Защо А група си струва парите?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Защо А група си струва парите?

Мнениеот 1982 » 17 фев 2015 23:03

BadBoy написа:1982 някой длъжен ли ти е да ти предава мачове безплатно?

Никога не е било безплатно. Телевизията и досега си я плащаше.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 17 фев 2015 23:06

1982 написа:
bobo_13 написа:Както гледам Бтв се ослушват с ребрандирането на Ринг и явно ще изчакат до лятото да видят как ще се развие този проект Диема Спорт и ако потръгне ще преименуват Ринг на Бтв Спорт и ще го направят платен като вкарат в него ШЛ, ЛЕ, Италия, евентуално Испания + волейбол и други.

Да направят и ходенето по улиците платено, и въздуха, дори и да работиш, да си плащаш.

У тая умряла държава всеки гледа как да те издои колко се може повече, а доходите се държат на дъното. Всичко друго редовно рипа - ток, храни, горива, такси и т.н., вече и футболът ще ти направят и него да го плащаш допълнително.

Ами, така няма да стане. Джобът на българина не е разтегателен. С тая свита и мижава икономика, няма как всички да лапат като алигатори.

За съжаление е така. В тази държава няма производство, а само се аутсорсват разни съпорти на големи компании. Данъчна държава сме и освенн от данъци и налози държавата няма откъде да печели. Както наскоро си говорих с една позната, работеща в една банка по повод на едни такси, тя каза ако ти се откажеш да си ни клиент, на твое място ще дойдат други 3-ма, т.е. гледай си работата. Ако искаш плащай, ако не прав ти път. Има други рибки.
Аз съм убеден, чповечето дето плюем тук по този канал, няма в началото да си платим, ама от 3-ия 4-ти кръг ще ни залипсва бг фугбола(колкото и да е кофти) и ще си платим кат попове.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 фев 2015 23:10

bobo_13 написа:
Аз съм убеден, чповечето дето плюем тук по този канал, няма в началото да си платим, ама от 3-ия 4-ти кръг ще ни залипсва бг фугбола(колкото и да е кофти) и ще си платим кат попове.

За себе си съм категоричен - никога. Пари имам, не са ми проблем, но не съм балък да ме товарят нон-стоп за едно лайно, което, в колкото и целофана да го завият, ще си остане едно грозно и смрадливо изпражнение.

Другите - ваша си работа, парите са си ваши, вие си знаете. Но знайте едно - клъвнете ли сега, ще почнат и с други неща да ви товарят. БТВ вече се ослушват и те, както стана ясно. Колкото повече поддавате, толкова по-нагли и алчни ще стават.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

sin_fen
Контакти:

Мнениеот sin_fen » 17 фев 2015 23:28

Аз си признавам, че засега няма да платя. До преди няколко години ходех на всеки домакински мач на Левски и смятам, че това беше много добро изкарване на част от уикенда........ но:
1. Когато някакви пикльовци не могат да си дадат 2-3 паса по между си.....
2. Не могат да си спрат една топка.
3. Не показват никакъв дух, ентусиазъм или както искат го наречете.
3. Като направят един спринт и след това не могат да ходят.
4. И т.н.
Оказа, че вместо да се разтоваря след тежката седмица, тези футболистчета ме натоварват още повече с тяхното бездушие и великата фраза "Продължаваме напред". Да ама напред със следващия и по-следващия мач няма никакъв напредък!!! Държа да отбележа, че аз съм от феновете, които никога не са освиркали своя отбор, аз бях от тези "лудите", които след мача с Тампере им ръкоплясках, аз съм наясно че не може да има само победи, титли и т.н. Но да има желание, дух, че някой ще те победи да се бориш, да се непримирим - пък каквото стане. Тази година съм гледал 2 мача на Левски и пак само се ядосвам и за какво да давам някакви пари - за нерви, не благодаря. Пък както днес каза Томето, за тези които няма да платят или да отидат на стадиона "Довиждане" - аз съм ок с това, но ако продължават така се чудя как да накарам своето дете да стане левскар, както моя баща ме направи, както дядо ми му е предал левскарския дух, НО ТОГАВА БЯХА ДРУГИ ВРЕМЕНА И ФУТБОЛИСТИ - с манталитет на ПОБЕДИТЕЛ.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 17 фев 2015 23:28

Пичове, както споменах в една друга тема, работя в един от по-разпространените ТВ и нет оператори в страната. Мога да ви кажа, че в последните няколко дни хората ни счупват телефоните с въпроси за "канала с А-група". Абсолютна истерия е, ние още не сме предвидили как ще се пуска и на каква цена, канала още реално не е тръгнал, те вече го искат активиран... така че балканските нихилисти, дето си мислят "кой идиот ще даде 1 стотинка за БГ-футбол" могат да идат да се гръмнат, тези канали ще са супер успешни!

Потребителски аватар
August Burns Red

Мнениеот August Burns Red » 17 фев 2015 23:33

Аз Се Питам качеството какво ще е 1280х720 или 1920х1080 по добре да е 1920х1080 щот ако е 1280х720 няма да си струва ХИЧ !

sin_fen
Контакти:

Мнениеот sin_fen » 17 фев 2015 23:41

dafquezz написа:Пичове, както споменах в една друга тема, работя в един от по-разпространените ТВ и нет оператори в страната. Мога да ви кажа, че в последните няколко дни хората ни счупват телефоните с въпроси за "канала с А-група". Абсолютна истерия е, ние още не сме предвидили как ще се пуска и на каква цена, канала още реално не е тръгнал, те вече го искат активиран... така че балканските нихилисти, дето си мислят "кой идиот ще даде 1 стотинка за БГ-футбол" могат да идат да се гръмнат, тези канали ще са супер успешни!

Ок, успех.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 фев 2015 23:43

То, онзи очилат минзухар и за Диема Екстра разправя, че било успех, ама го спрЕха накрая. :lol: :lol:

Ще я видим тая работа, ама рейтингите на А група сериозно ще паднат, това отсега ви уверявам. Пък нека си ви звънят.

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 17 фев 2015 23:45

Абе, аз моя отбор като беше в А група не гледах по телевизор, та сега ли ще гледам някакви, които са ми крайно безразлични? Който е голям фен, да дава пари за това шоу - то в тая държава хората дават пари за смс в биг брадър, та за футбол ли няма да дават?

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 17 фев 2015 23:45

dafquezz написа:Пичове, както споменах в една друга тема, работя в един от по-разпространените ТВ и нет оператори в страната. Мога да ви кажа, че в последните няколко дни хората ни счупват телефоните с въпроси за "канала с А-група". Абсолютна истерия е, ние още не сме предвидили как ще се пуска и на каква цена, канала още реално не е тръгнал, те вече го искат активиран... така че балканските нихилисти, дето си мислят "кой идиот ще даде 1 стотинка за БГ-футбол" могат да идат да се гръмнат, тези канали ще са супер успешни!

Блажени са вярващите и тяхно е царството Божие.... :?:
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

Върни се в “Футбол - България”