Кога Д.Тасев ще се извини на Домусчиев ?!?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Re:парци

Мнениеот fen-fen » 18 май 2015 15:21

Странджата написа:Да се извини - не, но да приеме извинението - да ! Достойнството трябва да е константно - и когато те обиждат, и когато ти се извиняват. Когато те обиждат, реагираш, когато ти се извиняват - също. А не в единия случай колегите ти да надават вой до небето, а в другият да си ни лук ял, ни лук мирисал ...

Всички те се опитват да се представят като говорители на обществото, а всъщност са представители на собствената си непълноценност!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

svetli-lz
Контакти:

Re: Кога Д.Тасев ще се извини на Домусчиев ?!?

Мнениеот svetli-lz » 18 май 2015 15:23

Традициите в БГ са такива щом си силен веднага ти поникват пера на г.за и решаваш , че е дошъл момента да блеснеш с характер.
Няма оправдание за човешката простотия особено когато е публична , не се напъвайте да оправдавате един самозабравил се "бизнесмен".

Nasko 1
Контакти:

Мнениеот Nasko 1 » 18 май 2015 15:28

И аз повече се възмутих от провокациите на журналиста, отколкото от реакцията на Домусчиев. Наскоро разбрах, че на този "журналист" началник му е Крум Савов! :o Човек който от отдавна си има склонност към скандалите и провокациите. Нищо чудно и той да му е дал инструкции какви въпроси да задава.
Чакаме Тасев да се извини или най-малкото да приеме като мъж извинението на Домусчиев. В противен случай Крум Савов да си подава оставката като шеф на спорта в БиТВ. :o
Ако има някаква фейсбук-група против провокациите на Тасев съм готов да се включа!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 18 май 2015 15:36

Директорът на "Новини, актуални предавания и спорт" в bTV Венелин Петков публикува във "Фейсбук" профила си писмо до собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев.

Ето написаното от него в пълен вариант:

Писмо от един журналист

"Уважаеми господин Домусчиев,

Обърнете внимание на следващите няколко абзаца. Те са принципни и касаят поведението на публични личности на публични места. Надявам се, че ще ви бъдат полезни. Надявам се да разберете и защо нанасянето на обиди е недопустимо поведение, което далеч надхвърля претенциите ви за изблик на емоция.

Господин Домусчиев, вербалната и физическата агресия представляват престъпление по силата на Наказателния кодекс на Република България. Обърнете внимание на чл. 146 и чл. 148. Те касаят нанасянето на обиди, включително и публично. Не пиша това, за да ви заплашвам, а за да ви припомня, че нито един от нас не е над закона и няма право да бъде - включително и вие. В този смисъл статутът ви на собственик на един от популярните футболни клубове не ви дава никакви привилегии. Напротив, той ви превръща в обект на повишено обществено внимание. Затова трябва да бъдете готов да отговаряте на всякакви въпроси по всяко време и да се държите достойно - както по смисъла на законите на Република България, така и от гледна точка на правилата на обществения морал и доброто възпитание.

И още нещо - непровокираните изблици на агресия обикновено са признак на слабост. Какво ви притесни, господин Домусчиев? И кои журналисти трябва да смятаме за „нормални"? Работата на журналистите не е да бъдат "добри", "лоши", "позитивни" или "негативни", а да търсят обективната истина. Единствено по този критерий обществото оценява резултатите. Вчерашното ви празненство вече предизвика доста сериозни въпроси, които очакват своите отговори. Тези въпроси далеч надхвърлят поведението ви в интервюто за колегата Димитър Тасев. Те са изцяло в сферата на обективната журналистика. Съветвам ви да бъдете готов да отговаряте. Употребата на обидни епитети няма да ви помогне особено.

Най-накрая, но не последно, господин Домусчиев, не забравяйте, че носите името на един от най-тачените християнски светци - един от символите на свободата на словото. Свети Кирил Философ е извоювал завинаги правото на всички народи да бъдат свободни в най-висшата форма на общностно общуване. Ако вие загубите пътя си в общуването с останалите българи, оставете примера на светеца да ви поведе обратно. Името тежи, господин Домусчиев. Словото също.

С уважение,

Венелин Петков"
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 18 май 2015 15:39

iliyan написа:volf ти вярваш ли на това което си написал а ?! Ще ти кажа , че за мача на Лудогорец с Ливърпул имаше билети до последният момент.
Ти си поредният форумен фен на Лудогорец.А да ти кажа на от ШЛ така се смял на едно лапе което в началото на мача се развика за Лудогорец и след гола на Ливърпул замлъкна и си отвори устата чак след като изравниха в края.Горкото толкова беше унило целият мач , че чак го съжалих.
А да не говорим , че "фенчета" на Лудогорец около мен дори не знаеха имената на футболистите на Лудогорец , но щяха да кажат че са били на мача.Искрено се забавлявах с хората около мен които след първото полувреме коментирахме , че само късмета ще помогне на Лудогорец за равен.Мисля , че стана ясно колко си искал да гледаш Лудогорец в ШЛ.Е аз си гледах любимият Ливърпул и съжалих горкото лапе,но беше забавно да гледам мнимите посърнали фенове на Лудогорец и да установя , че Лудогорец си има 200-500 фена и толкоз.

