iliev72 написа:dunavfc написа:С тия простотии ли ще променяш футбола, бе Перукан ? Кой нормален отбор няма да си налага юношите, ако са кадърни ? Като задължиш един отбор да пуска 11 играча под 16 год. ще ги направиш по-добри футболисти ли ? Аааа, сетих се, Перуката смята, че така Венци, Батков и Томов ще се сетят, че трябва да правят школи и да влагат милиони в развитието на младите. Да, точно така ще стане. Без чужденците в България първенството ни ще бъде на нивото на Молдова и Косово.
Нито Левски щеше да стигне 1/4 в Уефа без чужденците, нито Лудогорец, щяха да помиришат ШЛ, без тях.
За теб кое е по-важно 1/4 финала на Левски , ШЛ на Левски , ШЛ с Лудогорец или националният отбор да е редовен участник в ЕП и СП и да е желан за приятелски мачове от силните национални отбори а ?!
Аз предпочитам да не гледам българските клубните отбори в ЕКТ , но да гледам национала редовно в ЕП и СП.И това няма как да стане с чужденци , а с българи.
А прочете ли, какво съм написал преди това ? Ако едно дете е кадърно, кой мазохист ще го остави на скамейката за да вземе някакъв чужденец на който, трябва и да му дава и пари ? Като налагаш някого на сила няма да го направиш, толкова добър , колкото Моци или Буш , ако не е. И наистина ли вярваш, че с това ограничение, ще започне едно модернизиране на школите, та чак пушек ще се вдига ?
Колкото до личните ми предпочитания, те са в полза на клубният футбол. Националните гарнитури са ми през оная работа, защото ги гледам 10 пъти в годината, докато клубният футбол ме вълнува всяка седмица. Аз предпочитам да имаме първенството на Англия, пък нека същевременно имаме и техният жалък национален отбор.