Защо избрах своя любим отбор!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Защо избрах ЦСКА?

Мнениеот TheClub » 28 ное 2009 01:55

cska_90 написа:Понеже чух обвинения,че сме си избрали ЦСКА заради победите,славното минало и т.н.-държа да уточня ,че няма нищо такова.Тогава много съм разбирал от титли,купи,победи и тем подобни неща- :lol: :lol: !! И до ден днешен незнам каква е причината-просто един ден седнах с дядо ми на мач(идея нямам кой беше) и така се почна-и вече 13-14 съм си Армеец!

Колега, ами как да си изберем отбора ? Като броим славните загуби в европа ли ??? Не БЛАГОДАРЯ!!!! Не искам да развалям темата, но думата левскар за мен е равносилна на мазохист! Говоря като им дойдат мачовете с по-неизвестни отбори от европа! А ЦСКА като ги хване такива никога не се спъва в тях. Вярно трудности е имало, но като синие мъки никога! Няма и да има!

cska_90 написа:
barabata.cska написа:
TheClub написа:Годината е 2003, месецът е Август, момчето е на 10 и е при болния си дядо :| Мачовете са ЦСКА - Галатасарай и обратното. ЦСКА биват победени на два пъти с по 3:0 и момченцето, което си няма и хал хабер от футбол и дори си няма отбор, реве, ама се къса :) Пак всичко започва от Дядото :)
Та иначе казано, на 10 годинки съм, сега съм на 16.. Ех остарях :lol: Все още не знаех какво е това ЦСКА или Левски, иначе гонех коженото, гуменето, кълбо! Но магията на червения отбор не бях усетил и като цяло магията на голямата игра... Та дойде лятото отидох си при баба ми и се случи гореспоменатото... И от тогава до днес, а и до края на живота ми ще съм червен! Плакъл съм на сумати мачове.. Мача със Славия Прага като ни биха... С Галата, както казах.. С Монако, с Тулуза.. Може да ми се смеете, но не съжелявам за пролетите сълзи!
Та това е моята история :) Може да е била малко скучна, но това е.. Все пак такава е темата :)

незнам зашто си плакал с монако като ги бихме :lol:

Нещо бъркаш пич-паднахме, а ни трябваше равен,за да се класираме!

А тоя мач завърши 2:1 за Монако. Велизар вкара след удар на Гиом ... Но вкара късно 80 и някоя минута.. Жалко 2:2 и се класирахме и ставаше интересно... После продадената титла..

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 28 ное 2009 16:10

TheClub написа:Колега, ами как да си изберем отбора ? Като броим славните загуби в европа ли ??? Не БЛАГОДАРЯ!!!! Не искам да развалям темата, но думата левскар за мен е равносилна на мазохист! Говоря като им дойдат мачовете с по-неизвестни отбори от европа! А ЦСКА като ги хване такива никога не се спъва в тях. Вярно трудности е имало, но като синие мъки никога! Няма и да има!

Извинявайте, че пак ви пиша в темата, ама майка му стара защо пак намесваш Левски бе?! Изображение
Изображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 28 ное 2009 16:20

Тази тема може да се промени като заглавие "Моят първи път..."(примерно)и да се премести в друг раздел.Та по темата...Първите си години съм живял на Иван Асен близо до Борисовата,т.е близо до Армията .Бях на 4 години когато баща ми реши да ме заведе на мач с Хамбургер ...защото беше пуснат свободен вход .И колкото и да съм бил малък няма да забравя как 30000 човека пееха за ЦСКА .И оттогава съм от този отбор и винаги ще съм за него!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 ное 2009 16:26

Rodn1 написа:Тази тема може да се промени като заглавие "Моят първи път..."(примерно)и да се премести в друг раздел.Та по темата...Първите си години съм живял на Иван Асен близо до Борисовата,т.е близо до Армията .Бях на 4 години когато баща ми реши да ме заведе на мач с Хамбургер ...защото беше пуснат свободен вход .И колкото и да съм бил малък няма да забравя как 30000 човека пееха за ЦСКА .И оттогава съм от този отбор и винаги ще съм за него!

