Реформа в А група-по малко чужденци и повече юноши

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Реформа в А група-по малко чужденци и повече юноши

Мнениеот dunavfc » 20 ное 2014 23:09

iliev72 написа:
dunavfc написа:С тия простотии ли ще променяш футбола, бе Перукан ? Кой нормален отбор няма да си налага юношите, ако са кадърни ? Като задължиш един отбор да пуска 11 играча под 16 год. ще ги направиш по-добри футболисти ли ? Аааа, сетих се, Перуката смята, че така Венци, Батков и Томов ще се сетят, че трябва да правят школи и да влагат милиони в развитието на младите. Да, точно така ще стане. Без чужденците в България първенството ни ще бъде на нивото на Молдова и Косово.

Нито Левски щеше да стигне 1/4 в Уефа без чужденците, нито Лудогорец, щяха да помиришат ШЛ, без тях.

За теб кое е по-важно 1/4 финала на Левски , ШЛ на Левски , ШЛ с Лудогорец или националният отбор да е редовен участник в ЕП и СП и да е желан за приятелски мачове от силните национални отбори а ?!
Аз предпочитам да не гледам българските клубните отбори в ЕКТ , но да гледам национала редовно в ЕП и СП.И това няма как да стане с чужденци , а с българи.

А прочете ли, какво съм написал преди това ? Ако едно дете е кадърно, кой мазохист ще го остави на скамейката за да вземе някакъв чужденец на който, трябва и да му дава и пари ? Като налагаш някого на сила няма да го направиш, толкова добър , колкото Моци или Буш , ако не е. И наистина ли вярваш, че с това ограничение, ще започне едно модернизиране на школите, та чак пушек ще се вдига ?
Колкото до личните ми предпочитания, те са в полза на клубният футбол. Националните гарнитури са ми през оная работа, защото ги гледам 10 пъти в годината, докато клубният футбол ме вълнува всяка седмица. Аз предпочитам да имаме първенството на Англия, пък нека същевременно имаме и техният жалък национален отбор.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 ное 2014 23:09

iliev72 написа:В Италия въведоха нови ограничения
Щом в Италия може значи и тук може !

Това ще е много полезно за италианския футбол, но ще изчезнат тези с по двете гражданства дето ги мъкнем у нас и не са учили по четири години в техни училища. Пак ни прецакаха нас косвено! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 ное 2014 23:15

1982 написа:Литекс е прекрасен пример - там колкото повече почнаха да налагат младите си "таланти" от школата, толкова по-слаби станаха, тоя сезон може дори и в шестицата да не влязат, което ще е тотален позор.

И каква е ползата - стадионът в Ловеч е напълно празен, отборът трагедия .....

Те Литекс продават най-добрите си млади таланти зад граница, никой не им е виновен. Наистина на нищо не приличат в момента, но това се дължи и на слабия им треньор. След някой ден ще се сетят и ще го пратят при Любо! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

haha

Мнениеот haha » 20 ное 2014 23:16

Само за протокола, ограничаването на чужденците и насилствено налагане на повече български футболисти ще смъкне нивото на отборите ни около това на Сан Марино. Точно чужденците са хората, които придават малкото класа на отборите ни- няма български играчи на нивото на Буш, Марселиньо, Моци и Гари Родригес (докато беше в БГ).
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 ное 2014 23:16

Задължителното налагане на юноши ще има същият ефект, какъвто имаше и намаляването на отборите в А група - нулев.

Всъщност, няма да е нулев ......... отборите ще станат още по-слаби, колкото и невъзможно да изглежда това сега. Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Бисер Шматков
Контакти:

Мнениеот Бисер Шматков » 20 ное 2014 23:37

1982 написа:Литекс е прекрасен пример - там колкото повече почнаха да налагат младите си "таланти" от школата, толкова по-слаби станаха, тоя сезон може дори и в шестицата да не влязат, което ще е тотален позор.

И каква е ползата - стадионът в Ловеч е напълно празен, отборът трагедия .....

Да, наистина "Литекс" се представят много под очакванията този сезон, но техният титулярен състав всъщност е съставен почти изцяло от чужденци - Винициус Баривейра (Бразилия), Джаксън Менди (Сенегал), Омар Косоко (Бенин), Данило Асприля (Колумбия), Вилмар Джордан (Колумбия), Петрус Бумал (Камерун), Армандо Ваюши (Албания), Юрген Джазула (Албания). В момента те определено не са пример за отбор, който налага българи.

Подкрепям тази мярка, и за мен силният национален отбор трябва да е приоритет! Много е разочароващо, че "Левски" и ЦСКА са закъсали финансово, но въпреки това не се осмеляват да поглеждат към школите. Също така трябва да се спре с практиката да се вадят български паспорти на чужденци без да са живели поне пет години в България.
България през розови очила!

http://www.youtube.com/watch?v=AuA3T9Mh2OE

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 ное 2014 23:43

Ясно, като бъдат принудени клубовете да налагат слабите юноши, националният отбор ще стане силен. Това било рецептата.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 20 ное 2014 23:57

dunavfc написа:А прочете ли, какво съм написал преди това ? Ако едно дете е кадърно, кой мазохист ще го остави на скамейката за да вземе някакъв чужденец на който, трябва и да му дава и пари ? Като налагаш някого на сила няма да го направиш, толкова добър , колкото Моци или Буш , ако не е. И наистина ли вярваш, че с това ограничение, ще започне едно модернизиране на школите, та чак пушек ще се вдига ?
Колкото до личните ми предпочитания, те са в полза на клубният футбол. Националните гарнитури са ми през оная работа, защото ги гледам 10 пъти в годината, докато клубният футбол ме вълнува всяка седмица. Аз предпочитам да имаме първенството на Англия, пък нека същевременно имаме и техният жалък национален отбор.

Кой ли ?! Ами Избери Батков , Томов , Цв.Василев(до преди няколко месеца).Много е по-лесно да вземеш готов чужденец отколкото да налагаш някой юноша бледен.Ето ти и пример - Карачанаков , вместо да го налагат и да играе всеки мач.Влиза резерва.Виж Рахийм Стърлинг играе почти всеки мач титуляр в Ливърпул.И то от няколко години, а е 3г по-малко от Антон.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 ное 2014 23:58

Разликата е, че Каракачанов освен умения от преки свободни удари, други умения явно не притежава, а Стърлинг е великолепен играч. Смяташ ли, че ако споменатите Президенти имат качествени юноши, няма да ги налагат ? Те се и опитват, само, че ги виждаме после като отидат в чужбина, какво се случва.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 ное 2014 00:06

Разбира се, че ако има качествени юноши, всеки ще ги налага, та това са ходещи касички с пари. Всеки иска да захлеби, никой луд няма да държи млад и талантлив юноша на пейката.

Ама сега кого да налагаш, та националните ни гарнитури берат срам след срам, малките са до един сакати и инвалиди.

Върни се в “Футбол - България”