Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от БТВ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от

Мнениеот bobo_13 » 16 май 2015 09:32

Откъде да съм го чувал? Аз не съм ходил на училище, а и Копривщица не знам къде се намира.

А и си в грешка, това за което говоря е написано от Оркестър Канарите
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 16 май 2015 09:36

Flanker , останал съм с впечатлението че си пич . Какво толкова те подразни че Боко и Перукан са присъствали на откриването ми стана интересно ?! Не мислиш ли че един президент на футболен съюз тряба да присъства на подобни събития ? Не всеки ден се откриват спортни съоръжения , и аз мисля че са длъжни дори да присъстват и да поощряват подобни дейности . Дори да излизат с обръщения и към други клубове за начините и те да направят нещо ..пътищата за кандидастване по програми за финансиране и др.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 май 2015 09:37

Кво значи журналиста си го търси? Маргарита Михнева като е разпъвала на кръст хора с публичен статус или Милен Цветков който с лежерния си, леко подигравателен тон ги разпитва, така ли им се сопват? (без да давам оценки дали са добри журналисти и водещи)
В Европа всички чинно дават интервюта, щото парата иде от талавизията, а тука е обратно... Най-много някоя изцепка в стил Моуриньо или Пеп, дето каза на журналиста да го гледа в очите, ксто му отговаря.

призовавам всички фенове да излизат на стадионите с плакат, че журналистите са олигофрени и нямат топки!
Без ответна реакция нищо няма да се промени.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 16 май 2015 09:37

Не може да казваш на журналист какво да те пита, не може да го обиждаш публично и да му забраняваш да идва на стадиона! Не може! Не се прави така в цивилизования свят. Другото, както искате, си го тълкувайте.
Можеше Домусчиев да отговори - провери, моето момче, колко билета сме продали - и с това сценката да завърши. Но не, надрусаният нарцис не можа да си сдържи нервите.

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 16 май 2015 09:37

IvailoRz написа:Преди да гледам клипа изчетох коментарите и останах с впечатление че нещо кой знае какво е направил . А то "журналиста" си го търсеше с тези провокативни въпроси . Аз дори не очаквах да е толкова пълен стадиона с тея билети по 25 лв , а и доста хора не им допадна идеята с концерта на сръбската чалгаджийка .

Как да не се напълни стадиона при тези цени?
http://prntscr.com/75rasv
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 16 май 2015 09:38

IvailoRz написа:... Цяла пролет се води акция срещу Лудогорец...

Това в коя държава?
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 май 2015 09:44

парци написа:
IvailoRz написа:... Цяла пролет се води акция срещу Лудогорец...

Това в коя държава?

Започват много да наподобяват нещата на Обилич.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Agent Yellow
Контакти:

Мнениеот Agent Yellow » 16 май 2015 09:46

inivanov написа:
IvailoRz написа:Преди да гледам клипа изчетох коментарите и останах с впечатление че нещо кой знае какво е направил . А то "журналиста" си го търсеше с тези провокативни въпроси . Аз дори не очаквах да е толкова пълен стадиона с тея билети по 25 лв , а и доста хора не им допадна идеята с концерта на сръбската чалгаджийка .

Как да не се напълни стадиона при тези цени?
http://prntscr.com/75rasv

LOL! Хахахахха! Браво! Имаше доволно празни места наистина. Но с тези цени,каквито си дал,как да се напълни стадиончето

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 май 2015 09:48

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:25 лева за билет на сръбска попфолк звезда,между другото и мач за празнуване на шампионска титла.За 30 хиляден град е нормална посещаемостта на горяните. Имаше свободни места,но имаше и правостоящи. Въпросът е провокативен, но отговорът беше обиден. Пий едно,пий две, но се дръж като мъж и не се поддавай на провокации. На този провокативен въпрос може да се върже само случайно забогатял новобизнесмен, наследил бизнеса по партийна линия от мама, или някой хъшлак с клубно шалче и знаме в ръка. След като държавата с цялата си власт и структури ти е гръб, а футболният съюз те гледа в ръцете, как би се държал един богоизбран нарцис. Спомняте си изцепките в ложата на Армията преди години, извиването на ръцете и заплахата,че вестникарската кауза ще домакинства в Букурещ, влиянието върху съдийски и наказателни комисии на послушният футболен съюз и се стигне до кетъринговите журналисти.Е, има и някои не облажили се които вярват че отсреща стои ерудиран човек, който не би си позволил грубост. Явно царят на синтетичната дрога не е сред тях. Да кръстиш трибуна на името на някой вратар мамалигар спасил дузпа или на някой временен нападател вкарал решаващ гол е присъщо на малките комплексирани отбори, отбори които се надскачат. Децата на на лудогорските фенове работещи във фабриките му след време ще питат защо тази трибуна се казва Моци. Отговора вероятно ще бъде: "Имаше един румънец играл две години, спаси решаваща дузпа''.Честита титла на Лудогорец. Заслужена,но и в доста двубои подсилвана от хранителната верига Боби, в комплект със съдии и комисии.

+1 :) Подписвам се под всеки ред от това мнение. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 май 2015 09:53

IvailoRz написа:Flanker , останал съм с впечатлението че си пич . Какво толкова те подразни че Боко и Перукан са присъствали на откриването ми стана интересно ?! Не мислиш ли че един президент на футболен съюз тряба да присъства на подобни събития ? Не всеки ден се откриват спортни съоръжения , и аз мисля че са длъжни дори да присъстват и да поощряват подобни дейности . Дори да излизат с обръщения и към други клубове за начините и те да направят нещо ..пътищата за кандидастване по програми за финансиране и др.

Иво ,нямам нищо против вас ,човече .Радвам се и ви пожелавам още по-големи успехи.
Боко си ме дразни перманентно .Всичко е една PR акция .В нормалните държави е достатъчен кмета . То е ясно,че в основата е правителството .Не е нужно такава показност.Ами Лили дебелата? Това чудо какво диреше там ? Ако е фен на Лудите ОК.Перукан, даже не искам и да го коментирам .Смърди и вътрешно и външно.Вашия президент е пряко свързан с властта . Този човек прекали и надмина борягите от онези смутни времена.Нека се смири малко.
П.П.Отново повтарям:Намам нищо против вас .Радвам се за вас и ви пожелавам още по-големи успехи!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”