Задника ми може да е гол, но ти си прост човек!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

airs
Контакти:

Re: Задника ми може да е гол, но ти си прост човек!

Мнениеот airs » 29 дек 2009 08:27

Бижутера написа:
ivo77 написа:Колкото и да е велик футболист, като човек е кръгла нула. Съжалявам го.

Защо ?
Аз ги обичам тия като него - дръзки и от нищо да не им пука!
Стоичков може да е легенда на цска, но мен ме кефи и винаги съм му симпатизирал!

Не знам дали правиш разлика между дързък и прост?!

В тоя ред на мисли България не му била дала нищо, а защо спечели златната топка в годината на световното първенство? Сам ли игра там? Той направил Пенев треньор? Той ли класира България за това първенство?

Тук вече можем спокойно да добавим и квалификация - нагъл!!!

Това според мен е много различно от дързък, дързък примерно може да е Ерик Кантона, поне според мен.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 дек 2009 10:02

Kакво му дала България?Абе,пловдивски селяк,къде се роди и изучи,къде стана футболист и цял свят те забеляза?ЦСКА и националния,не са ли на България,страната малко или много не се ли грижи за тези отбори?Особено националния?А да си хвърляш фланелката,на мача с Мексико тук,не е ли простотия бе,селяндур?Кога Баджо,Матеус или Зидан,са правили такова нещо? :roll: Кога Малдини или Бутрагеньо,примерно,са ходили при треньора си в нац.тим и са му казвали''Ти си господин Никой''.Изобщо пълна селяния е Стоичков и това е.Като се правеше на велик,пред Ван Гал какво стана?Холандеца го изрита като мръсен парцал,независимо че Ицо бе велик играч и бе легенда на Барселона.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 29 дек 2009 12:28

Не искам да ти противореча, но много искам да попиташ десет случайно срещнати фенове на Барса с какво си спомнят Ван Гаал и с какво Стоичков. И кой ще им остане в сърцето? Любопитна анкетка С ПРЕДИЗВЕСТЕН КРАЙ. Затова примера ти бе много удачен ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 29 дек 2009 13:11

Ван Гаал където е отишъл купи е вдигал...само това ше ти кажа ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 дек 2009 13:50

ros написа:Не искам да ти противореча, но много искам да попиташ десет случайно срещнати фенове на Барса с какво си спомнят Ван Гаал и с какво Стоичков. И кой ще им остане в сърцето? Любопитна анкетка С ПРЕДИЗВЕСТЕН КРАЙ. Затова примера ти бе много удачен ;)

То е ясно че Стоичков ще го помнят повече от Ван Гал.Това не го отричам,както и футболните му качества.Проблема на Ицо,са човешките му качества,колега.Нямам нищо против играча Стоичков,но за човека Стоичков не ми говори,защото е много смешно.Благодарение на него,сега те е страх да напсуваш някой чужденец,защото цял свят научи нашите благословии,благодарение на Ицо. :)Всички научиха за ''мамата'',покрай нашия посланик.Дига му рефера жълт картон и с ръка прави жеста:''но мамата,но мамата''.Смях. :) Какво да говорим,повече.
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 дек 2009 14:08

ros написа:Не искам да ти противореча, но много искам да попиташ десет случайно срещнати фенове на Барса с какво си спомнят Ван Гаал и с какво Стоичков. И кой ще им остане в сърцето? Любопитна анкетка С ПРЕДИЗВЕСТЕН КРАЙ. Затова примера ти бе много удачен ;)

Виж сега къде е Ван Гаал и виж къде е Стоичков ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 29 дек 2009 14:20

Аз питах случайно срещнат жител на Барселона,който ми каза:като футболист-добре,като човек-нула!Този отговор задоволява ли те?Ама като те гледам,че си от ЦСКА,що ли те питам?И защо,когато се говори за простащината и селянията на Стоичков,неговите почитатели отговарят с "аргумента":ама той беше голям футболист.Какво общо има едното с другото?Той многократно е заявявал,че не ви "бръсне" за нищо и ви презира,а вие продължавате да му "лъскате обувките" и да го слагате на някакъв пиедестал.То бива,бива лакейщина,ама чак пък толкоз...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 29 дек 2009 14:22

Моля да се смени заглавието на темата - защото е вулгарно и неприлично :!:
По темата - никой не отрича успехите на Стоичков като футболист - но като човек неведнъж се е излагал и нека феновете му ДА НЕ ГО ОТРИЧАТ - а да бъдат обективни :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 дек 2009 14:23

Благодаря,acmilan.Последното сравнение къде е Ицо и къде е Ван Гал,говори достатъчно за разликата между двамата.Ицо беше голям играч,холандеца не.Обаче сравни им треньорството и ще видиш крещящата разлика.Нашия се провали в националния и Селта,сега си живурка в ЮАР,а Ван Гал където и да иде взема трофеи.Ето сега възроди и Байерн Мюнхен.
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 дек 2009 14:55

garfild8 написа:Благодаря,acmilan.Последното сравнение къде е Ицо и къде е Ван Гал,говори достатъчно за разликата между двамата.Ицо беше голям играч,холандеца не.Обаче сравни им треньорството и ще видиш крещящата разлика.Нашия се провали в националния и Селта,сега си живурка в ЮАР,а Ван Гал където и да иде взема трофеи.Ето сега възроди и Байерн Мюнхен.

Така е.Има огромна разлика от това да си футболист и до това да си треньор.Ван Гаал донесе мисля,че първа титла на Алкмаар в историята,което говори много.В Байерн има колебливи изяви,но разгромът над Ювентус върна европейската слава на баварците.Малко е своенравен,но когато има резултати и боговете мълчат ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Футбол - България”