Имам позната, фенка на Ливърпул, която пропътува разстоянието от Бургас до Ливърпул с личния си автомобил за да гледа мача, а също така ходи и на мача в София.
Ще я цитирам:
„И в двата случая тръгвах, като фенка на Ливърпул и се връщах, като фен на Лудогорец! Може би занапред ще си остана фенка на Ливърпул, но никога няма да забравя, колко горда се чувствах че съм Булгарка !
Във Ливърпул бях седнала в сектор на домакините с шалче на отбора и флагче на България в ръката.
Побиваха ме тръпки, когато от сектора отделен за гости ехтеше Българи юнаци, а целия останал стадион замлъквше уважително. Емоциите ми бяха толкова силни, че за никой около мен не остана в тайна от къде съм дошла! След последния сигнал всички те отправиха комплименти за мен и отбора на Лудогорец!
Никога не бях виждала нашия капитан (Стиван), толкова безпомощен, колкото в София! :-)
Разсъждавай ако искаш......

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 18 май 2015 15:50

volf написа:
iliyan написа:volf ти вярваш ли на това което си написал а ?! Ще ти кажа , че за мача на Лудогорец с Ливърпул имаше билети до последният момент.
Ти си поредният форумен фен на Лудогорец.А да ти кажа на от ШЛ така се смял на едно лапе което в началото на мача се развика за Лудогорец и след гола на Ливърпул замлъкна и си отвори устата чак след като изравниха в края.Горкото толкова беше унило целият мач , че чак го съжалих.
А да не говорим , че "фенчета" на Лудогорец около мен дори не знаеха имената на футболистите на Лудогорец , но щяха да кажат че са били на мача.Искрено се забавлявах с хората около мен които след първото полувреме коментирахме , че само късмета ще помогне на Лудогорец за равен.Мисля , че стана ясно колко си искал да гледаш Лудогорец в ШЛ.Е аз си гледах любимият Ливърпул и съжалих горкото лапе,но беше забавно да гледам мнимите посърнали фенове на Лудогорец и да установя , че Лудогорец си има 200-500 фена и толкоз.

Имам позната, фенка на Ливърпул, която пропътува разстоянието от Бургас до Ливърпул с личния си автомобил за да гледа мача, а също така ходи и на мача в София.
Ще я цитирам:
„И в двата случая тръгвах, като фенка на Ливърпул и се връщах, като фен на Лудогорец! Може би занапред ще си остана фенка на Ливърпул, но никога няма да забравя, колко горда се чувствах че съм Булгарка !
Във Ливърпул бях седнала в сектор на домакините с шалче на отбора и флагче на България в ръката.
Побиваха ме тръпки, когато от сектора отделен за гости ехтеше Българи юнаци, а целия останал стадион замлъквше уважително. Емоциите ми бяха толкова силни, че за никой около мен не остана в тайна от къде съм дошла! След последния сигнал всички те отправиха комплименти за мен и отбора на Лудогорец!
Никога не бях виждала нашия капитан (Стиван), толкова безпомощен, колкото в София! :-)

И тази фенка на Ливърпул (ако не си го измисли това де) какво общо имаше с факта, че нета бе залят с билети от последните два мача?
Последна промяна от glarus_ds на 18 май 2015 17:17, променено общо 1 път.
CHELSEA

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 18 май 2015 15:59

Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 18 май 2015 16:07

glarus_ds написа:
volf написа:

Ще я цитирам:

И тази фенка на Ливърпул (ако не си го измисли това де) какво общо имаше с факта, че нета бе залян с билети от последните два мача?

Няма как да споменавам имена без да съм упълномощен за това — не е редно!
Ти ако желаеш си пусни запис от мача в Ливърпул и ще разбереш, колко обяснимо е нейното становище!

Потребителски аватар
Tepkobek
Контакти:

Мнениеот Tepkobek » 18 май 2015 16:15

И каква толко голяма фенска маса има шампиона Лудогорец ??? Та феновете на Марек в пъти превъзхождат тези от Разград при гостуванията на отбора им,а
знаеха че са изпадащи още преди да влязат в ,,А,, група ! Сега влиза друг изпадащ още от сега ,,Пирин,, и те ще имат предимство с феновете пред шампионите,а отгоре на всичко пък на тях и прозвището им откраднахте! ФАКТ !

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 18 май 2015 16:24

Tepkobek написа:И каква толко голяма фенска маса има шампиона Лудогорец ??? Та феновете на Марек в пъти превъзхождат тези от Разград при гостуванията на отбора им,а
знаеха че са изпадащи още преди да влязат в ,,А,, група ! Сега влиза друг изпадащ още от сега ,,Пирин,, и те ще имат предимство с феновете пред шампионите,а отгоре на всичко пък на тях и прозвището им откраднахте! ФАКТ !

Не си прав. Марек с такива фенове кога?

Изображение

Върни се в “Футбол - България”