от отборите, които играха, но бях за ЦСКА (защото , ако спечелят осигуряват място на 4тия в класирането *все пак и Локото трябва да си имаме резервен вариант, въпреки че искам 1вото или 2рото място :P *) След като ЦСКА загубиха от Берое (признавам им го, сравнително добри домакини са , та да кажем, че е заслужена победа), страшно много се радвах на славия .. :mrgreen: :mrgreen: от Чавдар Етрополе да загубят , през сълзи се смеех, направо си паднах от смях .. :lol: черно море нито съм ги харесвала, нито ще ги харесвам, исках да паднат, пък и Калиакра са силни домакини и се радвам, че паднаха .. :) за Черноморец и Миньор ми беше все тая ;d , но може би исках Миньор да спечелят :roll: . Сега вече, който и да спечели не ме интересува .. важното е, че омразните отбори отпаднаха :lol: Но признавам ще ми е много интересно как отборите ни от "Б" група ще се представят в Европа ;)
Локо София до гроб.
Изображение

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Re: Кой отбор ще вземе купата на България?

Мнениеот sven_goran » 03 апр 2010 20:29

Калиакра (Каварна)
;)

Върни се в “Футбол - България”