спад или бум на диема екстра

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

vency75
Контакти:

Re: спад или бум на диема екстра

Мнениеот vency75 » 02 мар 2015 13:27

от прочетеното до тук си мисля че пишат И разни хора който са свързани по един или друг начин с диема или собствениците и,или пък хора на домуса.просто ей така да пропагандират да се плащат тези 4 лв.
да ок-може и да плащам,но не сега ,не по този начин .както повечето написаха проблема и за живеещите в БГ и за тези навън не е в тези 4лв,въпреки че за някои хора и това е проблем.за 2 старци с минимална пенсия само тези 4 лв са им излишни ,те може би не искат да гледат мач.да се разнообразяват.но пък има и такива с по 2-3 000лв заплата който ми мрънка тука -какво са 4 лв.ами ок .като са нищо плащаите на 10 семеиства ,бедни, кабеларката всеки месец.да гледат и те хорицата мачовете.но маи нема да стане-те не са хора ,те са просто бедняци.да ис гледат там лука на село ,пък ние ще си гледаме мачовете.
как да е с тези.проблема както повечето писаха е в начина ,в подигравката с хората.от днес за утре.дори 5 дена не оставиха гратисен период.пуснаха го от 24.02. и до края на месеца отново трябват 4 лв.и не става за 1 месец или 2 трябва за повече.ами аз лятото няма да съм вкъщи,но ще съм си платил.ще отида на море ,но пък там може и да не гледам щото в хотела може и да няма.но пък съм си платил.това просто си е геноцид над българския народ.изнудване или как искате го наречете.
щяло да има пари повече за отборите-да но за кой.маи само за 1-лудогорец.от собственика. как ще стане след като вече договориха сумите за 5 години напред.или ще има пари след 5 год.ама тогава пък може да ги няма отборите.защо първо не пуснаха каналите а след това да договарят парите от ТВ.щото отборите щяха да се усетят и да искат много повече. и как точно 3 мил за 3 год.(давани досега от тв7) са повече от 5 мил за 5 год.приблизително.
и накрая дано се провалят,дано .пожелавам им го от все сърце.и не за друго ,а отново заради отношението им към заспалия български народ,част от които съм и аз .

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 02 мар 2015 13:28

Alexx написа:
parvanoff написа:Като погледнеш една такава тема и мненията в нея и ти става ясно защо България е на тоя хал... Всеки чака да получи, а никой не иска да дава. А то и най-тъпия човек може да разбере, че без публика, без пари от телевизии, нито един спорт не може да има развитие и успехи... А те чакали първо да им се даде, а те после да давали-ужас...
А говорим за 4 лева-тук оня емотикон дето се плясва по челото.... :roll:

Боли ме за 4те лева. Аз съм човек който дава пари за компютърни игри вместо да ги тегля от замунда. Да не мислиш,че тези четири лева ме бъркат?не не ме бъркат. Просто мразя да ме правят на маймуна. Защото в момента Нова ни правят на маймуни.
И не заради нас хората България няма да се оправи, а заради такива като диема които не използват методи от европейските държави.

ето това,това е верния отговор на въпроса.не че ги няма парите,а за това че ни правят на маймуни.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2015 13:59

vency75 написа:от прочетеното до тук си мисля че пишат И разни хора който са свързани по един или друг начин с диема или собствениците и,или пък хора на домуса.просто ей така да пропагандират да се плащат тези 4 лв.
да ок-може и да плащам,но не сега ,не по този начин .както повечето написаха проблема и за живеещите в БГ и за тези навън не е в тези 4лв,въпреки че за някои хора и това е проблем.за 2 старци с минимална пенсия само тези 4 лв са им излишни ,те може би не искат да гледат мач.да се разнообразяват.но пък има и такива с по 2-3 000лв заплата който ми мрънка тука -какво са 4 лв.ами ок .като са нищо плащаите на 10 семеиства ,бедни, кабеларката всеки месец.да гледат и те хорицата мачовете.но маи нема да стане-те не са хора ,те са просто бедняци.да ис гледат там лука на село ,пък ние ще си гледаме мачовете.
как да е с тези.проблема както повечето писаха е в начина ,в подигравката с хората.от днес за утре.дори 5 дена не оставиха гратисен период.пуснаха го от 24.02. и до края на месеца отново трябват 4 лв.и не става за 1 месец или 2 трябва за повече.ами аз лятото няма да съм вкъщи,но ще съм си платил.ще отида на море ,но пък там може и да не гледам щото в хотела може и да няма.но пък съм си платил.това просто си е геноцид над българския народ.изнудване или как искате го наречете.
щяло да има пари повече за отборите-да но за кой.маи само за 1-лудогорец.от собственика. как ще стане след като вече договориха сумите за 5 години напред.или ще има пари след 5 год.ама тогава пък може да ги няма отборите.защо първо не пуснаха каналите а след това да договарят парите от ТВ.щото отборите щяха да се усетят и да искат много повече. и как точно 3 мил за 3 год.(давани досега от тв7) са повече от 5 мил за 5 год.приблизително.
и накрая дано се провалят,дано .пожелавам им го от все сърце.и не за друго ,а отново заради отношението им към заспалия български народ,част от които съм и аз .

