Финалът:Левски-Ч.море
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Финалът:Левски-Ч.море
Браво на Левски за сърцатата игра и затова че приземиха Лудогорец.Инж.Иванов доказа,че мисленето не му се отдава.
Ще ги убием тези с разлика
4:0 за Левски
4:0 за Левски
Re: Къде да се играе финала за купата на България
Сетете се какъв е теренът в Ловеч? Сетете се и в Дупница как е... Ами един и същ е на двете места.
Мисля, че ще е в Стз.
Мисля, че ще е в Стз.
terata написа:Я дай снимка на тия 1000 човека в Ловеч или на Армията?![]()
![]()
Хуморист!
Че вие 1000 фена нямате общо, ама толкова били на гостуване. Ахахахахаха.
Става въпрос за финалите през 2006 и 2008 г., каква Армия и какъв Ловеч бълнуваш? Не знаеш за какво ти говорят, но важното е да си драскаш, колкото да не заспиш...
Предпочитам да победи Черно море, защото поне няма да ни излагат в Европа. Просто много срам изживяхме в Европа с Левски и ЦСКА. Все пак да победи по-добрият.
Последна промяна от 1913SS на 29 апр 2015 22:31, променено общо 1 път.
-
Makarona87
- Контакти:
Бургас е единственият вариант
Дано да бием отбора на най-противните фенове в света!
Не че ми трябвате тука,ама Бургас си е най-добре за такъв мач!Морска градина,капани,море,бира,цаца,плажуващи жени,хубав стадион......
BRF написа:Не че ми трябвате тука,ама Бургас си е най-добре за такъв мач!Морска градина,капани,море,бира,цаца,плажуващи жени,хубав стадион......
Левски отива за купата, а не на екскурзия. Да се знае!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Върни се в “Футбол - България”