КОЕФИЦИЕНТИТЕ НА ОТБОРИТЕ НИ В ЕВРОПА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- makaveli_rip
- Контакти:
Re: КОЕФИЦИЕНТИТЕ НА ОТБОРИТЕ НИ В ЕВРОПА
Дали правино съм разбрал или за УЕФА няма значение дали ще играеш в групите на шамп.лига или за Лига Европа.Ми то в Лига Eвропа доста по лесно се печелят точки.
Дайте да Ви светна малко, че какви ли не коментари не видях за тея прословути коефициенти.
1-во. Коефициента на страната е важен за това колко отбора ще участват в турнирите и от коя фаза ще взимат участие- САМО ЗА ТОВА
2-ро КЛУБНИЯ КОЕФИЦИЕНТ Е ВАЖЕН ЗА САМИЯ КЛУБ ТЪЙ КАТО ОТ НЕГО НАЙ ВЕЧЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ДАЛИ Е ПОСТАВЕН
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.html от този линк може да видите колко точки ще имат българските отбори без да е включено участието тази година
1-во. Коефициента на страната е важен за това колко отбора ще участват в турнирите и от коя фаза ще взимат участие- САМО ЗА ТОВА
2-ро КЛУБНИЯ КОЕФИЦИЕНТ Е ВАЖЕН ЗА САМИЯ КЛУБ ТЪЙ КАТО ОТ НЕГО НАЙ ВЕЧЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ДАЛИ Е ПОСТАВЕН
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.html от този линк може да видите колко точки ще имат българските отбори без да е включено участието тази година

Това са коефициентите, които са натрупали отборите ни и които ще важат от следващишя сезон.Инфото е на "Тема Спорт".
Вижда се, че дотук трите ни отбора, които продължават в борбата за влизане в групите на ЛЕ имат 1.9250 дотук за последния сезон, затова е важно да вземат още по някоя точка за коефициентите си, че иначе от догодина с коефициенти 10 и 9 като непоставени ще ни се падат твърде тежки отбори на много ранен етап от надпреварата...

Чехия, Норвегия и Полша останаха само с по един представител, а ние все пак имаме още 3

Националния отбор няма какво да го коментирам, с този треньор едва ли може да допринесе нещо за националния коефициент....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Литекс ли имаш предвид
[/quote]
Ние не сме играли с Тампере така, че сам се сети кой всъщност имаше предвид
А пък и това да ни приписвате резил срещу Дебрцен още преди дори да сме играли с тях малко не съм съгласен може пък да стане нещо и да счупим каръка
Е него счупихме

Ние не сме играли с Тампере така, че сам се сети кой всъщност имаше предвид

Yasso написа:
Националния отбор няма какво да го коментирам, с този треньор едва ли може да допринесе нещо за националния коефициент....

Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
pehopeho написа:![]()
![]()
Пич какво общо имат мачовете на националния отбор с клубните коефициенти? Това, че има коефициент на страната, не означава, че той се трупа от националния отбор! Той се изчислява като се съберат точките спечелени от клубните отбори и се разделят на броя им! Ти да не си от ЦДНА? Личи ти!!!
И на теб ти личи откъде си, ама няма да се заяждам сега

Ти четеш ли изобщо какво е написано или само ей така профилактичносе заяждаш със запалянковци на червените...

"Националния отбор няма какво да го коментирам, с този треньор едва ли може да допринесе нещо за националния коефициент...."
Това съм написал, къде е казано нещо за клубния коефициент в това изречение

Иначе за осредняването на клубния коефициент е така, но аз не съм казал обратното

Вероятно си забелязал, че се прави статистика на националния коефициент дори и след приятелски срещи на националните отбори а не само след официални...
А за този национален коефициент, аз съм сигурен на 100%, че "участие" има и националния отбор чрез изявите си ...

Идеята ми беше, че ако националния отбор биеше по-честичко а не само по Нова Година и Великден с този треньор - ето тогава например коефициента на Берое нямаше да бъде само този осреднения от участието на всичките ни отбори за последните 5 години, както нямаше и само заради сравнително слабото представяне на клубовете ни да изпускаме тия места, дето дават право например на участие на 2 отбора в предварителните кръгове на ШЛ...
Със здраве и да внимавате с Бангура в четвъртък, че бил приятел на Адауто и Ржевски

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
W84me написа:И аз съм левскар,ама ти какво очакваш от групите?Най-резонно е да запишем пак 6 загуби,не че ми се иска,но реалностите са такива.
Ти посетил ли си поне един мач на Левски тази година?!!?! Има ОГРОООМНАА разлика в играта от последните 3 години. Бих казал, че играем по-добре от времето когато стигнахме 1/4 финал в Уефа.. Трябва ни силен вратар и самочувствие, това е ..
НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ
POPCORN написа:ЕМИЛ написа:cvetan написа:Иначе казано , ако тази година не направим нищо - излитаме на 25-27място.
Как мислите се защитават 8те точки на Левски.
Ако те влезат в групите - ще получат 2т и стига - щото ще касират 6 сагуби - и на ЦСКА и Литекс ще се наложи да запишат 6 победи в ЛЕ (ако влязат)
При тая статистика :...
...трудно е да си българин в международна компания от запалянковци
Там е проблема ,че вас Динамо като ви скъса шортите ще разчитате на гадните говеда и Литекс да ви спасяват
Братле не говори за Динамо ,защото и на вас да ви се падне и на вас ще ви скъса шортите!Радвайте се ,че последните години късмета е с вас и не ви се падат кой знае колко силни отбори в Европа!Така, че няма нужда от такива изводи, кой на кой къса шортите!
Лацио,Виляреал,Челси,Барселона,Вердер,Шалке,Удинезе,Марсилия,Оксер. Това са част отборите от последните 5 години. И те са слаби, така ли?
НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ
- mistreated
- Контакти:
Drakes написа:W84me написа:И аз съм левскар,ама ти какво очакваш от групите?Най-резонно е да запишем пак 6 загуби,не че ми се иска,но реалностите са такива.
Ти посетил ли си поне един мач на Левски тази година?!!?! Има ОГРОООМНАА разлика в играта от последните 3 години. Бих казал, че играем по-добре от времето когато стигнахме 1/4 финал в Уефа.. Трябва ни силен вратар и самочувствие, това е ..
Много, ама много си заблуден момче. Само не ми давай за пример играта ви срещу отбори от втората половина на таблицата в шведското първенство. Срещу ЦСКА добре ли играхте, срещу Черноморец и Калиакра добре ли играхте?!? Вие сините фенове живеете в постоянна заблуда, че играете супер футбол и отстранявате еврограндове. ЦСКА миналата година в първенството играеше в пъти по-добре преди започване на групите на ЛЕ отколкото Левски сега. Въпреки това не направихме нищо в Лигата, не си мисли, че с Левски ще е по-различно. Просто не сте срещнали нито един сериозен отбор до момента.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- mistreated
- Контакти:
makaveli_rip написа:Дали правино съм разбрал или за УЕФА няма значение дали ще играеш в групите на шамп.лига или за Лига Европа.Ми то в Лига Eвропа доста по лесно се печелят точки.
Не си разбрал правилно, в ШЛ се дават повече точки за преминаване на кръг. Всеки класирал се отбор за групите на ШЛ получава 4 точки, а тези за групите на ЛЕ по 2. Както виждаш в ШЛ бонуса е 2 пъти по-голям.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Върни се в “Футбол - България”