Земеш ни светнеш ли, каква е изгодата на Домусчиев от платените канали на Нова? Ама точно от тези 3.96лв, които искат за приемник, защото и аз сега видях, че това е цената-за приемник.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 02 мар 2015 14:15

Кашчей написа:
vency75 написа:от прочетеното до тук си мисля че пишат И разни хора който са свързани по един или друг начин с диема или собствениците и,или пък хора на домуса.просто ей така да пропагандират да се плащат тези 4 лв.

Земеш ни светнеш ли, каква е изгодата на Домусчиев от платените канали на Нова? Ама точно от тези 3.96лв, които искат за приемник, защото и аз сега видях, че това е цената-за приемник.

ами ако го погледнеш по мащабно ще видиш че тв правата се държаха от 3 собственици,после 2 и сега вече само 1(домуса).последва увеличение на тв правата на 5 мил.и видиш ли сега вече трябва да плащаме.всичко може би щеше да е наред ,ако не стана толкова бързо,за толкова кратко време-3-4 месеца.незнам дали домуса има пряка връзка и съсобственост и в нова,но съм сигурен че този план е замислен далеч във времето назад.всичко е било подготвено със знанието и учатието му.така че не ми казваи че той няма далавера от това плащане сега.
незнам дали те убедих или не ,ама ми е все тая.а и дали и той ще взема нещо или не.важното е че за пореден път ни направиха на маимуни.
аз лично засега ще си гледам -Италия.Испания,Франция,Германия,Португалия,Холандия,чемпионшип, шампионска лига ,лига европа,както и мачовете от В групите по канал 3.поне докато не станат и те платени.
за ВЛ ме боли...........,а за А група-ами стадиона не е далеч,да по скъпо е, но пък по вълнуващо и подпомагащо отбора,и финансово и морално.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2015 14:53

vency75 написа:
ами ако го погледнеш по мащабно ще видиш че тв правата се държаха от 3 собственици,после 2 и сега вече само 1(домуса).последва увеличение на тв правата на 5 мил.и видиш ли сега вече трябва да плащаме.всичко може би щеше да е наред ,ако не стана толкова бързо,за толкова кратко време-3-4 месеца.незнам дали домуса има пряка връзка и съсобственост и в нова,но съм сигурен че този план е замислен далеч във времето назад.всичко е било подготвено със знанието и учатието му.така че не ми казваи че той няма далавера от това плащане сега.
незнам дали те убедих или не ,ама ми е все тая.а и дали и той ще взема нещо или не.важното е че за пореден път ни направиха на маимуни.
аз лично засега ще си гледам -Италия.Испания,Франция,Германия,Португалия,Холандия,чемпионшип, шампионска лига ,лига европа,както и мачовете от В групите по канал 3.поне докато не станат и те платени.
за ВЛ ме боли...........,а за А група-ами стадиона не е далеч,да по скъпо е, но пък по вълнуващо и подпомагащо отбора,и финансово и морално.