Кой мач с Хамбургер имаш предивд?? През 2005 ли??
Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 28 ное 2009 20:29

Е, ако през 2005 е бил на 4 години, едва ли вече може да пише в такъв високоинтелигентен форум като тоя. През 1991 играхме пак с Хамбургер, преди това бяхме отстранили Парма, те по това време бяха италианския клуб с най-голям бюджет, ама Милан с Бастен, Барези, Рийкард, Капело ставаха шампиони, а те бяха вечно втори. И ние като видиме някой вечно втори, знаеш как е... 0:0 тука, 1:0 за нас там, с гол в края на Парушев и спасена дузпа от Джони. Втория кръг бяхме с Хамбургер и след тоя успех, тука Вальо Михов пусна свободен вход, да уплашиме германците с много и дива публика. Там бяхме паднали с 2:1 и имаше голям шанс да ги отстраниме. Така си мислехме ние, те ни биха тука с 4:0 и това беше.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 29 ное 2009 16:27

защо написа:Е, ако през 2005 е бил на 4 години, едва ли вече може да пише в такъв високоинтелигентен форум като тоя. През 1991 играхме пак с Хамбургер, преди това бяхме отстранили Парма, те по това време бяха италианския клуб с най-голям бюджет, ама Милан с Бастен, Барези, Рийкард, Капело ставаха шампиони, а те бяха вечно втори. И ние като видиме някой вечно втори, знаеш как е... 0:0 тука, 1:0 за нас там, с гол в края на Парушев и спасена дузпа от Джони. Втория кръг бяхме с Хамбургер и след тоя успех, тука Вальо Михов пусна свободен вход, да уплашиме германците с много и дива публика. Там бяхме паднали с 2:1 и имаше голям шанс да ги отстраниме. Така си мислехме ние, те ни биха тука с 4:0 и това беше.

Toчно така беше....

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 30 ное 2009 14:41

Ами то всички избираме отборите си според родата.

На мен един от най-ранните ми спомени е мач между Левски и ЦСКА, спечелен от Левски. :)
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 ное 2009 16:44

"Колега, ами как да си изберем отбора ? Като броим славните загуби в европа ли ??? Не БЛАГОДАРЯ!!!! Не искам да развалям темата, но думата левскар за мен е равносилна на мазохист! Говоря като им дойдат мачовете с по-неизвестни отбори от европа! А ЦСКА като ги хване такива никога не се спъва в тях. Вярно трудности е имало, но като синие мъки никога! Няма и да има!"
Я погледни по-долу как сте играли с някои "грандове".
61/62 Champ. I CSKA Sofia Bul FC Pribram Tch 4-4 1-2
77/78 UEFA I FC Zurich Sui CSKA Sofia Bul 1-0 1-1
86/87 UEFA I FC Tirol Innsbruck Aut CSKA Sofia Bul 3-0 0-2
00/01 UEFA I CSKA Sofia Bul MTK (Budapest) Hun 1-2 1-0
03/04 UEFA I CSKA Sofia Bul FC Torpedo Moscow Rus 1-1 1-1 2-3p

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 ное 2009 18:07

Аз съм левскар откакто се помня ,не си спомням ,кой ме запали по синята идея,но със сигурност не е бил някой от роднините ми. Първия мач на "Левски" ,който гледах ,по-късно се оказа и най-срамния мач в историята на "Левски"- онзи мач "Беоре"-"Левски" през 1969 или 1970 ,след който извадиха "Берое" от "А" група. Моето мнение,че един отбор се избира за отбор на сърцето си,ако го чувстваш за свой,а не заради победите. Затова изпитвам безгранично уважение към феновете на "Ботев"(Пд),"Локомотив"(Пд) и "Берое"- техните отбори може да нямат толкова купи ,колкото "Левски" и ЦСКА, но те си ги чувстват като свои и си ги подкрепят както само те могат.

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 30 ное 2009 19:17

Понеже има много други привърженици, които искат да кажат, как и кога за първи път са харесали своя любим отбор, ще сменя заглавието на темата и ще я преместя във форум "футбол - България"

Върни се в “Футбол - България”