Батков избухна: Готови сме да бойкотираме заедно с ЦСКА!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Батков избухна: Готови сме да бойкотираме заедно с ЦСКА!

Мнениеот bobo_13 » 19 фев 2015 16:54

Jorkorazporko написа:Не знаех, че е таква схемата! И все пак, логично е най - гледаните отбори да взимат повече пари от останалите! Той домуса може да си купи 3 титли за 1 година, това означава ли, че трябва да му се плати 3но за първото място??

В цял свят е така бе човек. Първият печели най-много, последния - най-малко. Така е и в работата шефа(който може да е тъп като галош) е най-отгоре на пирамидата и взема големите пари....най-отдолу са пчеличките, които работят за жълти стотинки.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 фев 2015 16:54

Томов защо не бойкотираше като бяха преговорите, ами викаше "Лично г-н Домусчиев ми обеща, на-на-на, аз съм невинен", а Батков защо си продаде дяла и как чак сега се сети, че трябвало повече пари за Левски, а като беше шеф нищо не приказваше? :? Толкова ли сте наивни, бе, левскарчета, вижте как адвокатчето пак ви пуска по пързалката, както Лупи и Стою го правят всекидневно с красноармейците... :cry:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 фев 2015 16:55

CSKA 78 написа:
bobo_13 написа: Никой не иска да плащаш на Домуса. Пак ли не си разбрал, че тези 3.96 лв. отиват в Диема да си покрият парите за правата, излъчването и т.н. На Гела му е през оная работа дали ще платиш 3.96 лв. Той парите си ги е взема от Диема и без да си платиш.
В цял свят парите се разпределят според класирането (като махнем държавните отбори на Испания и Каталуния), тръгнали пак да недоволстват.

У нас се разпрделят така

40% от всички пари поравно м/у отборите
60% според класиранията на полусезона и крайното

Кое не е реално?

Момче, ти утепа рибата!! Откъде знаеш какъв е договора на домуса с телевизията и дали не получава процент от приходите?! Сигурно си стоял при подписването на договора,а? :lol: :mrgreen:

А ти откъде знаеш, че има процент бе, Арни? Да не си стоял при подписването на договора? :mrgreen:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 19 фев 2015 16:56

Той искаше прозрачност и повече отчетност, но никой не го подкрепи. ;) Всичките мълчаха като п*тки. ;)

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 19 фев 2015 16:58

Аз ако съм на Домусчиев си прибирам 30-те милиона и Левски и ЦСКА да духат супата.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 19 фев 2015 16:58

Adrian Monk написа:Е да де, ама според едно проучване Манчестър Юнайтед има "само" 659 (шестстотин петдесет и девет) милиона привърженици по света, където също гледат Висшата лига... 8-)

http://www.sportal.bg/news.php?news=367260

П.П. Писал съм и друг път в този форум: На г-н Тодор Батков трябва да се забрани да прави публични изказвания - те носят само вреди на "Левски"... 8-)

Уф...ама българското първенство няма да се излъчва в чужбина. Нормално е когато се броят лайкове да са много феновете. В това проучване пише, че феновете са имали право да посочат повече от 1 любим клуб А да не говорим, че тези 600 мнл. 50 са в Европа, а останалите в Азия и Китай. То затова всички отбори във ВЛ взеха да ходят там по турнета и да носят йероглифи на екипите си.

Къде ми сравняваш ти ВЛ с българското първенство. Като ми сложат кожени седалки като на стадионите в Англия, тогава ми ги сравнявай....или поне да имаме равни терени

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 19 фев 2015 17:02

Сега тука си чешам езиците но помнете ми думите, че лятото като стане дума пак затова, накрая не Левски и ЦСКА ще отстъпят а Домуса и Корема! И тогава като нищо Левски и ЦСКА ще вземат минимум по 20-25% от правата всеки. Помнете ми думите футболен продукт без най-популярните отбори е невъзможен и накрая по-малките ще отстъпят, колкото и да не им е приятно това сега и да не го признават публично. Просто до този момент омразата между Левски и ЦСКА им помагаше в това да ги държат от лъвкия пай, но сега когато двата отбора нямат и пукнат лев и са пристиснати до стената са готови и с дявола да се обединят стига това да доведе кинти в празните им каси. Затова и накрая ще стане факт това да взимат двойно, та дори тройно пари на другите отбори, просто защото в немотията си вече са готови на всичко а без тях просто футболния продукт е невъзможен.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 19 фев 2015 17:02

И какво като бойкотират, футболистите им ще избягат, защото те и сега не им плащат по 3-4 мес заплати, а тогава съвсем и това ще бъде краят на двата клуба.
Едва ли има на света по-прост адвокат от този.
Такъв прост човек, леле, това не е истина. :(
Още от Казанската афера ми е ясен, БАТЕ Борисов с един пробив в ШЛ направиха чудеса и само надграждат, а тоя глупак влезе в групите, изяде и изпи милионите и сега след 8 години няма пукната стотинка, няма и отбор, няма и база, 4 години строи един сектор на стадиона си, прогони ВЕЛИКИ СИНИ ИМЕНА, поне 20 човека мога да изброя, които избягаха от Левски заради него.
Колкото по-бързо този и Томов, и Гигов и Венци се махнат от клубовете си, толкова по-добре за Бг футбол и в частност за столичния.
Тръгнал да ми дава за пример Ганьо отборите в Испания, той няма 2 лв, ама тръгнал да прави справка с Реал и Барса.
Хайде първо да настигнем Румъния, Гърция и Турция, пък тогава да гледаме Испания и най-силните отбори в света.
Ще бойкотира на майка си дивия... :twisted:
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 19 фев 2015 17:03

pampi написа:
CTAHKO написа:Ми да даде пример и с Англия 8-) Там парите се разпределят според касирането ;)

Браво, Станко! От всекиго според възможностите, на всекиго според потребностите! С една дума - Да живее комунизмът! Равенство и братство!... :lol:

И германците са големи комунисти, да знаеш. Там шампионът не може да взима повече от два пъти повече от последния в класирането... ;) Затова и германският футбол така здраво го е закъсал, еле пък Бундестимът... 8-)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 19 фев 2015 17:05

CSKA 78 написа:
Момче, ти утепа рибата!! Откъде знаеш какъв е договора на домуса с телевизията и дали не получава процент от приходите?! Сигурно си стоял при подписването на договора,а? :lol: :mrgreen:

Какви проценти те гонят бе човек?

Първо новият договор още не е влязъл в сила....влиза от следващия сезон, а Нова ТВ отсега взема пари
Второ ако Домуса си е договорил процент....БРАВО, това се казва търговски нюх. Като може да го направи, да го направи. Аз и ти не можем да си договорим процент от там, затова само лаем по форумите.
Трето.....братовчед ми е в спортния отдел на Нова , затова знам малко повечко за тези преговори, както знам и че наема на един ПТС е близо 7000 лв за 1 ден, за да се излъчва един мач...само станцията.....отделно оператори, камери, репортери, коментатори, анализатори......

Върни се в “Футбол - България”