cska_90 написа:Понеже чух обвинения,че сме си избрали ЦСКА заради победите,славното минало и т.н.-държа да уточня ,че няма нищо такова.Тогава много съм разбирал от титли,купи,победи и тем подобни неща-![]()
!! И до ден днешен незнам каква е причината-просто един ден седнах с дядо ми на мач(идея нямам кой беше) и така се почна-и вече 13-14 съм си Армеец!
Колега, ами как да си изберем отбора ? Като броим славните загуби в европа ли ??? Не БЛАГОДАРЯ!!!! Не искам да развалям темата, но думата левскар за мен е равносилна на мазохист! Говоря като им дойдат мачовете с по-неизвестни отбори от европа! А ЦСКА като ги хване такива никога не се спъва в тях. Вярно трудности е имало, но като синие мъки никога! Няма и да има!
cska_90 написа:barabata.cska написа:TheClub написа:Годината е 2003, месецът е Август, момчето е на 10 и е при болния си дядоМачовете са ЦСКА - Галатасарай и обратното. ЦСКА биват победени на два пъти с по 3:0 и момченцето, което си няма и хал хабер от футбол и дори си няма отбор, реве, ама се къса
Пак всичко започва от Дядото
![]()
Та иначе казано, на 10 годинки съм, сега съм на 16.. Ех остаряхВсе още не знаех какво е това ЦСКА или Левски, иначе гонех коженото, гуменето, кълбо! Но магията на червения отбор не бях усетил и като цяло магията на голямата игра... Та дойде лятото отидох си при баба ми и се случи гореспоменатото... И от тогава до днес, а и до края на живота ми ще съм червен! Плакъл съм на сумати мачове.. Мача със Славия Прага като ни биха... С Галата, както казах.. С Монако, с Тулуза.. Може да ми се смеете, но не съжелявам за пролетите сълзи!
Та това е моята историяМоже да е била малко скучна, но това е.. Все пак такава е темата
незнам зашто си плакал с монако като ги бихме
Нещо бъркаш пич-паднахме, а ни трябваше равен,за да се класираме!
А тоя мач завърши 2:1 за Монако. Велизар вкара след удар на Гиом ... Но вкара късно 80 и някоя минута.. Жалко 2:2 и се класирахме и ставаше интересно... После продадената титла..