Ицo Стоичков изнася лекция на Гонзо!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Ицo Стоичков изнася лекция на Гонзо!
Aз му обяснявам, че е по-неграмотен от Гонзо, ама не ми вярва.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Живко6461 написа:Teo написа:...защо Гладиатора, Терминатора, 15-то Число и т.н. седи отзад и тактично попива от мислите на доктор хонорис Христо Стоичков![]()
Тео, не мислиш ли, че съобразявайки се с клубните си пристрастия и отношението ти към "Левски" е редно да ограничиш коментарите си само до Георги Иванов? Защо точно ти трябва да се подиграваш с най-успелия български футболист?
P.S. По-горе бяха намесени и учителките на някои известни родни футболисти. Как ли би се чувствала твоята учителка по български език и литература, ако прочете написаното от теб?
Да се огранича към коментарите ми към ''Гладиатора'', ''15-то число'', ''2 мача в година'', ''Превързания'' ХАХА

@ Ицо си е лектор... отдава му се...

Ицо, проф. Лъчезар Димитров и проф. Татяна Янчева

Кога Гонзо такава снимка? Кога Гонзо лектор? Кога Гонзо Средно?

@ Учителката ми по БЕЛ е горда женица от старата част на О.К и винаги ме даваше за пример в даскало!

[offtopic]Ако се чувствате някак засегнати не го приемайте навътре толкова.. всичко е ''част от играта''

Последна промяна от Teo на 13 юни 2015 12:12, променено общо 1 път.
damyanov1963 написа:Ицо Стоичков е българският футболист изгонен от Барселона и Парма, който след това се молеше на президента на Барса да го върне отново и той го върна по милост!
Това е истината!
Христо Стоичков е най-добрият български футболист раждал се до сега в България.Икона в Барселона и Каталуния.Всичко друго е полюция на недоносени телета седмачета.
The Gas написа:damyanov1963 написа:Ицо Стоичков е българският футболист изгонен от Барселона и Парма, който след това се молеше на президента на Барса да го върне отново и той го върна по милост!
Това е истината!
Христо Стоичков е най-добрият български футболист раждал се до сега в България.Икона в Барселона и Каталуния.Всичко друго е полюция на недоносени телета седмачета.
Ицата го заплюха едни подуянски медии след един мач на национала и на другия ден цъфна в един вестник една уникална глупост!
От този ден нататък левскрската пропаганда взе връхната си точка! Комплекса към УСПЕЛИЯ беше неописуема!
Но Ицо е ГОЛЯМ... той никога няма да падне на тяхното ниво, защото е УСПЯЛ не само в България, а в Европа!
Още никой не е способен да подобри рекорда от 38 гола за един сезон в А група.. паяжина хвана това постижение!

Краля до Великия

-
- Контакти:
Ицо е доцент,а Гонзо инжинер.Христо беше записан в техникума по Строителна механизация в Пловдив от треньора си и надали е стъпвал в часовете винаги,а Говньо не съм сигурен дали има 8 клас.Сина на Касандра е нейно копие.Има сестра в Кичука на която е забранил да споменава коя е.Прилича на майка си повече от него.Сашо,Саше/колко пъти съм ти казвал да не прекаляваш с алкохола/.Виж какви изчадия направи.Малкия Гонзо Светкаицата беше луд фен на Ботев,после заради местоживеене стана локомотивец,а сега се пише най-големият левскарин.Маскара.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Ицо е доцент,а Гонзо инжинер.Христо беше записан в техникума по Строителна механизация в Пловдив от треньора си и надали е стъпвал в часовете винаги,а Говньо не съм сигурен дали има 8 клас.Сина на Касандра е нейно копие.Има сестра в Кичука на която е забранил да споменава коя е.Прилича на майка си повече от него.Сашо,Саше/колко пъти съм ти казвал да не прекаляваш с алкохола/.Виж какви изчадия направи.Малкия Гонзо Светкаицата беше луд фен на Ботев,после заради местоживеене стана локомотивец,а сега се пише най-големият левскарин.Маскара.
Господа сини фенове... ето ви мнение и на човек от кухнята! .. Гонзо върни основното, молим те!

-
- Контакти:
Teo написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Ицо е доцент,а Гонзо инжинер.Христо беше записан в техникума по Строителна механизация в Пловдив от треньора си и надали е стъпвал в часовете винаги,а Говньо не съм сигурен дали има 8 клас.Сина на Касандра е нейно копие.Има сестра в Кичука на която е забранил да споменава коя е.Прилича на майка си повече от него.Сашо,Саше/колко пъти съм ти казвал да не прекаляваш с алкохола/.Виж какви изчадия направи.Малкия Гонзо Светкаицата беше луд фен на Ботев,после заради местоживеене стана локомотивец,а сега се пише най-големият левскарин.Маскара.
Господа сини фенове... ето ви мнение и на човек от кухнята! .. Гонзо върни основното, молим те!
Със Сашо Иванов сме били няколко пъти на маса и около нас се въртеше сина му.Сашо беше невероятен талант, капитан на младежкият отбор.Обаче в клубният Тракия капитан беше Петьо Зехтински,който също беше младежки национал.Между двамата имаше съревновние,което после беше обяснено с партийна поръчка именно от сина на Сашо.Ние по-старите фенове на Ботев помним изявленията му в Комсомолска искра,пловдивски вестник.Гонзо е един лицемер,бивш канар станал локомотивец по съжителство в район Източен,а сега ни е смешно като го видим в сини одежди като носител на синята идея.Божидар Искренов ,радостта на цяло поколение бледнее пред този самозванец.
Легендата на българския футбол Христо Стоичков изнесе лекция в треньорската школа по футбол, съобщава Канал 3.
http://www.blitz.bg/sport/article/278510
Гонзо, върни дипломата за основно образование, молим те

Я кажи фазомера какво е завършил и с колко, че нещо ми се губи инфото.........

-
- Контакти:
До 1948.
Няма защо да се заяждаш с Рензо и да го сравняваш със Стоичков!
Аз съм левскар, но уважажам много Стоичков, за това което е постигнал
с труд и упоритост! Единствените две неща постигнати от Рензо са
многото му голове срещу ЦСКА и по-голямото му постижение е, че
разсипа Левски!
Искам силен Левски, който да побеждава силен ЦСКА! За съжаление
не виждам как ще стане това в близките години...
разсипа Левски!
Chervenoarmeetz написа:До 1948.
разсипа Левски!
Как може да сравнявам Ицата №8 с тоя бе, човек?

Просто си правя майтап с вас като ви показвам как попива от мъдростта на Ицата

Върни се в “Футбол - България”