Жълто-черен Пловдив написа:Кашчей написа:Жълто-черен Пловдив написа:Едно ще ви кажа: Лудогорец ще го има в настоящия вид до първия по-сериозен провал в Европа. Помнете ми думата!
Нищо по-различно и извънземно не е от останалото посредствено в А група. Просто собственикът има повечко пари и малко повече нюх как да ги харчи и да печели в някаква степен, но далеч не е финансов магьосник или гений. Досега Лудогорец имаха и огромен късмет. Едва ли винаги ще е така. Затова Домусчиев разчита не само на футболни средства за победи. Но извън Бг, това няма как да стане.
Ти не знаеш на кой Ботев си фен, а си тръгнал да разсъждаваш за Лудогорец!
Да не сме в КНДР?![]()
Аз не съм, а за теб не съм убеден, че не си!
В този форум няма фен на Ботев Пловдив, който да знае кой отбор е поддържал в годините между 1999-2010. Няма и фен на същите, който да признае, че бяха изхвърлени от А група, защото не събраха нужната бройка футболисти с профи договори. Много е удобно да се говори за някакви 50..600..100 хиляди към НАП, а всъщност, в навечерието на пролетният дял на сезон 2009-2010, от Ботев нямаха картотекирани 11 професионални футболисти, което и доведе до изхвърлянето им.