Какво мисли Бербатов за критиците си

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Какво мисли Бербатов за критиците си

Мнениеот maximalniq » 09 мар 2010 00:29

ss_L написа:Посредствен футболист...най голямата грешка на САФ....никога няма да има силата на Ибрахимович...хъса на Руни....и класата на Раул...

Но затова има финеса и магическото докосване на БЕРБАТОВ.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 мар 2010 00:31

acmilan написа:Не е в негов стил да напише подобен пасквил.Дано не е паднал толкова ниско,защото не му отива...

Търпимостта има граници, така че вероятно и при него се е изчерпал момента на търпение.
Дали е писано от него или не, въобще няма значение при положение, че е публикувано на официалният му блок, а там без негово знание какво се пише, материал няма как да се появи. :!:

Чак сега прочетох статията - не открих нищо което да е преувеличил, дори финалните му думи са уважителни, към тези които ценят неговия труд.

Дон галфоните направиха за него хиляди идиотски колажи, ще кажете "бе мани го този сайт", но не е така.

Бербатов зная, че няма да прочете какво пиша тук, но ще си го кажа, Бербо на всеки твой критик му тегли една майна директно и да ходи да балира сняг за Африка.
Последна промяна от PFC Litex на 09 мар 2010 00:34, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 мар 2010 00:32

ss_L написа:Посредствен футболист...най голямата грешка на САФ....никога няма да има силата на Ибрахимович...хъса на Руни....и класата на Раул...

Ти какво искаш 3 в 1 ли :lol: - пхахах
Изображение

Draganov
Контакти:

Мнениеот Draganov » 09 мар 2010 00:37

Жалко...
Той стоеше уж настрани от тая работа. Как пък не му хрумна, че тия хора по такъв начин си изкарват парите. Това могат - това правят, малшанс, че в тяхната сфера не се дават по няколко хилядарки на седмици...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 09 мар 2010 00:47

Към Бербо - благодаря ти , че толкова години ме радваше и продължаваш да ме радваш с играта си. Без теб футбола щеше да е черно бял. Ти си един от трите лъча , които светят на българският футболен небосклон. Без вас ще настане тъмнина. Заедно със Стилян и Мартин осмисляте футболната ми култура , като българин. Заради вас и заради това да ви гледам и да си отворя поне за 90 минути сърцето и душата в родната действителност е нещо , което не може да ми отнеме нито един от тези драскачи. Аз не гледам Манчестър ЮН/Сити , Астън Вила , Волфсбург , Атлетико М. , Байер Л. , Тотнъм или Селтик. Аз гледам мачовете на тези отбори заради вас тримата. Е , ще дойде време /дано да не е много скоро / , когато ще окачите обувките на пирона , но спомените ще останат. Така , както никога няма да забравя и Ицо Стоичков , Емо Костадинов , Любо Пенев или Данчо Лечков и Краси Балъков. Вие сте титаните на българския футбол и това никой не може да ви го отнеме. Още веднъж ви благодаря на всичките от все сърце. Що се отнася до дребните душици... , то те си имат цвят , по който можем да ги различаваме. И завистта им наистина е огромна и е стигнала дотам , че са готови да унищожат българския футбол , само и само някой да им обърне малко внимание... Това са хора с агентурно минало и настояще , които са клепали , клепат и ще продължат да клепат всичко , което е по - възвисено от тях , това всъщност не е трудно да се постигне. И някой ще си помисли , че цветът на дребните душици е син... Може и такъв да е , но според мен е безцветен. Тези хора няма да бъдат запомнени с нищо добро на този свят. Това са хората от българския казан в ада. Там дето дяволът не е поставил охрана , защото няма смисъл. В момента , в който някой се опита да излезе , то тези "душици" веднага го дърпат обратно. Ти обаче успя да им се измъкнеш. Не им падай на нивото , като отговаряш на разните там писаници , ние истинските българи знаем какво си дал на майка България и ще останеш в сърцата ни завинаги. :!: 8-)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 мар 2010 00:55