Значи Домусчиев взема правата на А група от БФС, продава ги на НОВА, като същевременно я задължава да сложи мачовете в платен канал, без да има някаква управленска функция в телевизията. След това почва да се цигани и за това дали тази сума да е на абонат, или на телевизор, и получава в крайна сметка какво? Каква е неговата лична изгода, ако каналите са платени, но той няма участие в тях.
Понеже съм селско момче и не разбирам нещата, ще те помоля да ми разтълкуваш следното:
ВЛ на Англия си продава правата за 5.1 млрд. паунда на Скай спортс. Скай започва съответно да ги продава на други телевизии, желаещи да предават ВЛ, както и на своите абонати. Въпросът е: Дали лично шефът на ФА е определил цената, на която Скай да продава?
Благодаря за отговора!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 02 мар 2015 15:40

Кашчей написа:
vency75 написа:

Значи Домусчиев взема правата на А група от БФС, продава ги на НОВА, като същевременно я задължава да сложи мачовете в платен канал, без да има някаква управленска функция в телевизията. След това почва да се цигани и за това дали тази сума да е на абонат, или на телевизор, и получава в крайна сметка какво? Каква е неговата лична изгода, ако каналите са платени, но той няма участие в тях.
Понеже съм селско момче и не разбирам нещата, ще те помоля да ми разтълкуваш следното:
ВЛ на Англия си продава правата за 5.1 млрд. паунда на Скай спортс. Скай започва съответно да ги продава на други телевизии, желаещи да предават ВЛ, както и на своите абонати. Въпросът е: Дали лично шефът на ФА е определил цената, на която Скай да продава?
Благодаря за отговора!

първо ,не мисля че съм те обидил.а ще ти кажа така.не шефът на ФА не определя цената ,както и домуса.поне не директно.ако за ВЛ миналата година правата са стрували 3 млрд,а сега 5,то и цената на пакетите на скаи от 100 ще станат предполагам 120 паунда.така и тука-от 3 мил миналата година и безплатно излъчване ,сега 5 мил и платен канал.естественно е че домуса ще поиска повече пари за правата от телевизиите,от което смятам че печели той и никои друг.ама никои,нито зрителите нито отборите.а единственно той.дори и ТВ(диема спорт....) няма да са на печалба ,или поне не такава каквато очакват,тъй като зрителите засега не са много, а рекламодателите ще се отдръпнат.а и не съм казал че ги задължава.поне не директно а чрез натиск с по високи такси за тв права.
с това надявам се да съм достатъчно разбираем и повече не ми се обяснява.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2015 15:48

Венци, ще ти спестя неща, които бих написал на някой друг.
Иди в някоя библиотека, а може на компютъра да потърсиш, и прочетеш как точно стават купувания и продажби на телевизионни права и кой може да определя цени на телевизионно излъчване. Докато си внушавате, че платените канали са само заради Домусчиев...няма да има напредък. За вас, плюещите по Домуса, НОВА е чиста, защото ТОЙ така е наредил, без значение, че ТОЙ няма права да нарежда програмната схема и политика на телевизията. Домусчиев ли сложи мача на ЦСКА след този на Лудогорец, за да е ясно какво трябва като резултат на ЦСКА? Домусчиев ли праща трите мача на Ч. Море в негледаем часови пояс до края на редовния сезон?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 02 мар 2015 17:44

напълно в грешна посока си.никога не съм казвал че само той е виновен.разбира се че главните са нова,не съм го и отричал.за домуса написах само ред в началото,това е.но и другото е , че докато го защитавате пак ще е така.досега никога не съм си позволявал да пиша нещо срещу човек,но сега да.а относно нова-досега ми бяха любимите канали,сега ще отидат назад в подреждането на моите телевизори.

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 02 мар 2015 18:20

Аз съм на Близу и си платих за едната карта на ТВ, защото имам две. Вчера, като гледах ЦСКА и Локо, ми идеше да се откажа на момента. Тея ГРОЗНИ мачове да се заплащат е престъпно! Фен съм на БГ футбола, ама вината в продукцията е на тези на терена. Искам да си заслужава плащането, а не да се чудя как тия поплювковци заслужават 4 лв. на месец!
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 мар 2015 00:12

TodorT написа:
diplomat написа:Да, ако наистина те карат да плащаш за всеки приемник, това е направо престъпление. :evil:

Да, за всеки приемник се плаща отделно ;) Отделно много хора (по възрастни) искат, но не могат да гледат мачовете, защото са в HD формат, а телевизорите им нямат такава опция ;)

Аз не разбирам честно казано, защо му е на някой да има канала на 2 телевизорът ? А каналът го има и в SD формат.

Върни се в “Футбол - България”