За кво му е на Берба миризливия национален отбор,дето почна да пада и от Кипър( И ТО С 1:4!СРАМ!!!) и от всякакви анонимници с разлика даже!От както стана Мърито селекционер и ги зарязах мачовете на националния!Гледах му 2,3 мача и ми писна да гледам как някакви анонимци се гаврят с този отбор!
И той Бербатов има най-много голове за националния кво го плюете бе?И кво като повечето голове са му срещу слабаци!?!Че то като се класираме на световно или европейско и ще вкарва на големите отбори,нали?Той ли е виновен че защитата ни е слаба и топките минават между краката на защитниците ни,а?Я ми отговорете като толкова знаете...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 мар 2010 01:00

Преди да хулите Бербо относно националния отбор, запитайте се защо Иванков се отказа и ще си отговорите й сами.
Въпрос на време е Бербо, Марто и Стенли също да се откажат.
Изображение

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 09 мар 2010 01:06

PFC Litex написа:Бербатов зная, че няма да прочете какво пиша тук, но

Грешиш, Царя на контролите и мачовете без значение - Бербатов, влиза тук и не само чете, ами ....и пише :mrgreen:
Ползва 2 ника:
- преструва се на волейболист и се именува на Damonhill
- като ветеринар на свободна практика, дегизиран като Ros.

Брей хитрец, ще се прави на волейболист или доктор, айде разпознат си, сваляй маската!

[offtopic]сигурен съм, че двамата посочени юзъри имат чувство за хумор ;))[/offtopic]
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 09 мар 2010 01:28

Сега сериозно.
Нападателите с характер, лидерите не отговарят така.
Те отговорят, но по друг начин.
С голове. Във ВАЖНИ мачове. ВАЖНИ.
Така запушват устата на критиците си по начин, който ефекта на думите не може да постигне.
Не ми се четат излиянията и писанията на Бербатов. Ако ми се чете нещо, ще отворя Коелю, Букай, Джубран.
От Бербатов, докато е 9-ка в националния, искам да вкарва голове. Знаете в кои мачове.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 09 мар 2010 01:32

delqnski47 написа:За кво му е на Берба миризливия национален отбор,дето почна да пада и от Кипър( И ТО С 1:4!СРАМ!!!) и от всякакви анонимници с разлика даже!От както стана Мърито селекционер и ги зарязах мачовете на националния!Гледах му 2,3 мача и ми писна да гледам как някакви анонимци се гаврят с този отбор!
И той Бербатов има най-много голове за националния кво го плюете бе?И кво като повечето голове са му срещу слабаци!?!Че то като се класираме на световно или европейско и ще вкарва на големите отбори,нали?Той ли е виновен че защитата ни е слаба и топките минават между краката на защитниците ни,а?Я ми отговорете като толкова знаете...

Eй това човешкият мозък е много ограничена работа. Кой е тоя миризлив Национален отбор за който говориш, бе палячо. За Българския Национален Отбор по футбол ли става дума или за някой виртуален роден от болният ти мозък. Я се виж какви ги пишеш срещу отбора, който те представя пред света. Паднали били от Кипър и к'во от това, като искаш да си световен шампион по футбол вземи бразилско гражданство бе българино.....
Същите дебелосерковци като теб плюеха по "оня велик отбор" и после се редувахте да им лигавят задниците, после същите тия "българи" съсипаха и отбор и треньор и све ... Номер 1 на номер 6, 6 на девет, девет на 8 и гол .... Палячовци!!! После златното поколение от '94-та ....
К'ъв е тоя Бербатов, че оревахте махалата за него, къде къде по-велики футболисти е раждала тая земя и си отиват един по един в мизерия, вие ми защитавате 30 годишни милионери, без грам принос към българския футбол през последните 10 години. Сега кой е виновен Мъри, аз ли не помня, но съм почти сигурен, че същите тия без Мъри паднаха от Сръбите, а също така не се сещам под ръководството на кой по-точно играха на световно и в коя квалификация аджеба не ни орезилиха тия .... ама си трая и ходя на мачовете за да пея и дера гърлото за тия убустници само заради едно единствено нещо и то е в бяло зелено и заради една песничка дето се пее преди мача.
Това е Националният ни Отбор бе смешник, не клубното ти/ми отборче..... Имай малко уважение към националните символи, ако и да иде реч за спорт ....

Върни се в “Футбол - България”